Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mä taas sain ihan ikioman kotikärpäsen tänään lemmikiks, koko ajan pörräs ja pärräs ympärillä ja jotenkin tuli sitä niin sääli etten viittinyt ees pläimästä kuoliaaks kun antoi SILITTÄÄKIN itteensä!:love:
Päivällä oltiin mökillä ja keskellä kulkureittiä, siinä pihalaatoituksella oli perhonen. Se ei tehnyt elettäkään lähteäkseen siitä ja En kehdannut siihen kaveria jättää ettei kukaan tallaa sen päälle (esim. Mieheni joka juuri lompsi siihen suuntaan) laitoin sormen perhosen lähelle kokeillen lähtisikö se lentoon, mutta se kömpikin sormelleni.:love: perhonen piti tiukasti kiinni sormestani ja siinä sitten ihmettelimme toisiamme.:love: Vein sen kauemmas kukkapenkin kukkaan ja kun kukka tuli lähemmäs se rupesi imukärsällään sohimaan kukkaa kokeillen olisiko mettä mutta ei olisi millään halunnut pois sormeltani.. :ROFLMAO: sain sen kuitenkin sitten lopulta kömpimään kukalle ja siihen se jäi syömään :LOL: ihana:love:
 
Oletteko huomanneet että kaikkein fiksuimmat naiset täällä ovat sukset ristissä punikin kanssa, eivätkä kirjoittele ainakaan mustina tässä ketjussa

Tyhmät kanat vaan diggaa nuttista
Niin, sehän on todella tyhmää yrittää tulla kaikkien kans toimeen, varmasti fiksumpaa oliskin olla sukset ristissä kaikkien niiden kanssa joista SINÄ et pidä. No mut aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.
 
vierailija

Yhteistyössä