Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Oisko J ollut (tiedostamattaankin mahdollisesti) sitä ajatusta vastaan, että k ois kiinnostunut Bojanista, koska tämä on mies? Siis jotenkin jopa mustis tai / ja pitää kaveriaan heterona?
 
vierailija
Joo kyllä tota liveä ois mielellään pidempään kattonu, etenki ku oli paljon miellyttävämpää kuunneltavaa ku se edellisen keikan live, silti piti sekin sinnitellä loppuun asti vaik korviin vähän kävikin se särinä :D B:llä kyl tänää huomattavasti rauhallisempi meininki.
 
vierailija
Tää tarot luenta ei todellakaan kaatanut shippilaivaa. Pikemminkin vahvisti ajatusta, että kyseessä ei ole mikään tavallinen kaverillinen suhden pojilla😍
On voinut olla kova paikka tollaselle perusheterolle, kuten J, todistaa tätä.
 
vierailija
Tää tarot luenta ei todellakaan kaatanut shippilaivaa. Pikemminkin vahvisti ajatusta, että kyseessä ei ole mikään tavallinen kaverillinen suhden pojilla
On voinut olla kova paikka tollaselle perusheterolle, kuten J, todistaa tätä.
Oliko tämä se ikävä asia, joka luennassa tuli esiin ja arvelutti julkistaa? Vaikea meidän silti tietää, oliko asia näin, mutta kävisi kyllä järkeen.
se vaan, että aaargght jos syy nykyisiin B ja j :n väleihin on Bojanin muuttuminen ”vaarattomaksi” j:n silmissä 🙁
 
  • Tykkää
Reactions: ona.ona.ona
vierailija
eihän se nykypäivänä mahdotomaksi tee jos samansukupuoliset rakastuu vaikka heteroita oliskin toi tar luenta avas asiaa vähän lisää

päätin itekin tulla nimimerkkillä

aksu
 
vierailija
Missasin livestä nuo esineiden heittelyt mut kerta kaikkiaan törkeetä, että sinne lavalle heitellään kamaa 😡

Eilinen live jäi väliin mutta nyt kyllä B vaikutti väsyneeltä. 🧐 😔

Tarotar, kiitos luennasta 💕 Shippilaiva ei tästä karille karahtanut, pikemminkin päinvastoin. Kuten jo joku totesi, kertoisi pikemminkin suhteen tärkeydestä, että K haluaisi suojella sitä ja pitää B:n elämässään, vaikka hyvä (paras?) ystävä ei olisi ollut asiasta niin innoissaan.

💡🤔❤🔥
 
vierailija
Tän keikan alkupätkä vaikutti kyllä tosi erilaiselta kuin eilinen! Biisivalintakin aika erikoinen tuohon alkuun, ja bojan ei kyllä paljoa jutustellut yleisölle. Pakolliset jaarittelut parilla lauseella ja se siitä.
 

Yhteistyössä