Mistä fantasioitte kun masturboitte?

  • Viestiketjun aloittaja Herrasmies30
  • Ensimmäinen viesti
Tarhapölhö
Yleensä katselen Paavo Lipposen kuvaa onanoidessa, sillä orkun tulo kestää tällä menetelmällä kauemmin. Jos Paavon kuvaa ei ole lähimailla, uneksin, että joku norjalainen kalastaja työntää turskan anukseeni ja hokee samalla "on se ilimoja pielly", norjan kielellä tietenkin.
 
hetero nainen
Mä fantasion että olen naispuolisella thai-hierojalla joka hieroo ensin koko vartaloani, sitten klitoristani ja lopuksi nuolee minut orgasmiin. Joskus fantasion että olen jonkun hoikan ja pienirintaisen nätin blondin kanssa. Nuolemme ja panemme dildolla toisiamme. Tästä huolimatta olen hetero, mutta ajatus seksistä naisen kanssa kiihottaa. Ihan kokeilumielessä.
 
Hetero mies
Ei tarvitse fantasioida, olen käynyt thai-hierojalla. Nainen hieroo koko vartalon kiihottavasti ja lopuksi laskee kätensä peniksen päälle. Huosut on jalassa hieronnan ajan, kysyy haluatko myös että pikku-mies hierotaan? Eri korvausta vastaa saa tämän palvelun, kannattaa kokeilla. Ovat taitavia käsistään.....Kyllähän siinä voi sitten fantasioida vaikka mitä!
 
iskelmätyttö
Mä laitan aina Matin ja Tepon kasetin soimaan, kun alan masturboimaan. Sitten ajattelen että se toinen, isompileukainen (oliko se nyt Teppo), nuolee mun klittaa samalla kun toinen laulaa "Pidä itsestäsi huolta".
 
Misu 36
Kuvittelen seisovani tiskin äärellä täpötäydessä baarissa. Olen pukeutunut tiukkaan paitaan ja leveähelmaiseen lyhyehköön hameeseen, ilman pikkuhousuja. Yhtäkkiä tunnen kovan kalun painautuvan pakaroitani vasten, keinutan lantiotani kevyesti vastaan. Pian tunnen isojen käsien hakeutuvan hameeni alle ja paksujen sormien löytävän pehmeän sileän ja valmiiksi liukkaan pimppini. Toisen käden paksu keskisormi tunkeutuu tiukkaan rakooni ja toisen käden sormet hierovat esiintyöntynyttä klittaani. Mies on taitava ja osaa pitkittää nautintoani hyväillen välillä hellemmin ja taas määrätietoisemmin. Koko jalkovälini on aivan märkä ja kuuma. Mies kiihdyttää tahtiaan samalla pumpaten muhkeaa kaluaan rytmikkäästi pakaroitani vasten, kunnes laukean puristaen miehen sormia tiukalla pillullani. Mies lähtee, enkä edes näe hänen kasvojaan. Voikun tämä tapahtuisi minulle joskus oikeasti...
 
Hetero mies
Misu 36, Hyvä fantasia!
Haluaisin olla tämä mies, mitä et nähnyt.
Itse olen nähnyt luonnossa kesällä nuoren naisen kaupungilla mini-hameesa.....Tuuli nosti helmaa.....Ei pikkuhousuja, kauniit paljaat pakarat!
En voinut olla kotiin tultua tyydyttämättä itseäni.....
 
Violiina
Janna tuo Misun fantasia siina mielessa, etta naiset harvemmin haaveilee ns kasvottomasta miehesta, miehet enemman haaveilee ihan naisen kehosta, ja sen nakemisesta, naiset taas tietyista tunnetiloista tai jostakin tietysta miehesta.

Mutta itsekin joskus haaveileen juuri siita etta olisin sangyssa ja ihana mies (usein myos kasvoton) tulee viereeni, ja haluaa minua hirveasti, tunnen hanen kalunsa vierellani, ja han imisi rintojani ja koskettelisi ihanaa pimppaani hellastia ja tyontaisi miehekkaita sormiaan sisalle... Kuulisin hanen miehekkaasti "murahtelevan", samalla kun imisi rintojani ja tyydyttaisi minua...

Siina mielessa samanlainen mielikuva, etta mies haluaa sinua (iso kalu pystyssa) ja tyydyttaa sormillaan, eika tee muuta... Eli miehen halu, taitavat miehekkaat kadet, iso penis (kertoo miehen halusta) ovat teemoja.. Valilla myos suihkussa kuvittelen etta mies olisi takanani ja koskettelisi rintojani ja pimppiani kalu pystyssa..mmmhh


p.s. raiskausfantasiat ovat jotakin aivan kamalaa, ja todella epailen etta se on vain valheellista legendaa etta muka monet naiset fantasioisivat niista:(((
 
elsaelsa
Olen lukenut paljon naisten fantasioista kertovia opuksia, ymmärtääkseni omiani. :) Sen verran levottomia ovat.
Siis voisiko olla niin, että noihin raiskausfantasioihin ei niinkään liity väkivaltaa. Enemmänkin naisen halua olla käytettävissä passiivisesti, yllättäen, tuntemattoman kanssa ja tuntemattoman ison joukon halun kohteena oleminen, kuten tarjottimella, tahdottomasti, kaikin tavoin vaihdellen otettuna,kaikille kaiken antaneena. Ei siis kipua ja nöyryytystä, jota siis todellinen raiskaus on. Fantasiahan on luonteeltaan sellainen, että ajatuksia syntyy jos jonkinmoisia. Orgasmin tullessa ne haihtuvat kuin tuhkatuuleen. Eikä niitä tule toteutettua tahi edes haluttua luonnossa.

Luonnossa haluaisin todella päästä sänkyyn kolmen miehen kera, mutten ole rohjennut, vaikka kovin seksuaalinen olenkin. Olisiko tätä pornokategoriaa 3 reikää täynnä. :) Tämän kyllä toteutan hyvän paikan tullen, niin kovasti sitä tekee mieli.
 
elsaelsa
Tämä kolmenkimppa oli mieletöntä katsottavaa Hollanissa Punaisella Lyhdyllä. Kummallista oli, että ainoana naisena siellä, siis asiakkaana olin. Kyllä olisi ollut vientiä. :) Suosittelen naiselle, joka voisi joskus totteuttaa fantasiansa prostioituna rahastaen. Asiakkaansa tuosta joukosta valiten ja ei kun private showhun verhon taakse ja hommiin. :) Sitten seuraavalla reissulla.
 
sohvis
Olen fantasioinut ryhmäseksistä.Lisäksi tullut uusi juttu fantasioihini.Runkata miehen penistä ja imuttaa naisen kanssa vuoron perään.Sitten vaihdettas paikkaa,minä naisen kanssa ja molemmat runkkaavat ja imuttaavat miehen kalua.Miehen kanssa en halua mitään,vain peniksen kanssa touhuta.Onko tämä jotain pikkuhomoutta vai mitä.Kiihottavaa kuitenkin.Tuskin koskaan toteutuu,onpahan kuitenkin yksi fantasioista.
 
fanittaja2
Fantasioin aina eräästä tietystä miesnäyttelijästä, mmmmmmmm... kun hänen kanssaan vaan pääsisi peuhaamaan, ahhhhhhh! Joskus hirvittää, että mieheni kanssa sekstaillessa alan huokailemaan tuon mun haaveissaini olevan miehen nimeä!
 
Endorfiina
Mina fantasioin usein naisista, useimmiten joistain tuntemistani, ehka jopa ystavistani, harrastavani seksia heidan kanssaan. Valilla haaveilen, etta olisin kahden miehen kanssa samanaikaisesti; omani ja joku vieras, ehka joku tuttu mies. Valilla taas haaveilen, etta miestani hoitelisi toinen mies samanaikaisesti kun harrastamme yhdessa seksia. Valilla taas haaveilen pelkastaan omasta miehestani. Valilla jopa saatan miettia milta tuntuisi jos koira nuolisi pimppiani. Ja joskus jopa siita, etta jossain julkisella paikalla, esim. lentokentan vessaan tai tavaratalon sovituskoppiin tulisi nainen, joka kavisi minuun kasiksi ja imisi pimppiani ja antaisi kunnon orgasmin. Villit ovat fantasiat, tuskin toteuttaisin noista yhtakaan elavassa elamassa, paitsi tietysti oman mieheni kanssa rakastelua/sekstailua;) tai ehka tilaisuuden tullen antaisin jollekkin ihanalle naiselle tilaisuuden antaa minulle orgasmin ja ehka itse jopa tekisin saman hanelle... tieda hanta.
 
sohvis
Nyt pakko alkaa fantasioimaan naisen puutteessa ja käsitöihin.Näitä erotiikka juttuja ei pitäisi naisettomana lukea.Hetken perästä pakko alkaa runkkaamaan.On han sekin tyhjää parempi.Näköjään taas tuli kirjoitusvirhe,mutta olkoon.Naitaattaa niin paljon etten viitsi alkaa korjailemaan.Olet oikeassa.Tässä ajassa olisin korjannut sen moneen kertaan.Nyt runkulle.
 
m44
Fantasioin siitä kuinka vaimo rakastelee jonkun isokaluisen nuoremiehen kanssa ja pääsen sen jälkeen itse liukkaille. Se vaan olis niin syntisen kiihottaavaa nähdä vaimo kiimassa toisen kanssa.
 
85C
Yleensä muistelen edellistä rakastelu kertaa seksikumppanini kanssa tai sitten vain lueskelen näitä sivuja... Nyttenkin tekisi mieli taas mennä tyydyttämään, paikas kosteina...
 
Nuorimies 2
Jos joudun runkkaan, muistelen 34v leveälanteista rouvaa joka oli samassa työpaikassa sain häneltä kerran, oltiin olutta otettu,kauhea ratsastaja meinasi sänky hajota.
 

Yhteistyössä