Voisko palstan mustat myöntää olleensa väärässä Trumpin suhteen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No ethän vastannut
Saanko minäKIN vastata?? Saanko saanko??? No vastaan silti.
Siellähän Trump sanoo, että uskoo edelleen voittavansa..mitä mieltä sinä olet siitä?
Kaikin mokomin :)

Totta kai uskoo, koska olisi liian kova paikka myöntää tappiota, siis hänelle. Silti hänen on ollut pakkoa myöntyä, että vallanvaihtotoimenpiteet on aloitettava ja onhan niitä ilman häntäkin jo aloitettu.
 
vierailija
Olen eri

Saahan se uskoa, mutta sen alaiset on alkaneet valmistella vallansiirtoa
Äijää ei ikäänkuin ole enää olemassa (kuin hiekkalaatikollaan).
Just tämä. Päikkykaverit ovat jo siirtyneet sisälle ja suurin osa hoitajista, yksi kaveri on ehkä siinä vieressä ja yksi päikyn täti odottaa, kun the big boy edelleen harmissaan paukuttaa lapiota hiekkaan ja on kenties hajottanut kaverinsa hiekkalinnan. Tai mitä todennäköisimmin on.
 
No varmasti alkaisi, onhan tämä tilanne nyt ennennäkemätön, mutta eipä taida alkaa. Mieti sitä ja ennen kaikkea valmistaudu siihen. Joulukin on tulossa
Mutta entäpä jos kuitenkin käy niin, että Biden jää rannalle miettimään kuka hän edes on ja Kamala itkee kohtaloaan feministien bingokerhossa JA samaan aikaan Trump seisoskelloo tyytyväisenä valkoisen talon partsilla juomassa mimosa drinkkiään?:sneaky:
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti
vierailija
Mutta entäpä jos kuitenkin käy niin, että Biden jää rannalle miettimään kuka hän edes on ja Kamala itkee kohtaloaan feministien bingokerhossa JA samaan aikaan Trump seisoskelloo tyytyväisenä valkoisen talon partsilla juomassa mimosa drinkkiään?
No sitten hänen täytyy siihen sopeutua. Uskon, että hän on tuohon ikään mennessä ja oppinut käsittelemään pettymyksiä, kuten Harris. Ei siinä sitten mitään. "Leikkiin" ryhtyessään he kyllä tiesivät, että vain yksi voittaa. Se on pelin henki.

Trump kylläkin on kertonut, ettei juo alkoholia, et ehkä se olis se perinteinen CC.
Mimosa on muuten hyvää, olen itsekin tehnyt :)
 
vierailija
Mimosa
  1. 1 Kaada jalattomaan tai jalalliseen viinilasiin yksi osa hyvin jäähdytettyä appelsiinimehua ja yksi osa hyvin jäähdytettyä kuohuviiniä.
  2. 2 Sekoita varovasti pitkällä lusikalla.
  3. 3 Voit halutessasi koristella Mimosasi esimerkiksi appelsiinisiivulla, mansikan lohkolla tai vadelmalla.
Juuri näin! Bellini on myös hyvä!
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
No heitä nyt hyvänen aika se kysymys mihin pitää vastata?!
Mitä mieltä sinä olet noista väitteistä, että Venezuelan entisellä presidentillä olisi jotakin tekemistä tämän väitetyn vaalivilpin kanssa, siitä, että laitteita ei ole kehitetty siellä, kuten tämä juristi väittää, sekä siitä, että hänet tunnetaan salaliittoteoreetikkona?
Vastaa sinä ensiksi mulle, mä vastaan sitten sulle.
 
vierailija
En mitään mieltä.
Aha, mutta tämä ainakin Lissun mielestä hyvinkin pätevä ja luotettava juristi on tällaisia väitteitä levittänyt, niin jos sä et ole mitään mieltä näistä jutuista, niin mihin perustat arviosi siitä, että sitä vaalivilppiä vielä vakavissa määrin ilmenisi ja jopa niin, että Trump jatkaisi tehtävässään?

Mikä se sinun perustelusi siis on? Etkö luotakaan tuohon juristiin, kuten Lissu?
 

Yhteistyössä