äitis oli höpö ku sut tekiHöpö höpö
äitis oli höpö ku sut tekiHöpö höpö
Äiti oli kyllä koulun keittäjääitis oli höpö ku sut teki
Ois melko mautonta. Suola ja sit se vanilja-aromi mitä saa jostain eläimestä. Keksitkö muuta? Rikkiä voisi kai hyödyntää mutta ei se oo kovin hyvää.Eiköhän ulina kasvisruokapäivistä ole pientä verrattuna siihen, mikä syntyisi oikeista liharuokapäivistä. Tavallinen kouluruokahan on kasvipainotteista sekaruokaa.
Ihan periaatteesta olisi kyllä mielenkiintoista nähdä se kaikkille pakollinen liharuokapäivä. Ruokana lihaa, kalaa, maitotuotteita, munia ja äyriäisiä eri muodoissa, mutta ei mitään kasvipohjaista.
Tottumuskysymyksiä ja makuasioita.Ois melko mautonta. Suola ja sit se vanilja-aromi mitä saa jostain eläimestä. Keksitkö muuta? Rikkiä voisi kai hyödyntää mutta ei se oo kovin hyvää.
Tottumuskysymyksiä ja makuasioita.
Ei kala ja liha tarvitse kuin hyvän (ei yliprosessoidun suolan) suolan.
Tietenkin jos syöt jotain vanhaa/tehokasvatettua kalaa/lihaa niin maku on pakko peittää.
Lajilleen ominaisesti kasvanut liha ja kala maistuu hyvälle.
Ei täällä meillä mitään pippuria kasva. Kandee syödä paikallista ravintoa sesonkipainotteisesti.Maistuuhan se mutta on pihvi hitosti parempaa kun päälle saa myös mustaapipuria. Tai kana intialaisittain, siihen tarvitaan useita mausteita ja vielä sitruunaa päälle
Nii tai mitä ois pikkumuikut ellei niitä voi kastaa etikkaliemeen?
Ei täällä meillä mitään pippuria kasva. Kandee syödä paikallista ravintoa sesonkipainotteisesti.
Mutta, makuasioita.
mihin aikaan saa tulla syömään?Tosiaan. Sesonkipainottisesti.
Meillä tänään munakoisoa ja kesäkurpitsaa omasta maasta ja sienisoossia kunhan ehdin metsään illemmalla. Rehut rapsuiksi öljyssä, soossista paksu kermainen ja grilliin pihviä ja kanaa seuraksi.
mihin aikaan saa tulla syömään?
Meillä syödään rasvaista lajilleen ominaisesti elänyttä talissa paistettua steikkiä, sisältä raaka. On paistettu tyyliin vain syyt umpeen. Sivelen talia paistaessa pihvin päälle.Tosiaan. Sesonkipainottisesti.
Meillä tänään munakoisoa ja kesäkurpitsaa omasta maasta ja sienisoossia kunhan ehdin metsään illemmalla. Rehut rapsuiksi öljyssä, soossista paksu kermainen ja grilliin pihviä ja kanaa seuraksi.
Meillä syödään rasvaista lajilleen ominaisesti elänyttä talissa paistettua steikkiä, sisältä raaka. On paistettu tyyliin vain syyt umpeen. Sivelen talia paistaessa pihvin päälle.
Mausteeksi suola. Raakamaitoa juomana.
Meillä ei käytetä öljyjä juuri ollenkaan. Meillä käytetään kirkastettua voita, voita ja talia.
Ei välttämättä voi valita optimaalista vaikka haluaisikin.Fasismia pakottaa ihmisiä syömään jotain sellaista mistä he eivät pidä. Jokainen syököön mitä haluaa ja muilla ei siihen ole mitään sanomista.
Totta mooses.Saisinko pihvini kirkastetutta voissa paistettuna? Sisältä raaka sopii kyllä. Ja tuon punkkua itselleni, pihvi menee melkein pilalle ellei voi välillä huuhtoa suutaan herkullisenhappamalla tanniinipitoisella juomalla.
mää voin tulla lipitystalkoisiin niin ei haittaa vaikka olis varuiksi useampikin pulloTotta mooses.
Itse en viiniä osaa vieläkään juoda useista yrityksistä huolimatta eli elä montaa pulloa tuo.
Illalla mennään katsomaan futispeliä, toivottavasti ei tuu vettä.
Siellä on varmaan taas halpaa kaljaa ja makkaraa tarjolla, ottaa siis sen vinettopullonlopun jämän mukaan.
Ette kai te vaan ala ryyppäämään. Tyttö häpee silmät päästä kentällä kun hänen kannustusjoukko örveltää vahvassa vinetossa kompuroiden katsomoon!mää voin tulla lipitystalkoisiin niin ei haittaa vaikka olis varuiksi useampikin pullo
Ette kai te vaan ala ryyppäämään. Tyttö häpee silmät päästä kentällä kun hänen kannustusjoukko örveltää vahvassa vinetossa kompuroiden katsomoon!
Eli haetaan energiajuomia ja paistopisteen kasvirasvassa paistettua yliprosessoitua lisäaineilla maustettua jauhoa.Joku sen ruokalistankin päättää.
Kasvisruokapäivinä ruoat jää syömättä ja oppilaat syövät omia safkojansa.
mää luulen että sää kiinnität enemmän huomioo selvistäpäin entä me pikku simoissaEtte kai te vaan ala ryyppäämään. Tyttö häpee silmät päästä kentällä kun hänen kannustusjoukko örveltää vahvassa vinetossa kompuroiden katsomoon!
Eli haetaan energiajuomia ja paistopisteen kasvirasvassa paistettua yliprosessoitua lisäaineilla maustettua jauhoa.
Hetkeksi aikaa saa energiaa ja verensokeri spaikkaa taivaaseen, kohta sitten väsyttää ja aivot lyö tyhjää.
Ihmisen hyödynnettävissä oleva ravinto on nolla.
Todella!Paistopisteet pitäisi lailla kieltää. Ne on tehty mahdollisimman halvoista ja siis p.askoista aineksista. Hyh!
Poikkeuksena ehkä joku hapanjuureen leivottu siemen- tai ruisleipä ja karjalanpiirakat mut etenkin ensimmäinen maksaakin enemmän.
Näinhän se laitoskeittiöissä onkin.Kasvisruokaa pitää olla tarjolla joka paikassa viikon jokaisena päivänä.
Totta. Pinaattikeittoakin oli, vaikkei sitä silloin mainostettu kasvisruokapäiväksi. Eikä kukaan valittanut lihan puuttumista.En minäkään.
Ei meidän aikana vegaanisapuskoja ollut, mutta listalta löytyi parikin puuroa, kesäkeitto, pinaattilätyt ja jonkinsortin kasvissosekeitto.
Kai nää nykymuksut sit ovat niin ronkeleita ettei oikea ruoka maistu. Tai vanhemmat niin huonoja kokkeja että ruokkiminen jää liikaa koululounaan varaan.
Hatullisesta paskaa saa loihdittua juhla-aterian jos vain osaa.Tosiasia on että ihmiset syö liian vähän kasviksia. Ruuan maku riippuu ruuanlaittajan ammattitaidosta eikä raaka-aineista.