Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Saman hintainen kuin lippu K:n keikalle nykyään. Eli niille jotka ovat valmiita maksamaan matkat, hotellihuoneen plus keikkaliput K:n näkemiseen on varmaan ihan halukkaita maksamaan tuonkin.
Varmasti sellaisiakin löytyy mutta nämä on kyllä kaksi ihan eri tuotetta. Siis OF joulukalenteri ja keikka. Jos pitäisi valita näistä vain toinen niin itse lähtisin kyllä keikalle.
 
vierailija
Kn keikat on kyllä edelleen parikymppiä noin.
Ööö, ei. Suurin osa syksyn keikoista on/on ollut 28-40 euron luokkaa. Ihan muutama on/on ollut vielä niitä 20euron kapakkakeikkoja.
Mutta jos jopa 20 euron ja 40 euron ero on niin valtava summa ettei voi jotain ostaa, niin ei siinä mitään. Sellaisessa rahatilanteessa ei olisi suositeltavaa käyttää edes 20e mihinkään joulukalenteriin.
 
vierailija
Mullakin pienempi tuloisena jää tämä kalenteri todennäköisesti väliin, kun tässä joulukin tulossa päälle. Mutta harkitsen vakavasti jos sisältö on sen arvoista. Tietysti sitä ei saa jakaa mutta uskon, että täällä sitten kerrotaan onko sisältö sen arvoista.
 
vierailija
Aika monella kansainvälisellä staralla siis muusikolla on OF. Jakavat ei seksuaalista sisältöä esim. teasereita uusista kappaleista yms. Voihan tuollakin olla mitä vaan, mutta en usko ihan explicit kontenttiin. Varmasti siellä twerkataan ja ketkutetaan ja ehkä sitä parijoogaa saadaan. 🤪
 
vierailija
Aika monella kansainvälisellä staralla siis muusikolla on OF. Jakavat ei seksuaalista sisältöä esim. teasereita uusista kappaleista yms. Voihan tuollakin olla mitä vaan, mutta en usko ihan explicit kontenttiin. Varmasti siellä twerkataan ja ketkutetaan ja ehkä sitä parijoogaa saadaan.
Ai hitto se parijooga oli multa jo kokonaan unohtunut! Taitaa löytyä myös kalenterista...
 

Yhteistyössä