€-värinää? Silminnäkijä kertoo Baltic Princessin kaoottisesta tilanteesta – hytteihin kiskomista ja ahdistelua :o

  • Viestiketjun aloittaja Sylttytehtaan partixet?
  • Ensimmäinen viesti
Sylttytehtaan partixet?
-”Ilta-Sanomien haastatteleman silminnäkijän mukaan kyse ei ole vain kahdesta yksittäisestä tapauksesta, vaan laivalla vallitsi yleisesti kaoottinen tilanne.

Hänen mukaansa tappelut laivalla alkoivat baarin sulkemisen jälkeen.

– Näin tilanteen ja kuulin huutelua, mutta poistuin paikalta, koska en halunnut olla osallisena. Kuulin kavereilta, että osallisena olisi ollut kaksi eri alueilla Turussa asuvaa porukkaa.

Silminnäkijän mukaan esimerkiksi toinen tappeluporukka sai olla vapaasti aulassa ja käytävillä, eikä heitä viety säilöön.


Haastateltu henkilö ei ole kuullut, että vastaavaa olisi aiemmin tapahtunut wanhojen risteilyllä.

Nöjdin mukaan häiriöitä oli koko yön ajan ja vielä seuraavanakin päivänä

– Näin itse asian niin, että lukiolaiset yrittivät mennä tilanteesta hytteihinsä. He koettivat pitää hauskaa, mutta se ei oikein onnistunut.


Myös Marika Nöjd vahvistaa, että lukiolaiset eivät ole olleet aiheuttamassa järjestyshäiriöitä.

– He eivät ole aiheuttaneet niitä keskenään tai muiden kanssa, vaan siellä on ollut nimenomaan toinen porukka, joka on käyttäytynyt epäasiallisesti heitä kohtaan.

 
”Se” toinen porukka kertoo jo jotain

paitsi zuvaceille
Niin, miksi toinen ryhmä voidaan uutisissa rajata lukiolaisiksi, mutta toinen on vain epämääräisesti "toinen porukka". Varmaan jotakin tarkempaakin olisi voinut kertoa, mutta se itsesensuuri....

Tuskin "toinen porukka" oli laivaan saapunut sattumalta, ajatus lukiotytöistä hyttiin kiskottuna oli varmaan liian houkutteleva...
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
Tuon takia lukiolaisreissulla pitää olla riittävästi aikuisia mukana. Nähtävästi laivan turvajärjestelyt eivät riitä pitämään kurissa tuollaisia tappelijoita. Tosi kurjaa lukiolaisten kannalta, sapettaa!

T. se "puolustelija" ;)
 

Yhteistyössä