Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
kyllä niitä suikkareita on liverpoolissa vaihdeltu, onhan se jo pientä helpotusta paineiden keskellä ollut jos ei mitään muuta poikien välillä olisi ollut. jos tyttistä ei olisi (tai ainakaan ei olisi tavalle tullut) niin sielläkin keikkojen välissä adrenaliinihuuruissa varmasti olisi jotain tapahtunut. jos siis puhutaan siitä ettei muuten mitään romanttista näillä kahdella ole ollut.
Siis tuota noin. Jos nyt ymmärrän suikkarin oikein, niin aika yllättävää käytöstä tuo olisi kahden heteron välillä. Onhan tuo nyt hemmetin intiimiä, jos samasta asiasta edes puhumme.
 
vierailija
"Kun aikuinen nainen alkaa fanittaa teini-idolia, saattavat arjen velvoitteet unohtua."

Hymeksin täällä sisäisesti ja ääneen, miten osuva kolumni tuli Hesarissa vastaan:O mun shippausmieli sanoo, että tää Ei Voi olla sattumaa, että juuri nyt julkaistaan tällainen teksti:DD

Tässä tekstissä on kohteena Harry Styles, mikä hieman naurattaa myös. En ollut kuullut koko shippausilmiöstä (tai 1D, täytyy myöntää:O) ennen kevään viisuja tai kesäkuun seilailua shippimaailmassa, mutta ehkä täällä uskaltaa myöntää, että nyt oon uteliaisuudesta kurkannut paristakin paikasta sitä laivaa saadakseni käsitystä, mitä kaikkea shippaus voi olla toisen laivan näkökulmasta. Ja en voi väittää, etteikö jotkin katseet, eleet yms olisi muistuttanut tästä eurooppalaisesta laivasta. Ja tietenkin mittakaava siinä toisessa on ollut aivan käsittämätön, mutta en mene nyt siihen laivaan tai muihin siihen liittyviin juttuihin.

Kolumnin otsikon lisäksi tässä vielä muutama kohokohta, jotka osui ja upposi;

"mutta kyllä kypsässä keski-iässäkin voi vielä hurahtaa. Tai ehkä minun piti nimenomaan kasvaa aikuiseksi ennen kuin uskalsin heittäytyä fanitytöksi."

"Mutta aikuisuudessahan onkin parasta se, ettei enää tarvitse välittää, onko nolo."

"Erityisen hurmaavan Stylesista tekee se, että hänestä puuttuu kaikki toksinen maskuliinisuus. Hän voi pukeutua mekkoon Voguen kannessa miehekkyytensä siitä yhtään kärsimättä. Lisäksi hän vaikuttaa supertähdeksi järjettömän mukavalta hepulta. "

"Varmasti ruuhkavuosiaan elävä äiti-ihminen voisi tehdä vapaa-ajallaan jotain järkevämpääkin kuin tuijottaa sosiaalisesta mediasta videoita glitterpöksyisestä teini-idolista, mutta on aika hienoa innostua vielä aikuisiällä jostakin vilpittömästi.

Hauskinta fanittamisessa on, ettei se tähtää mihinkään. Se ei kehitä eikä hyödytä minua mitenkään. Se on vain höpsöä ja kivaa. Aikuisen elämässä on aivan liian vähän sellaisia juttuja."


Ah, tää oli kyllä niin ihana ja omalla tavallaan validoiva juttu! Vaikka ennen kaikkea on ollut hauskaa saada lisää näkökulmia, ymmärrystä itse ja pohdiskella viestejä lukemalla, niin tuli kyllä aika nähty olo tällaisen kolumnin kautta myös:D <3
 
vierailija
Hyvää aamuyötä taas kaikille :D Täällä raivoaa hirveä ukkonen, joten päätin nyt laittaa luennan tänne kun en kuitenkaan saa nukutuksi.

> Ensimmäisenä oli Bojanin persoonallisuutta edustavat kortit.
Kuppien 10 kuvastaa henkilöä joka on perusluonteeltaan energinen ja optimistinen. He ovat hengellisiä ihmisiä ja heissä on tasapuolisesti maskuliinista päättäväisyyttä ja feminiinistä pehmeyttä. Fyysisesti Kuppien 10 kuvailee henkilöä joka hehkuu nuorekasta energiaa iästä riippumatta, heidän pirteys tarttuu muihinkin, he pukeutuvat persoonallisesti eivätkä välitä muiden mielipiteistä. Kortti edustaa myös ehdotonta tiimityöskentelijää, hän ei olisi pitkään tyytyväinen itsenäisessä työssä vaan nauttii ollessaan osana porukkaa.

Sauvojen Ässä kuvastaa ihmistä, joka on hyvin kunnianhimoinen ja päättäväinen, hän tietää mitä haluaa ja tekee kovasti töitä unelmiensa eteen. Hän on hyvin luova ja tarvitsee jatkuvasti hengellistä ja älyllistä stimulaatiota ollakseen tyytyväinen - hänen täytyy kokoajan opiskella tai kokeilla jotain uutta ja käydä kiinnostavia keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa saadakseen uudenlaisia näkökulmia asioihin. Suora sitaatti oppaasta:
They’re drawn to exciting and intriguing people. They are dynamic and always bursting with ideas of how to have fun, what to do for business, and how to better society. If you’re romantically involved with this person, their love language is very likely physical touch.


> Seuraavana oli Bojanin tunne-elämän kortti. Kolikkojen Lähetti kuvailee henkilöä joka on samaan aikaan hyvin kypsä, vastuuntuntoinen ja down-to-earth maallisten asioiden suhteen (esim työ-elämässä ja raha-asioissa), mutta samalla hän on hieman naiivi ja kokematon tunne-elämänsä suhteen. Lähetit yleensä kuvaileekin nuorempaa henkilöä, joka ei ole vielä ehtinyt kokemaan paljoa tunne-elämässään. Opas tiivistää tämänkin kortin todella hyvin:
Page of Pentacles people are at the start of their personal, emotional journey, and have big dreams about where they want to go.

> Sitten oli vuorossa Bojanin rakkauselämän menneisyys. On kyllä jännä miten selkeästi nämäkin kortit linkittyy toisiinsa. Kun aiempi Kolikkojen Lähetti kuvaa emotionaalisesti kokematonta henkilöä, niin Erakko kuvailee rakkauselämä & menneisyys kontekstissa henkilöä, joka on omasta halustaan pysynyt melko kokemattomana ja vähän etäämpänä romansseista keskittyäkseen muihin, itselleen tärkeämpiin asioihin. Kortin kuvanakin toimii aina vähän munkkimainen hahmo. Kortti ei siis tarkoita, että Bojan olisi vaikka neitsyt (voi se siis sitäkin tarkoittaa, mutta se ei ole kortin ainoa viesti) vaan, että hän ei ole kokenut suurempaa tarvetta seurustella, hän on pysynyt aina vain tapailu asteella tai hän ei ole kohdannut sopivaa henkilöä eikä ole halunnut kiirehtiä asian suhteen. Erakko kortti tarkoittaa myös, että Bojan ottaa nämä asiat hyvin vakavasti eikä välitä esim yhden yön suhteista.
Otin vielä varmuuden vuoksi tarkennus kortin tähän, joka oli Kuppien 3. Tämä vain vahvistaa Erakko kortin sanomaa, koska Kuppien 3 edustaa menneisyydessä läheisiä ystäviä ja perhettä - joten oletan tämän tarkoittavan, että perhe ja ystävät on menneisyydessä olleet Bojanille tärkeämpiä asioita kuin seurustelusuhteet.

> Seuraavana oli Bojanin rakkauselämä tällä hetkellä. Ja kun aiemmat kortit on edustanut kokemattomuutta ja naiiviutta rakkauselämässä, tähän kohtaan nostamani Kuu kortti edustaa henkilölle jotain aivan uutta ja tuntematonta:
The Moon is one of the most mysterious and elusive cards in the tarot deck. It represents the subconscious mind, intuition, and the unknown. The Moon is associated with the realm of dreams and the hidden aspects of ourselves that we may not be aware of. The card is depicted as a moon rising over a body of water, with a crayfish crawling out of the water onto land. The image represents the idea of emerging from the depths of our subconscious to face our fears and explore the unknown.

Kuu kortti edustaa rakkauselämän suhteen myös hämmennystä, itsensä etsintää ja "sukeltamista syvään päähän", eli hyvin nopeaa ja intensiivistä rakastumista tai hurmosta jostain ihmisestä. Ja koska tämä kortti tuli nykytilanteen kontekstissa vastaan, oletan sen tarkoittavan että Bojan on edelleen siellä syvässä päässä eikä tiedä mitä pitäisi tehdä. Päätin ottaa seuraavaksi tarkennus kortin saadakseni varmistusta siihen, että mikä Bojania hämmentää tai mikä tämän tilanteen on aiheuttanut.

Ja nostin sitten Hallitsijatar kortin - eli Jeren persoonallisuutta edustaneen kortin viime luennassani. Jos tämä ei ole selkeä viesti Tarot maailmassa niin en tiedä mikä sitten on. Ja vaikka pistäisinkin sivuun sen faktan, että kirjaimellisesti vastauksena hämmennys kysymykseen tuli Jere, niin Hallitsijatar kortti tarkoittaisi tässä yhteydessä halua hoivata / suojella toista. Eli kun Kuu ja Hallitsijatar kortit yhdistää noihin aiempiin menneisyyttä koskeviin kortteihin niin oletan kokonaisuuden tarkoittavan, että Jere saattaa olla Bojanin ensirakkaus. Tämä tilanne on hänelle täysin uusi ja silmiä avaava kokemus. Eli kun täällä ketjussakin on spekuloitu sitä, miten Bojan on näyttänyt menneen Jerestä täysin sekaisin ja käyttäytyvän kuin ihastunut teini, niin ainakin luenta vahvasti tukee tätä näkemystä.

Koska täälläkin ollaan minulta paljon kyselty Jeren viime luennassa näkyneestä Paholaisen kortista ja sen edustamasta mahdollisesta pettämisestä, niin päätin myös katsoa vielä erikseen Bojanin kannalta, että onko jotain tähän suuntaan viittaavaa tapahtunut.
Tähän sitten nostin Oikeus Kortin käänteisenä - nimensäkin mukaisesti voi päätellä, että väärinpäinen Oikeus kuvastaa vilppiä. Joten tämä on pettämiskortti mutta ei fyysisellä tasolla, koska Oikeus edustaa nimenomaan lupauksia, sopimuksia ja kommunikaatiota. Eli rakkausluennassa tämä viittaisi siihen, että jotain niin isoa on luvattu tai tunnustettu toisille, mikä menisi sitten pettämisenkin puolelle. Mutta koska kortti on myös käänteinen, niin Bojanin kannalta kortti viittaa siihen ettei näitä lupauksia olla lunastettu hänen odottamalla tai toivomalla tavalla ja tilanne junnaa paikoillaan. Itseasiassa tämä myös vastaa Jeren luennan kortteihin, joista tuli esimerkiksi jahkaamisen ja mahdollisen eron miettimisen kortti.

Eli molemmat vaikuttaisi olevan pattitilanteessa eivätkä tiedä miten asia pitäisi ratkaista. Ei kyllä käy kateeksi kumpaakaan näiden luentojen perusteella. 🔮
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺
vierailija
Eikös Bojan jossain haastattelussakin ole todennut jollakin tavalla ettei yhden yön jutut kiinnosta? Vai muistanko aivan väärin :D

Mutta herran jestas silti tuo tulkinta, varsinkin tuo tarkentava rakkaustilanteeseen ja tämä käänteinen oikeus! Huhhuijaa. Kiitos paljon kun jaksat näitä tehdä <3
 
vierailija
Hyvää aamuyötä taas kaikille Täällä raivoaa hirveä ukkonen, joten päätin nyt laittaa luennan tänne kun en kuitenkaan saa nukutuksi.

> Ensimmäisenä oli Bojanin persoonallisuutta edustavat kortit.
Kuppien 10 kuvastaa henkilöä joka on perusluonteeltaan energinen ja optimistinen. He ovat hengellisiä ihmisiä ja heissä on tasapuolisesti maskuliinista päättäväisyyttä ja feminiinistä pehmeyttä. Fyysisesti Kuppien 10 kuvailee henkilöä joka hehkuu nuorekasta energiaa iästä riippumatta, heidän pirteys tarttuu muihinkin, he pukeutuvat persoonallisesti eivätkä välitä muiden mielipiteistä. Kortti edustaa myös ehdotonta tiimityöskentelijää, hän ei olisi pitkään tyytyväinen itsenäisessä työssä vaan nauttii ollessaan osana porukkaa.

Sauvojen Ässä kuvastaa ihmistä, joka on hyvin kunnianhimoinen ja päättäväinen, hän tietää mitä haluaa ja tekee kovasti töitä unelmiensa eteen. Hän on hyvin luova ja tarvitsee jatkuvasti hengellistä ja älyllistä stimulaatiota ollakseen tyytyväinen - hänen täytyy kokoajan opiskella tai kokeilla jotain uutta ja käydä kiinnostavia keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa saadakseen uudenlaisia näkökulmia asioihin. Suora sitaatti oppaasta:
They’re drawn to exciting and intriguing people. They are dynamic and always bursting with ideas of how to have fun, what to do for business, and how to better society. If you’re romantically involved with this person, their love language is very likely physical touch.


> Seuraavana oli Bojanin tunne-elämän kortti. Kolikkojen Lähetti kuvailee henkilöä joka on samaan aikaan hyvin kypsä, vastuuntuntoinen ja down-to-earth maallisten asioiden suhteen (esim työ-elämässä ja raha-asioissa), mutta samalla hän on hieman naiivi ja kokematon tunne-elämänsä suhteen. Lähetit yleensä kuvaileekin nuorempaa henkilöä, joka ei ole vielä ehtinyt kokemaan paljoa tunne-elämässään. Opas tiivistää tämänkin kortin todella hyvin:
Page of Pentacles people are at the start of their personal, emotional journey, and have big dreams about where they want to go.

> Sitten oli vuorossa Bojanin rakkauselämän menneisyys. On kyllä jännä miten selkeästi nämäkin kortit linkittyy toisiinsa. Kun aiempi Kolikkojen Lähetti kuvaa emotionaalisesti kokematonta henkilöä, niin Erakko kuvailee rakkauselämä & menneisyys kontekstissa henkilöä, joka on omasta halustaan pysynyt melko kokemattomana ja vähän etäämpänä romansseista keskittyäkseen muihin, itselleen tärkeämpiin asioihin. Kortin kuvanakin toimii aina vähän munkkimainen hahmo. Kortti ei siis tarkoita, että Bojan olisi vaikka neitsyt (voi se siis sitäkin tarkoittaa, mutta se ei ole kortin ainoa viesti) vaan, että hän ei ole kokenut suurempaa tarvetta seurustella, hän on pysynyt aina vain tapailu asteella tai hän ei ole kohdannut sopivaa henkilöä eikä ole halunnut kiirehtiä asian suhteen. Erakko kortti tarkoittaa myös, että Bojan ottaa nämä asiat hyvin vakavasti eikä välitä esim yhden yön suhteista.
Otin vielä varmuuden vuoksi tarkennus kortin tähän, joka oli Kuppien 3. Tämä vain vahvistaa Erakko kortin sanomaa, koska Kuppien 3 edustaa menneisyydessä läheisiä ystäviä ja perhettä - joten oletan tämän tarkoittavan, että perhe ja ystävät on menneisyydessä olleet Bojanille tärkeämpiä asioita kuin seurustelusuhteet.

> Seuraavana oli Bojanin rakkauselämä tällä hetkellä. Ja kun aiemmat kortit on edustanut kokemattomuutta ja naiiviutta rakkauselämässä, tähän kohtaan nostamani Kuu kortti edustaa henkilölle jotain aivan uutta ja tuntematonta:
The Moon is one of the most mysterious and elusive cards in the tarot deck. It represents the subconscious mind, intuition, and the unknown. The Moon is associated with the realm of dreams and the hidden aspects of ourselves that we may not be aware of. The card is depicted as a moon rising over a body of water, with a crayfish crawling out of the water onto land. The image represents the idea of emerging from the depths of our subconscious to face our fears and explore the unknown.

Kuu kortti edustaa rakkauselämän suhteen myös hämmennystä, itsensä etsintää ja "sukeltamista syvään päähän", eli hyvin nopeaa ja intensiivistä rakastumista tai hurmosta jostain ihmisestä. Ja koska tämä kortti tuli nykytilanteen kontekstissa vastaan, oletan sen tarkoittavan että Bojan on edelleen siellä syvässä päässä eikä tiedä mitä pitäisi tehdä. Päätin ottaa seuraavaksi tarkennus kortin saadakseni varmistusta siihen, että mikä Bojania hämmentää tai mikä tämän tilanteen on aiheuttanut.

Ja nostin sitten Hallitsijatar kortin - eli Jeren persoonallisuutta edustaneen kortin viime luennassani. Jos tämä ei ole selkeä viesti Tarot maailmassa niin en tiedä mikä sitten on. Ja vaikka pistäisinkin sivuun sen faktan, että kirjaimellisesti vastauksena hämmennys kysymykseen tuli Jere, niin Hallitsijatar kortti tarkoittaisi tässä yhteydessä halua hoivata / suojella toista. Eli kun Kuu ja Hallitsijatar kortit yhdistää noihin aiempiin menneisyyttä koskeviin kortteihin niin oletan kokonaisuuden tarkoittavan, että Jere saattaa olla Bojanin ensirakkaus. Tämä tilanne on hänelle täysin uusi ja silmiä avaava kokemus. Eli kun täällä ketjussakin on spekuloitu sitä, miten Bojan on näyttänyt menneen Jerestä täysin sekaisin ja käyttäytyvän kuin ihastunut teini, niin ainakin luenta vahvasti tukee tätä näkemystä.

Koska täälläkin ollaan minulta paljon kyselty Jeren viime luennassa näkyneestä Paholaisen kortista ja sen edustamasta mahdollisesta pettämisestä, niin päätin myös katsoa vielä erikseen Bojanin kannalta, että onko jotain tähän suuntaan viittaavaa tapahtunut.
Tähän sitten nostin Oikeus Kortin käänteisenä - nimensäkin mukaisesti voi päätellä, että väärinpäinen Oikeus kuvastaa vilppiä. Joten tämä on pettämiskortti mutta ei fyysisellä tasolla, koska Oikeus edustaa nimenomaan lupauksia, sopimuksia ja kommunikaatiota. Eli rakkausluennassa tämä viittaisi siihen, että jotain niin isoa on luvattu tai tunnustettu toisille, mikä menisi sitten pettämisenkin puolelle. Mutta koska kortti on myös käänteinen, niin Bojanin kannalta kortti viittaa siihen ettei näitä lupauksia olla lunastettu hänen odottamalla tai toivomalla tavalla ja tilanne junnaa paikoillaan. Itseasiassa tämä myös vastaa Jeren luennan kortteihin, joista tuli esimerkiksi jahkaamisen ja mahdollisen eron miettimisen kortti.

Eli molemmat vaikuttaisi olevan pattitilanteessa eivätkä tiedä miten asia pitäisi ratkaista. Ei kyllä käy kateeksi kumpaakaan näiden luentojen perusteella.
kiitos luonnosta nyt pysyy itekin paremmin perillä tästä niiten juttusta :)
 
vierailija
Huh, olipahan luenta taas!

Jännä myös, että Bojanin persoonallisuutta kuvaavat kortit tuntuvat kuvaavan häntä, mutta sopisivat mielestäni molemmat hyvin kuvaamaan myös minua. Olen koko ajan ajatellut, että Bojan edustaisi persoonan suhteen hyvin omaa miesmakuani, vaikka en ole häneen itse ihastunut tai mitään, mutta en että hän olisi mitenkään erityisen samanlainen kuin itse olen, niin tästä herää kiinnostavia ajatuksia. (Nuo tunne-elämäkortit eivät taas kuvaisi minua yhtään.)
 
vierailija
Herranjestas Tarotmamma, olet todella taitava, nämä on niin loogiset kun ikinä voi olla. 💖💖

On Ihanaa ajatella että J on B:n ensirakkaus. Ja B:stä näkee että on sydän auki, eikä mikään rakkaudessa kyynistynyt Tindertyyppi. Onhan noi nyt ihan hurjan paljastavia noi B:n ihastumisilmeet mitä on ollut, tietysti J myös, mutta J:llä on tietyt suojakuoret päällään.

Voi kun Jere lunastaisi lupaukset. Tietysti J toimii tosielämässä juuri niin kuin itse tahtoo. On ehkä myös tajunnut, että on pakko ottaa etäisyyttä ja olla lietsomatta B:tä, jos ei kuitenkaan aio tarttua tilaisuuteen. Ei halua satuttaa B:tä. Kaikki me muistamme ensirakkauden hullun voiman.

Kumpikin on varmasti saanut sanomista tästä suhteesta lähipiiriktään..

Poikien tapaamisia toivoen,

Leila
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺
vierailija
Itsekin olen miettinyt nyt katsottuani joitain vanhoja yhteisvideoita uudestaan ja uusia B-videoita sitä miten hurjan haavoittuvaiselta B vaikuttaa yleensä J:n kanssa. Välillä B on muutoin jopa ärsyttävän itsetietoinen, sellainen "katsokaa, tiedän että olen erittäin hyvännäköinen rocktähti" ja Jeren kanssa taas jotain aivan muuta. Ja kun katsoo haastatteluja J:stä niin välittyy kuitenkin kuva sen verran tunneälykkäästä ihmisestä, että ei tämä mielestäniolisi voinut jäädä mitenkään huomaamatta ja huomioimatta. (Ja toki J:kin ollut välillä tosi haavoittuvaisen oloinen.)
 
vierailija
J on ehdottomasti kiltti, lämmin ja tunneälykäs tyyppi, joka aidosti välittää B:stä.

B, on koukussa J:n. Järjestänyt neljä keikkaa Suomeen ja joulukuulle yrittää lisää (?)..
Toivoo varmasti tapaamisia..

Ja onhan muut Jokerit huomanneet B:n rakastumisen ja muuttuneen käytöksen, niitä kuittailuilmeitä on ollut tosi paljon ja kaikkea niitä haastatteluita missä esim. Jure hieroo B:tä hartioista tukea osoittaakseen kun B taas joutuu vastaamaan J:tä koskevaan kysymykseen. Puhumattakaan Gregorin kuittailuista..

Kyllähän B pääsee tästä epätoivoisesta rakkaudesta jossain vaiheessa irti, mutta jäljet se jättää. Varmasti semmonen kokemus mitä miettii vielä kypsässä keski-iässä ja saa perhosia mahaan💖
 
vierailija
J on ehdottomasti kiltti, lämmin ja tunneälykäs tyyppi, joka aidosti välittää B:stä.

B, on koukussa J:n. Järjestänyt neljä keikkaa Suomeen ja joulukuulle yrittää lisää (?)..
Toivoo varmasti tapaamisia..

Ja onhan muut Jokerit huomanneet B:n rakastumisen ja muuttuneen käytöksen, niitä kuittailuilmeitä on ollut tosi paljon ja kaikkea niitä haastatteluita missä esim. Jure hieroo B:tä hartioista tukea osoittaakseen kun B taas joutuu vastaamaan J:tä koskevaan kysymykseen. Puhumattakaan Gregorin kuittailuista..

Kyllähän B pääsee tästä epätoivoisesta rakkaudesta jossain vaiheessa irti, mutta jäljet se jättää. Varmasti semmonen kokemus mitä miettii vielä kypsässä keski-iässä ja saa perhosia mahaan
Ulospäin Bojan näyttää kyllä tällä hetkellä ihan aktiiviselta ja pärjäävältä ja iloiselta. Tietysti pinnan alla voi olla mitä vaan.
 
vierailija
Reaalimaailma häiritsee pahasti shippausta, mutta aamuyöllä unettomana pohdin tätäkin paria. Parempi sekin kun vatvoa niitä työasioita, jotka stressaavat parhaillaan todella paljon.

Mä tulen aina uskomaan siihen, että he todellakin ihastuivat ehkä rakastuivatkin toisiinsa. Se, että tunnistivatko itse asiaa, on sitten eri juttu. Mutta jokainen on taatusti jossain kohtaan nähnyt töissä, kaveripiirissä yms. kun joillain alkaa vaan synkkaamaan hyvin yhteen. Joskus niistä tulee pariskuntia, joskus romansseja tai sivusuhteita. Ei tuota yhteyttä pysty näyttelemään. Joo, taitavat näyttelijät saavat katsojat uskomaan tarinaan, mutta he tekevät sitä työaikana, ei sen lisäksi vapaalla ja somessa.

Koska itse olen suhteissa turvallisuutta hakeva, voin kuvitella itseni J paikalle. Ja nyt sitten on täyttä spekulaatiota mitä hän ajattelee tai tekee, mutta pelaan sitä itseeni. Uran suhteen J on ottanut riskejä, isoin on selkeästi UMK. Se olisi voinut olla täysi floppi ja hän olisi jäänyt tahkoamaan kulmakuppiloita. Mutta hän otti riskin erittäin poikkeuksellisella kappaleella, musiikkivideossa poikkeuksellisella tyylillä, isoja riskejä siis! Viisuesitys, täynnä riskejä. Itsevarma, voittajan elkeet. Ainoa mikä poikkeaa tästä, että uralla otetaan riskejä, oli tuo keikkakalenteriin täyttäminen heti kun UMK alkoi näyttää hyvältä. Itse olisin ehkä odottanut vielä hetken ja täyttänyt sen vasta viisujen aikaan plus ne ulkomaan keikat.

Sen sijaan parisuhteen kohdalla en itse ikinä pystyisi tuollaiseen riskiin mitä hänelle nyt tarjotaan ja kun mukana on vielä julkisuus, niin huh. Ensinnäkin, sukupuoli. Jos olet koko ikäsi ollut hetero, niin onhan se valtava kynnys ylitettäväksi. Kielimuuri, jos puhuisi hyvin sujuvaa englantia, niin tämä ei ehkä olisi niin suuri kynnys. Mutta onhan se vaikeaa ilmaista itseään, jos ei löydä sanoja välillä omalla kielellään niin saatikka vieraalla. Lapset. Jos olet haaveillut lapsista, niin tämä suhde tuottaa siinäkin ylimääräisiä haasteita. Julkisuus ja omat urat. J haluaa panostaa uraansa, ja nyt nähdyn mukaan, haluaa pitää puolisonsa mukana niin tukemassa uraansa kuin mukana työporukassa. Ja myöskin sanonut että ei halua tuoda parisuhdettaan julkisuuteen (tämä on kyllä mielenkiintoinen, koska kuitenkin se toinen vilahtelee julkisuudessa, että ollaanko tästä enää samaamieltä). Jos suhde olisi B kanssa, niin tiedossa olisi julkinen kaukosuhde, jossa kummallakin kunnianhimoisia urasuunnitelmia.

Ei tuohon pysty, aivan liian epävarmaa ja riskejä liikaa, että käy itselle huonosti. Mun veikkaus on, että B särkee lopulta sydämensä, J taas kovettaa omansa ja hankkii perheen tytön (joko tämän nykyisen tai jonkun muun kanssa) kanssa. Ja sitten jossain vaiheessa kun rahaa on tilillä, lapset isoja ja seuraa sivusta jonkun muun pariskunnan suurta rakkaustarinaa, J miettii että olisiko sittenkin pitänyt uskaltaa.

Hups, tuli pieni ficcikin loppuun. Mutta juttelin eilen pitkästä aikaa yhden ihmisen kanssa, joka tuntee mut hyvin. Hän totesi yhdestä mun tekemästä asiasta, että mitä mulle on tapahtunut, et sä ennen ole noin spontaanisti toiminut. Ja hän oli ihan oikeassa, mä suunnittelen ja pähkäilen kaikki hyvin tarkkaan etukäteen, nyt tämä hassu aika on saanut mut myös uskaltamaan hyppäämään, ei nyt syvään päätyyn, mutta rohkeammin veteen. Työn suhteen olen aina uskaltanut ottaa riskejä, mutta sen ulkopuolella en ja nyt mä olen niin tehnyt.

Enid

ps. Nämä Tarot luennat ovat jostain toisesta ulottuvuudesta, joihin haluan uskoa. Kiitos.
 
vierailija
Huhhuh, toi tarot-luenta ihan kouraisi mahasta. Periaatteessa en usko tarotiin, mutta näiden luentojen jälkeenä... Kunpa Bojan selviäisi mahdollisesta sydänsurusta suht vähin vaurioin. 😥💔
 
vierailija
Luulen kans, että K tarkoituksella jäähdyttelee aika kuumaksi mennyttä julkisuutta B:n kanssa. B:n puolelta fiilikset ovat varmasti olleet jonkinasteista ihastumista, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Siitä kyllä selkeästi mielestäni kertoo se aika päätäpahkainen reissu Suomeen ihan yksin. Sitähän ei varsinaisesti olisi ollut pakko tehdä ainakaan Joker Outin menestyksen eteen. Suomi on pieni maa ja markkinoiden kannalta paljon järkevämpää olisi ollut panostaa Keski-Eurooppaan.
Mutta B siis tuli Suomeen, niinkuin oli J:lle luvannut. Ja se lupaus tuli aika aikaisessa vaiheessa ja J:lle selkeästi vähän yllätyksenäkin. Vaikka J:n ajatukset suhteen laadusta olisivat olleet/ovat kaverilliset, niin niin sokea ei voi olla, etteikö jossain vaiheessa myös J:lle ole valjennut B:n tunteet.
Ja tästähän päädytäänkin siihen, että miksi J antoi tilanteen mennä niin pitkälle, että esim B Suomeen tuli? En millään usko, että J olisi niin vmäinen, että vedättäisi tunteettomasti toista ja antaisi ymmärtää, että jotain toivoa on. Vai onko se pettymyksen tuottaminen toiselle vaan niin vaikeaa, että tilanteet menee liian pitkälle? Vai onko niin, että J myös siellä viisukuplassa oikeasti tipahti jonkinlaiseen kaninkoloon (ihan niin kuin me täällä), ja kun palasi Suomeen niin pikkuhiljaa alkoi todellisuus palailla.
Oli niin tai näin, en usko että B:llekään tästä mitään traumaa jäi. J:lle ehkä hämmennys siitä, mitä ihmettä tapahtui. Toivon todellakin, että ovat rehellisesti pystyneet jotenkin asiasta toisilleen puhumaan, ettei kummallekaan jäänyt ikäviä fiiliksiä.
 
vierailija
Kyllä näytti Jere muuten olevan vedossa eilen Lohjalla, ihanan meneväinen oli ja tuntui huokuvan energiaa näin ruudun välityksellä! <3 Varmasti vaikutti myös tuo ihmispaljous ja se että yleisö oli messissä, toisin kuin siellä keskiviikkoisella keikalla.
Hei oliko siellä keskiviikon keikalla tapahtunut jotain, vai oliko yleisö vaan muuten ollut nihkeää? AV:llanoli kanssa joku sivuviittaus keskiviikkoiseen ja jäin silloin jo miettimään.
 
vierailija
Tuo skenaario on Enid juuri se "seuraavassa elämässä" ficci minkä kirjoitin aikapäiviä sitten😆😆

Anteeksi, tässä se vielä kerran kertauksen vuoksi, muut skrollatkaa yli.

*************
Valtava määrä vettä on virrannut ikuisesti virtaavassa vantaanjoessa..

Tikkurilan Lidlissä oli hunajamarinoidut kanasuikaleet ja pommac tarjouksessa, Jere pohti ja starttasi vanhan Mersunsa.

Kevät oli jo kääntynyt melkein kesäksi. Vaimon pilateslaukku oli jäänyt pelkääjänpaikalle ja kuopuksen ylioppilasjuhlajärjestelyt olivat kovassa käynnissä. Parisuhdeterapia-aikakin pitäisi muistaa perua juhlavalmisteluiden alta, Pitopalvelu varmistaa, ostaa uudet orvokit ja pelakuut suuriin ruukkuihin, ja hakea alkosta kuohuviinit. Kuistikin piti vielä maalata. Olihan Chachacha rahoilla rakennutettu Kastellitalo jo yli parikymmentävuotta vanha. Ikä alkoi näkyä, myös Jeressä.. lääkäri oli motkottanut kolesteroliarvoista ja verenpaineesta, painoakin pitäisi tiputtaa. Helvetti.

Radio soi taustalla Mersun kaiuttimista.. "Nyt laitetaan sitten vähän vanhempaa tuotantoa pyörimään euroviisukeväältä 2023, Suomessakin parikymmentä vuotta sitten kiertueella käynyt Joker Out ja Carpe Diem! Juontaja selosti.

Mi bomo cell noc plesali,
Ljubili se in se igrali
Kot da nas juuri vec ne bo

Yhtäkkiä Bojanin nuori ja kirkas ääni täytti auton, Jeren silmät sumenivat samalla hetkellä tulvivista kyynelistä ja käsi hapuili kääntämään volumet täysille, hän käänsi Mersun keulan hätävilkuilla uimahallin parkkipaikalle.. sydäntä puristi..

Muistot tulvivat mieleen. Nuori, kaunis, herkkä ja kokematon Bojan. Elämänsä suurin rakkaus. Bojanin uskomaton hymy, lämmin sydän, paksut hiukset ja sykähdyttävä ääni. Bojanin tuoksu. Kaikki ne kerrat kun he olivat olleet yhdessä, toisiinsa liimautuneina ja maailma ympärillä oli unohtunut. Jere pyyhki hupparinhihalla silmiään.

Silloin Titanic iltana, kuinka hän olisi salaa oikeasti halunnut kosia Bojania, niin huumaantuneita toisistaan he olivat. Kuinka Bojan oli vetänyt hänet ulkona nauraen piiloon pelastusveneen luo, ja he olivat istuneet siellä katseilta piilossa sylikkäin ja katsoneet hiljalleen laskevaa aurinkoa ja kirkuvia lokkeja. Bojan oli kietonut huivinsa Jeren kaulaan ja he olivat katsoneet toisiaan nauraen syvälle silmiin. Aurinko oli laskenut ja Bojan oli tunnustanut hänelle rakkautensa. Jere oli lopuksi suudellut Bojania silloin, kun Bojan vähiten osasi odottaa. Hyvin tunnustelevasti ja hellästi, rakkaudella. Bojan oli sulkenut silmänsä. Kaikki oli tuntunut niin oikealta.. kunnes Norjan Alessandra oli tullut heitä huutamaan ja etsimään..

Mitä jos olisin silloin tarttunut hetkeen ja Bojaniin? Jos olisin kerrankin mennyt sydän edellä? Jos en olisi piitannut muiden mielipiteistä? Jossittelu sattui sydämeen.

18 vuotta sitten Bojan oli vielä soittanut hänelle itkuisena ja humalassa, tunnustanut rakkauttaan..puhelu oli ollut surullinen ja ahdistava. . Jere oli ollut hankalassa paikassa, vauva vieressä huutanut korvatulehduksessa ja vaimolla masennusjakso päällä.. Kolme kuukautta myöhemmmin Bojan oli uutisten perusteella nainut tenniskaunottaren, josta oli kolme vuotta ja kaksi lasta myöhemmin eronnut. Jure oli kertonut että Bojan eleli Ljubljanassa nykyään yksin.

Jere huokaisi. Onneksi hän hengitti edelleen samaa ilmaa, samalla maapallolla kuin Bojan. Tikkurilan uimahallin takaa paistava aurinko paistoi takuuvarmasti myös Sloveniaan ja Bojanin ruskeisiin, pian harmaantuviin hiuksiin. Seuraavassa elämässä.. Seuraavassa elämässä hän ei päästäisi Bojania karkuun.

Olisikohan Finnairilla halpoja lentoja Ljubljanaan?

Jere pyöräytti parkkikiekon. Syreeni oli puhjennut kukkaan. Kevät oli kuin Jumalan tapa sanoa "vielä kerran".

Leila
 
Kyllä näytti Jere muuten olevan vedossa eilen Lohjalla, ihanan meneväinen oli ja tuntui huokuvan energiaa näin ruudun välityksellä! <3 Varmasti vaikutti myös tuo ihmispaljous ja se että yleisö oli messissä, toisin kuin siellä keskiviikkoisella keikalla.
Kyllä, vahvistan tämän paikalla olleena ja olen niin hirmu onnellinen hänen puolestaan. Tämä kevät ja kesä on taatusti vienyt voimia ja vaatinut veronsa, ja eilinen oli selvästi siellä positiivisessa päässä vaakakuppeja hänelle. En suoraan sanoen odottanut keikalta kovin paljon, mutta tilaisuus oli hienosti järjestetty liikenteenohjausta ja oheismyyntiä myöden - kiitos järjestäjille siitä. Ja K:lle tietenkin. Oli hauska nähdä myös Mikke heilumassa lavalla kameroineen. Komea mies.

Ja K - itse asiassa lavalla nähtiin paljon myös J:tä - oli ihana. Minulla on yksi aika epäonnistunut klubikeikka takana K kanssa ja aivan mykistävä UMK-live, ja tämä eilinen oli se jatkumo UMK-Käärijään mikä mun piti nähdä. Toki se saamani kiitos omaan storyyni tekee lämpimän pörröisen olon. 🥰 Ja taas menee shippilasit päähän kun mietin, miltä B:stä on tuntunut nähdä omassa DM:ssään saman henkilön sydämet ja sanat. Ah. (Tosin heillä whatsupp käytössä kuten on nähty mutta anyhow).

Toivon myös että B näkee nuo J:n monet storyt ja ilmakuvat eiliseltä ja kuinka innostunut K on ja tosissaan! B on kunnianhimoinen sen kultaisen noutajan innon lisäksi, ja uskon että hän arvostaa myös tuota kulmaa J:ssä.

Tänään olo on onnellinen ja pörröinen. Sitä vielä analysoin että eilen kun hetken luulin että pojilla on mennyt välit poikki sen IG-seuraajasekoilun jälkeen, että nyt tuntuu vähän liian kovaa. Ihan kuin MINUT olisi jätetty. Olin aivan heartbroken sen hetken ja vielä post-konserttihuumassa. Tätä pitää työstää vielä; tässä asettaa itsensäkin kummallisen haavoittuvaan tilanteeseen kun lataa omia tunteita ventovieraiden mahdollisesti kuvitteelliseen suhteeseen. Realisti minussa yrittää vähän hillitä villeimpiä tunteensiirtoja. Shippiminä tietää tai haluaa uskoa sisimmässään, että K&B on jotain elämää suurempaa, ja vaikka nyt reaalimaailmassa ruusumme eivät kietoudu varsistaan yhteen, tunnetasolla jotain on jäljellä ainutlaatuisesta yhteydestä, mitä meillä on ollut etuoikeus todistaa.

Suloisia sävyjä päivään kaikille 🤗🌺🌹
 
vierailija
Ei millään malta odottaa JO:n tulevaa musiikkia. Sieltä tulee ainakin yksi veret seisauttava rakkausbiisi, jonka sanoista me luetaan jatkot tälle shippaukselle...

Ja kyllä, minä rakastan sinua on 3 sanaa...!

Sipriina
 
vierailija
Aika jännä tilanne Bojanille, koska tietää että jos levyllä on mitään rakkausbiisejä, vaikka ne olisi kirjoitettu 5v sitten ihastukselle, niin monet fanit yhdistävät Jereen.

Itseä kiinnostaa kyllä kovasti millaista musaa levyllä on ylipäätään, kun itselle Jokereiden musasta n. 1/3 iskee, 1/3 iskee kappaleina mutta en tykkää soundista/tuotannosta (osa niistä toimii livetallenteina) ja 1/3 ei iske ollenkaan. Eli levy saattaa olla minun näkökulmastani aivan loistava tai sitten tosi meh, vaikka muut diggaisivat. Toisaalta Bojanin biisinkirjoitustaidot varmasti kehittyvät koko ajan, joten elätän toivoa että niitä "mitäänsanomattomia lowkey-renkutuksia " on vähemmän ja mestariteoksia kuten Padam enemmän. :)
 

Yhteistyössä