Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nyt kysyn tätä oikeasta ketjusta.

Arvon kulinaristit, Michelin-kokit, marinoijat, rosvopaistin maakuopassa hautojat, savustuspönttöekspertit.


Haittaisko sua, jos tarkoituksesi oli tehdä itsenäisyyspäivänä karjalanpaistia, mutta siippa tois kaupasta porsaan suikaleita (siis pikkurillin paksuisia suikaleita eikä mitään pizzasuikaleita)? Tekisitkö siitä karjalanpaistin? Karjalanpaistilihahan on kuutioita jossa on nautaa ja possua.
En tekisi.
Miehesi tahtoo siis porsaansuikalekastiketta.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Naudan kulmapaisti on älyttömän hyvä valinta yhdeksi klöntiksi.👍
Sianliha on kai aina sitä samaa kassleria…?
Ellei erittäin paksuista kyljyksistä tee noppia…

Kuumalle pannulle nopat kunnon voimäärässä ja uuniin hautumaan niin pitkäks aikaa kun kehtaa.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es
Nyt kysyn tätä oikeasta ketjusta.

Arvon kulinaristit, Michelin-kokit, marinoijat, rosvopaistin maakuopassa hautojat, savustuspönttöekspertit.


Haittaisko sua, jos tarkoituksesi oli tehdä itsenäisyyspäivänä karjalanpaistia, mutta siippa tois kaupasta porsaan suikaleita (siis pikkurillin paksuisia suikaleita eikä mitään pizzasuikaleita)? Tekisitkö siitä karjalanpaistin? Karjalanpaistilihahan on kuutioita jossa on nautaa ja possua.
👎
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Ehkä ei ole ollut tarjolla karjalanpaistilihoja? Miehesi sitten tuonut jotain sinnepäin. Yrittänyt ainakin.
No se tässä suututtaa, kun soitti mulle silloin sieltä kaupasta, ja siellä ois niitä karjalanpaistilihoja ollu.
Sovittiin että tuo 600 g possusuikaletta (yhteen toiseen ruokaan) mutta myös 600 g karjalanpaistilihoja. Tää toi 1200 g pelkkää possua...:cautious:
 
No se tässä suututtaa, kun soitti mulle silloin sieltä kaupasta, ja siellä ois niitä karjalanpaistilihoja ollu.
Sovittiin että tuo 600 g possusuikaletta (yhteen toiseen ruokaan) mutta myös 600 g karjalanpaistilihoja. Tää toi 1200 g pelkkää possua...
No toimii tuo miehesi hieman paremmin kuin minun rakas vaimoni... :giggle:

Mutta valmiita karjalanpaistilihoja ei kannata ostaa, vaan Lispetin ohjeen mukaisesti kassleria ja naudan paistia, molempia tuollainen reilu kilo. Jos haluaa hifistellä, sekaan vielä hieman lammasta, hirveä tai maksaa. Meillä haudutusaika yleensä "yön yli" eli 6-8 tuntia.
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä