K-rokotteet ei estä tartuntaa, sairastumista, tartuttamista tai long covidia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Isäni 87 ei ole rokotettu ja jos saa koronatartunnan kukeltaisia armasti. Ikäihmiset ovat hauraita vaikka olisivatkin vielä muuten suhteellisen hyväkuntoisia. Näitä vanhuksia on paljon Suomessa.
Ei kuole. Älä anna mitään myrkkyä hänelle niin selviää. Muista tarjota päivittäin kananmunan keltuaisia nii saa myös koliinia. Sitä vanhusten sapuskoissa ei ole.
 
vierailija
Ei kuole. Älä anna mitään myrkkyä hänelle niin selviää. Muista tarjota päivittäin kananmunan keltuaisia nii saa myös koliinia. Sitä vanhusten sapuskoissa ei ole.
Olisi kuollut ilman lääkkeitä ja hoitoa. Oikeasta keuhkopussista otettiin litra nestettä ja vasemmasta 8dl. Sydämen vajaatoiminta ja siihen nyt hyvät lääkkeet. Syö terveellisesti mutta kun ikää tulee niin koneet vanhenee ja sille ei voi mitään. Kuuluu siis riskiryhmään ja jos sairastuu koronaan niin 100% varmuudella menehtyy.
 
vierailija
Liikuntakerho ailija, post: 34060938"]
Isäni 87 ei ole rokotettu ja jos saa koronatartunnan kuolee satavarmasti. Ikäihmiset ovat hauraita vaikka olisivatkin vielä muuten suhteellisen hyväkuntoisia. Näitä vanhuksia on paljon Suomessa.
[/QUOTE]
Liikuntakyky menee - täytyy tilata kotiin fysioterapeutti, niin selviää paremmin.
 
vierailija
Tuskin sinulla on pääsyä näihin tietoihin, jotka ovat salassapidettäviä, joten levität valheita.
Jos kuolema johtui koronaviruksesta, lääkäri merkitsee COVID-19-viruksen kuolintodistuksessa diagnoosiosioon:

peruskuolemansyyksi tai kuolemaan myötävaikuttaneeksi tekijäksi.

"Tilastokeskuksen kuolemansyytilaston tiedot perustuvat kuolintodistuksien peruskuolemansyyhyn. Tilastokeskuksen määritelmän mukaan peruskuolemansyy on esimerkiksi se tauti, joka on pannut alulle välittömästi kuolemaan johtaneen sairaustilojen sarjan. Myötävaikuttava kuolemansyy on vaikuttanut epäsuotuisasti kuolemaan johtaneen tilan kehitykseen ja siten myötävaikuttanut kuolemaan."
 

Yhteistyössä