Lancet: Koronarokotteen teho on puolen vuoden päästä enää 47 % vanhuksilla, miehillä ja riskiryhmäläisillä

vierailija
Ei mitään vaikutusta, olen kuullut.
Silloin mitataan sitä, että onko esim lääkkeen hyöty kuitenkin parempi kuin mahdollinen haittavaikutus ja varsinkin silloin kun on kysymys hengissäsäilymisestä.
Potilaille annetaan esim leikkauksen jälkeen vahvaa kipulääkettä vaikka haittavaikutuksia on mutta kun suhteutetaan ne esim haavakipuihin niin ovat varsin vaatimattomia.
 
vierailija
O
Jos olet hoitoalalla työssä, saatat pian tarvita sitä päästäksesi työpaikalle. Tietysti kotiinkin voi jäädä - ilman palkkaa kuten Itävallassa.
Onneksi en ole.
 
vierailija
Jotenkin tuntuu siltä, että jollekin nämä terveyteen liittyvät asiat eivät ole se vahvin alue. Ihmettelen mielenkiintoa tai oikeastaan en koska jos et tiedä tai ymmärrä niin silloin voi päässään kehitellä 2+5 = 4.
 
vierailija
Päinvastoin. Valtimon seinämien kovettuminen ja ahtautuminen eli sepelvaltimokovettumatauti. Muita syitä infarkti jossa osa sydänlihaksesta korvautuu sidekudoksella tai tulee osittainen kuolio. Läppäviat, korkea hoitamaton verenpaine joka paksuntaa sydänlihasta, joka sitten venyttyy ja jäykistyy.
Eteisvärinä on niillä jotka ovat syöneet kiltisti verenpainelääkkeitä vuosikausia.

Ja sokeria surutta.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija post:
Ihanko tahallasi ohitat sen eron infektion ehkäisemisessä ja vakavan tautimuodon ehkäisemisessä? Sehän on aivan oleellinen juttu koko tässä keskustelussa. Rokotteita tarvitaan nimenomaan vakavan tautimuodon takia. Vakavat tautimuodot aiheuttavat kuolemia ja kuormittavat terveydenhuoltoa. Ja aiheuttavat keuhkovaurioita. Niiden takia yhteiskuntaa täytyy pitää kiinni ja rajoittaa ihmisten elämää. Ja rokotteiden välttely pitkittää tätä kärsimystä kun rokottamattomien takia ei uskalleta yhteiskuntaa avata.
Mutta kun se oli rokottamattomalla hyvin lievä!
 
vierailija
Eteisvärinä on niillä jotka ovat syöneet kiltisti verenpainelääkkeitä vuosikausia.

Ja sokeria surutta.
Iän ohella merkittävimmät eteisvärinälle altistavat tekijät ovat kohonnut verenpaine, sydänsairaudet, diabetes ja ylipaino. On paljon ihmisiä, jotka eivät ole koskaan syöneet mitään verenpaine tai verenohennuslääkkeitä ja silti kärsivät eteisvärinästä. Epäillään, että naisilla hormonitoiminnan heikentyessä läpätykset lisääntyvät.
 
vierailija
Kyllä niitä löytyy vaikka kuinka kun kuuntelee niitä ihmisiä, jotka vahtivat kroppaansa suurennuslasin avulla 24/7. Kun tarpeeksi uskoo niin kyllä yhteyksiä löytyy. Voisin itsekin väittää että koronarokote laukaisi vyöruusun koska sattui sopivaan ajankohtaan. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ohimeeviä vuotohäiriöitä kuukautisiin liittyen on joitakin ilmoitettu ja ne on tiedostettu.
Oliko sulla jossain makrogolia?
Äidille tuli sellasen jälkeen ruusu.
 
vierailija
Eihän niitä vuotohäiriöitä kukaan ole kyseenalaistanut. Joku niitä sai mutta ei kaikki. Sain itsekin korvaavan hormonihoidon lisäksi muutaman ylimääräisen vuotopäivän. Syy ei kuitenkaan ollut koronarokote vaan kohdun paksuuntuminen liian lyhyestä keltarauhashormonijaksosta. Kaikki vuotohäiriöt eivät johdu yhdestä tekijästä.
On muuten hirveä riski saada ergotamiinimyrkytys niiden korvaus hoitojen kans jos sapuskassakin on torajyväjauhoja
 
vierailija
Jäykkäkouristus rokotteen vahvistus on muutettu 20 vuoden välein tapahtuvaksi. Tapaturman sattuessa, saattaa saada uuden vahvistusrokotteen, jos edellisestä on kulunut yli 10 vuotta.


Koronarokote ei perustu heikennettyyn virus-tai bakteerikantaan ja näin ollen ei ole verrattavissa muihin rokotteisiin.
Niinpä. Ihan eri asia
 

Yhteistyössä