Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En usko, että Bojan opettelee Suomea ja j o s opettelisikin, tuskin esittelisi sitä kellekään faneille. Johan se ois taas aihe hirveisiin Käärijään pihkassa olemis -puheisiin.
Toistaa ehkä fanin perässä tuon lauseen, mahdotonta sanoa, kun ei ole kerrottu kontekstia.
Kyllä jotkut tilanteet on antaneet kuvaa siitä, että ainakin jonkin verran B on suomea opetellut. Se miksi on vaikeampi sanoa. Voihan siihen riittää noin kielellisesti lahjakkaalla ihan vaan kiinnostus kieliinkin ja yhteys ystävään olla alkukiinnostuksen luonut.
 
vierailija
Aaaa, lopultakin keksin edes yhden kenellä ois ollut potentiaalia olla käytännössä yhtä ihana kuin Bojan, kun en ole saanut yhtään ketään mieleeni näiden 6kk aikana 😶 😵
Helmeri Pirisellä. Tuli vastaan ig:ssä, niin muistui mieleen. Tosin, toi viiksi-look tuoreemmissa kuvissa ei oikein sytytä, mutta kiltteys ja suloisuus kyllä ensiluokkaiset.
 
vierailija
Jaha. Joko ollaan Bojan canceloimassa, kun kehtaa yhä olla yhteyksissä ison pahan G:n kanssa? Jos merkit pitää paikkaansa niin muut Joksuthan ei tästä kärsi, ihan kuten jonodraamankin kohdalla.
Ei onneksi oo vielä tullut vastaan, mutta ikäviä kommentteja G:stä, joka ilmeisesti ollut paikalla toisen asiakkaansa kanssa eikä liittynyt varsinaisesti Joksuihin. Ja tietty sitä, et toivottavasti ei oo taas kuvioissa, pitäisi pysyä kaukana Jokereista ym.
 
vierailija
Täytyy sanoa kun tuota vauvaa taas luki, että vaikka minulla on ollut koko ajan vaikea uskoa B ja K tunteisiin suhde rintamalla haluaisin uskoa niihin jo ihan tuon gf pakotuksen ilkeän ja inhottavan tyylin takia. Jotenkin ällöttävä koko mahdollinen gf ajatuksena vaikka en tunne joko ihmistä ihan sen takia kun puoltavat ihmiset ovat noin inhottavia.
 
vierailija
Toki ymmärrän ettei kyseisellä ihmisellä ole tekemistä näiden tunteiden kanssa. Mutta jos herättäisi muutamia ihmisiä toimimaan vähän mukavammin asian suhteen. Teette vain hallaa. Ja tiedän että luette tätäkin palstaa
 
vierailija
Nyt tulee kunnon aamun ankeuttaja tänne kommentoimaan, kun törmäsin sattumalta (seiskan) juoruun, että Sami ja Etel ovat (asumus)eronneet (?) Että tästäkö se B suomenkielen opiskeluinto sittenkin kumpusi. 🥺 No en nyt anna kovin paljon arvoa seiskan juoruille enkä sen koommin omille siitä seuranneelle ajatusketjullenikaan..
 

Yhteistyössä