Tein poronkäristystä puolukkasurvoksen ja perunamuusin kera.
Ja nyt järkytän varsinkin palstan Pohjois-Suomi -jaostoa:
Poronkäristys ei maistu miltään, koskaan missään. En ymmärrä miks sitä hypetetään.
Mä paistoin sipulissa ja voissa, lisäsin reippaasti suolaa, mustapippuria ja reseptiin tuli vielä pekonia ja persiljaa, eli kaikki hyvät.
Mut ihan kuin pahvilaatikkoa ois maustanu.
Mut sama joka paikassa, missä on poronkäristystä ollu. Mietin johtuuko mauttomuus pakastamisesta, mut kyllä pakkasesta kiskottu joulukinkku ja pääsiäislammas maistuu enemmän.
Anteeksi. Sainko porttikiellon palstalle
Ja nyt järkytän varsinkin palstan Pohjois-Suomi -jaostoa:
Poronkäristys ei maistu miltään, koskaan missään. En ymmärrä miks sitä hypetetään.
Mä paistoin sipulissa ja voissa, lisäsin reippaasti suolaa, mustapippuria ja reseptiin tuli vielä pekonia ja persiljaa, eli kaikki hyvät.
Mut ihan kuin pahvilaatikkoa ois maustanu.
Mut sama joka paikassa, missä on poronkäristystä ollu. Mietin johtuuko mauttomuus pakastamisesta, mut kyllä pakkasesta kiskottu joulukinkku ja pääsiäislammas maistuu enemmän.
Anteeksi. Sainko porttikiellon palstalle