Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No, pieleen menivät vain

Ei ole siitä kysymys. Vaan siitä, että oikeasti tuota keikkaa sattui katsoa. Sinä siinä pistät omia luulojasi toisen päähän, jos oletat, että fani pitää artistia toiveautomaattina. Se vaan, että KAIKKI BIISIT SOITETAAN NYT NOILLA KEIKOILLA, miksi ei soitettu Nordic Tourilla? Miksei se toiveautomaatti ollut päällä täällä? Kysynpä vaan, en sinulta, en bändiltä, vaan ihan universumilta, jonne tämä viesti menee.
Universumi vastaisi, että elämä ei ole aina reilua.
 
vierailija
Tämä varmaan hukkuu tänne mahtavan JO keikkahehkutuksen ja muun mayhemin (ja valitettavan jankkauksen sekaan), mutta listaan silti omat Siddharta -suosikkini, kun niitä tänään aiemmin kysyttiin:

Kripto
Napoj
Ledena
Male Roke
sekä koko Rh- levy, jossa on aika raskastakin rokkia välillä. Mutta kuten täällä jo joku sanoi, niin ei niillä oikeastaan huonoja biisejä ole ollenkaan, kannattaa kuunnella!

t. Se joka on löytänyt Siddhartan vasta hiljattain
 
Pystyisikö tuon IP-osoitteen jollain ilveellä joku hakkeri selvittämään ja blokkaamaan? Itse asiassa saisi joku hakkeri vapauttaa pari virusta saman tien sen koneelle, niin ei pääsisi koko internetiin tuo ihminen, ei osaa käyttäytyä ollenkaan täällä.
Noh noh, eikö se mennyt niin, että negatiivinen valittaminen pilaa ketjun kivan ilmapiirin!? Tsot tsot
 

Yhteistyössä