Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mä laiton vähän alle 2dl vettä. Varo että ei pala.

4dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
n. 2dl vettä

Jauho ja suola sekoitetaan keskenään. Sitten lisätään vesi. Jaetaan 4 osaan. Kaulitaan ohueksi. Paistetaan ilman rasvaa pannulla.
Meidän pitää ehkä viettää hetki jos toinenkin keskustellessamme siitä, mitä tarkoittaa: Salainen resepti:cautious:
 
4–5 dl maissijauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä
2 dl vettä


1. Mittaa jauhot, suola ja öljy kulhoon. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Jos taikina tuntuu liian löysältä kaulittavaksi, lisää vähän vehnäjauhoja. Anna taikinan levätä parikymmentä minuuttia.

2. Pyöritä taikina tangoksi ja leikkaa kymmeneen osaan. Kauli palat jauhoja apuna käyttäen ohuiksi, halkaisijaltaan noin 18 cm kokoisiksi leiviksi. Paista leivät kuumalla valurautapannulla molemmin puolin. Kääri leivät muovikelmuun tai pyyheliinan sisään, jotta ne pysyvät pehmeinä. Voit lämmittää leivät ennen tarjoilua uunissa.
 
4–5 dl maissijauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä
2 dl vettä


1. Mittaa jauhot, suola ja öljy kulhoon. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Jos taikina tuntuu liian löysältä kaulittavaksi, lisää vähän vehnäjauhoja. Anna taikinan levätä parikymmentä minuuttia.

2. Pyöritä taikina tangoksi ja leikkaa kymmeneen osaan. Kauli palat jauhoja apuna käyttäen ohuiksi, halkaisijaltaan noin 18 cm kokoisiksi leiviksi. Paista leivät kuumalla valurautapannulla molemmin puolin. Kääri leivät muovikelmuun tai pyyheliinan sisään, jotta ne pysyvät pehmeinä. Voit lämmittää leivät ennen tarjoilua uunissa.
Tää kuulostaa äkkiseltään samankaltaselta ohjeelta millä tein joskus tortilloita, oli todella hyviä mut kun oli pienen hetken kosteen täytteen kans kosketuksissa niin mureni käsiin. Mut oli niin hyviä et tehtiin silti muutamana kertana, vaikka sai helvakon nopeesti aina syödä:p
 
Tää kuulostaa äkkiseltään samankaltaselta ohjeelta millä tein joskus tortilloita, oli todella hyviä mut kun oli pienen hetken kosteen täytteen kans kosketuksissa niin mureni käsiin. Mut oli niin hyviä et tehtiin silti muutamana kertana, vaikka sai helvakon nopeesti aina syödä:p
Vähän vehnäjauhoja sekaan niin ei mene rikki. (y)
 

Yhteistyössä