Magneettikuvaan puolen vuoden välein omakustanteisesti

vierailija
Joo mun lapsi on rauhallinen ja siirtyy vain magneettikuvauksen piiriin. Turhaa aiheuttaa solutuhoa ja kudos vaurioita sädetyksellä. Mut joo toi vauvan liikkumattomuus on kyl sitten ongelma. Kun voisko sen laittaa niin ettei pääse liikkumaan ja ahdistuu.
Ei siirry ilman lääkärin lähetettä. Kukaan lääkäri ei lähetettä kirjoita tuon juttusi pohjalta se on varma. Lopeta jo.
 
vierailija
Kannattaa aloittaa niistä täydellisistä verenkuvista (siitä näkee kaikki mahdolliset puutostilat yms) ja alkaa elämään syöpää ehkäisevästi. Eli syödä terveellisesti (ei mitään yliprosessoituaja, ei paljoa sokeria ja liikuntaa joka päivä.
Äläkä unohda itseäsi. Jotta voit antaa tytöllesi parasta sun täytyy pitää itsesi hyvässä kunnossa.

Mä kyllä ymmärrän sun tuskan! Mä mietin ihan samoja asioita lasten ollessa tietyssä iässä. Kun lapset kasvoivat isoiksi ja vahvoiksi niin pahat ajatukset katosivat. Se on se menettämisen pelko ihan kauhea. Jotenkin sitä oppii kuitenkin luottamaan, että elämä kantaa. Uskon näin käyvän myös sinulle. Ei me ainoita ”ylireagoivia” olla!
Helpotusta toivat myös ravinnosta opiskelu ja tieto siitä, että syövät ovat aika pitkälti parannettavissa.
Ravinnolla on erittäin suuri merkitys syöpiin ja etenkin sillä mitä ei pitäisi syödä.

Ja jos sillä saa olonsa helpommaksi, että käytte silloin tällöin testeissä niin sitten se on näin. Toivoisin että sulta olis huoli pois, toi ei oo hyvä fiilis ja pelko nostaa stressileveleitä. Stressi ei tee elimistölle hyvää, koita päästä pois pelkomielentilasta.
Stressitasoja voidaan mitata ja limukoista ym saa fostaattia jotka nostaa niitä arvoja. Sulatejuustoissa on myös hirveät määrät ja teollisia tuotteissa tietysti koska niiden avulla tehdään businessta
 
Oli artikkeli.. ok. Tarkempi tieto kiinnostaisi. Enkä siis epäile, mutta on hyvin arveluttavaa aina heittää ilmaan näinkin tärkeitä asioita ilman viittauksia. Siksi juuri ei-asiantuntijoita toppuutellaan, ettei haettaisi netistä liikaa tietoa ja tehdä omia diagnooseja.
Juu, on tärkeää tutkia tarkkaan ennen kuin laittaa asioita käytäntöön.

Monet asiat sinäkin olet purematta niellyt ja olet täysin näiden ”paremmin tietävien asiantuntijoiden tutkimusten varassa”.

Sen kun vielä ymmärtää, että katselee vähän laajemmin, koska kyllä näitä tutkijoita joku rahoittaa, että saadaan mieleinen (se omaa ideologiaa tukeva) tutkimustulos.😊
 
vierailija
Kannattaa lopettjossa molemmat vanhemmat ovat polttanut, polttaminen. Kyllä se savu on teillä kotona ja vaatteissasi, vaikka polttaisit ulkona. Sukulaiseni on hoitanut keuhkosyöpä- ja keuhkoahtaumapotilaita. Ei ole kaunista katsottavaa.
Samaa mieltä.
Mun tutuissa just semmosessa perheessä jossa molemmat vanhemmat ovat pollttaneet, ensin syövän sai isä, sitten lapsi ja lopulta äiti.
 
vierailija
Voihan senkuin varaa ajan ei ne siellä kysele sanoo vaan et haluu normi tsekkauksen ja katoa ettei ole mitään hälyttävää kropan sisällä ja antaa rahan ei ne sen enempää kysele. Raha kelpaa aina
Huomio, että hinta on 200-300 per kehonosa. Kokopakettia jos ajattelet pienelle lapselle, niin suosittelen soittamaan ja ottamaan asiasta selvää. Myös miten lapsipotilaiden kanssa on käytäntö.
 
vierailija
Jaa no kumma on jos ei raha kelpaa yksityiselle vaan käännyttää sut pois se yritys on varmaan jo konkursissa. Mut kylhän ne rikkaat rouvat käy luulo tauteineen vähän väliä lääkäri tutkii ja ottaa maksun.
Ei siihen tarvi olla edes rikas koska vanhuksille kin tehdään silmänpohjakuvauksia joissa heidät alistetaan hirveille aineille. Eikä omainenkaan pysty sitä estämään.
 
9MM

Yhteistyössä