Pakkohan mun oli maistaa millasia noista tuli. Sillä paistamisella oli myös kiire, koska parasta ennen -päiväykset paukkuu ja on punasella (kanoilla, ei mulla), ja kohta lähden asioille. Mutta oli vielä freesinmakuisia kanoja.
Mutta, tuo ohje oli kauheen sokerinen:1 dl siirappia, fariinisokeria, 2 dl cokista. Ei ihme että maistui, mutta jotenkin harmittaa kun joka ruokaohjeeseen pitää laittaa sokeria...vaikka ne maistuukin sit, niin kai sitä sokeria ois hyvä vähentää.
Haeskelen marinadiohjetta jossa on worcesteria, mur ilman sokeria.
Tuosta tuli mieleen se perinteinen marinadi kahdeksankymmentäluvulta, mihin laitettiin HP-soossia, ketsuppia, sinappia ja öljyä kaikkia yhtä suuri määrä.
Kokeilisin ainakin yhteen pihviin sellaista, missä ois worchesterinsoossia ja omenasosetta tai luumusosetta tai vaikka persikkasosetta. Mikä nyt mieluisalta kuulostaakin. Nii ja sit öljyä kans loraus.