Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Muistaakseni Martin kävi tapaamassa Jo:ta viisujen aikaan Liverpoolissa, opiskeli ulkomailla Britanniassa? Jos opinnot on nyt päättyneet ja palanut Sloveniaan tai kesälomalla, eiköhän kyse ole vaan kämppäkavereista.
 
vierailija
Twitteriläiset hehkuttavat sitä yhdessä asumista juuri siksi, koska ovat parhaita ystäviä.Kirjoittavat että haluaisivat itsekin asua bestiksiensä kanssa. En huomannut mitään romanttista siellä.
Se kyllä pistää vihaksi, että monikaan noista twitteriläisistä ei tajua mitä ovat itse tehneet.
 
vierailija
Ainakin yhdessä ficissä Martinilla oli tyttöystävä ja oli kihloissa. En usko, että tosielämässä tai ainakaan siitä ei ole ollut mitään tietoa.

Twitterissä ollaan nyt kovasti paniikissa tuosta Bojanin ja Martinin yhdessä asumisesta. Itse näin sen kyllä ihan sellaisena, mitä kämppäkaveri nyt noin ylipäätään tarkoittaa 24-vuotiailla. Osa tuon ikäisistä opiskelee vielä, osa ehkä juuri ja juuri työelämässä mukana.

Mutta aika näyttää, mitä tässä tapahtuu.
Eikös Martin lähtenyt jokereista opiskelun takia, eikä siitä ole kovin kauan edes.
 
vierailija
Pitääkin aamulla vauvalle vinkata, että Martin listalle. K kuunnellut tuon haastattelun ja nyt laittaa känny punaisena B:lle viestiä ja liikuttuneena kuuntelee Johannesta. Kostomekkoa jo puetaan kovasti päälle ja Kuumaan keikkabussiin mourutaan.
 

Yhteistyössä