Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mä en ainakaan suostu altistamaan sydäntäni vieläkin isommalle sydänsurulle. Sitä se olisi jos avaisi itsensä herkimmilleen ja sille fyysiselle yhteydelle ja se olisikin ainoastaan testi, jonka jälkeen juostaisiinkin taas takaisin puolison luo kun en olisikaan ollut tarpeeksi. Ja itse olisi siinä luottanut sydämensä ja vartalonsa toisen käsiin. Ei tuollaisessa ole mitään aitoa halua pitää toista ihmistä hyvänä ja arvokkaana.
 
  • Tykkää
Reactions: Maskottikeisari
vierailija
Joo en mäkään haluaisi huoraksi alistua ennen kuin tekee päätöksensä ketä ja mitä elämää eniten haluaa. Toi on vaan uskomattoman väärin sekä nykyistä että vaihtoehdokasta kohtaan. Erotkaa ensin ja yrittäkää asettaa itsenne nykyisen kumppanin että kaivatun asemaan. Toi asetelma on ihan tarpeeksi kurja ilman että pitää alistua joko petettäväksi tai pettämiskumppaniksi. Tossa äkkiä varattu peruuttaakin kun hoksaa että voi yrittää sekä syödä että säästää kakun. Lopulta rikkoo pahimmillaan molempien naisten tai miesten sydämet tavalla, joka voi vaatia pitkää korjausta.
 
vierailija
Jep jep, av:n varatut kaipaajat tosiaan on paskahousuja kun eivät eroa ensin. Vaativat kaivattuja ryhtymään salasuhteiluun ennen. Eikö ole mitään tajua kuinka loukkaavaa ja kaikkia arvostamatonta tollainen on. Inhottaisi olla kaivatulle patja, jonka luota siirrytään vaimon viereen nukkumaan kun ei osaa ilmankaan päättää mitä se sydän olevinaan tahtoo. Eikö varatut ikinä mieti miltä tuo asetelma omalle kohdalle tuntuisi? Kaivattu epäilee tykkäämistään niin paljon vielä muun tutustumisen jälkeen että tarvitsee salasuhteen ennen kuin voi päättää ketä 'rakastaa' eniten? Sehän on selvä sitten. Ei rakasta kumpaakaan kovinkaan paljon. Pelkästään itseään.
Miksi näin kiihkeä avautuminen toisten asioihin? Ihan vaan moraalinvartijana?
 

Yhteistyössä