Tuulivoima tuottaa tällä hetkellä 4% maksimikapasiteetista, eli käytännössä ei mitään

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Ruususen mukaan Suomessa täytyy varautua siihen, että alkutalvesta sähkömarkkinoilla voidaan joutua turvautumaan poikkeustoimiin sähkön saannin turvaamiseksi. Tilanne voisi syntyä silloin, jos alkutalvesta Suomessa nähtäisiin poikkeuksellisen kylmä talvipäivä, jolloin tuulivoiman tuotanto romahtaa, eikä Olkiluoto 3 tuota sähköä lainkaan."


Toivottavasti sähköt katkaistaan ensimmäisinä Sannan hallitukselta ja muilta vihreiltä.
 
vierailija
Ihmiset valitsevat innoissaan tuulisähkön sähkösopimuksia uusiessaan. Näiden sopimusten pitäisi olla ensimmäisenä rajoitusten piirissä, jos rajoittaa tarvitsee. Ne jotka valitsevat 100 % ydinvoimalla tuotetun sähkön (tosin en tiedä tarjoaako mikään firma sitä nykyään) saisivat elää ilman ongelmia.
 
vierailija
Perjantaina ja lauantaina oma 5-kilowattinen tuulivoimala tuotti aivan tarpeeksi omaan käyttöön. Olisit tuolloin kertonut tuulivoiman osuuden kokonaistuotannosta.
 
vierailija
vierailija
"Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta 1 t · Energiakriisi. Ensimmäiset saksalaiset kunnat valmistelevat Focus-lehden mukaan talveksi vanhoille ja köyhille lämmittelyhalleja, jos heidän asunnoistaan tulee kaasun puuttumisen takia liian kylmiä." https://www.focus.de/politik/fuer-alte-und-arme-erste-staedte-bereiten-waermehallen-fuer-den-winter-vor_id_113691252.html?fbclid=IwAR17SjFZO3E6S-Si4F_1HWOUBJZsH9L_RZjZ0WnVcamIJYUzwkCRa8cxJU0
Eikö sellaiset lämmittelyleirit olisi parempia? Eikös vihreillä ollut Saksassa joku keskistysleiri-idea vai oliko se vaan niin, että joku osa kansasta voitaisiin murhata? No, samallahan ne sitten voidaan muuttaa kaukolämmöksi. Ole osa ratkaisua, älä ongelmaa! (y)
 
vierailija
Eikö sellaiset lämmittelyleirit olisi parempia? Eikös vihreillä ollut Saksassa joku keskistysleiri-idea vai oliko se vaan niin, että joku osa kansasta voitaisiin murhata? No, samallahan ne sitten voidaan muuttaa kaukolämmöksi. Ole osa ratkaisua, älä ongelmaa!
Ainakin vasemmistolaisella Linkellä oli ajatus siitä mitä tekevät sitten kun pääsevät valtaan: ehdotettiin 80 000 rikkaimman saksalaisen likvidioimista. Tiedä sitten kuinka paljon kaukolämpöä 80 000 ihmisellä saa tuotettua, mutta saksalaisilla on varmadti 40-luvun laskelmat vielä tallella.
 
vierailija
Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia, jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, joilla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue, joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

Siksi Persut.
 

Yhteistyössä