Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
No voi kiesus taas. En ole parempi, mutta kuuntelen eritavalla ja kiinnitän huomiota ehkä erilailla kuin jotkut. Kaikki me erilaisia ollaan eri musiikki/ruoka leffa makuinemme. Tää on palstalla kyllä on outoa, sanot mielipiteesi jostain niin heti pahotetaan mieltä. Eihän se että ajattelen asiasta eritavalla kuin toinen tarkoita sitä että se toinen on huonompi. Tai että minä olisin parempi.
Ellimaar, ei noille kateellisille harmaille kannata liikaa selitellä, innostuvat vain kiusaamaan sinua. Jos valittavat lirkuttelusta, lirkkuttele tarkoituksella. Ja kyllä itseään voi pitää muita parempana asiassa, jolle on omistautunut - voit siis olla muita parempi monissakin asioissa - niin minäkin olen ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Ellimaar
No riippuu käytöksestä. Jos pitää itseään täydellisenä ja lirkuttelee kaikille miehille niin kyllä se pistää silmään. Te rekisteröityneet pidätte nuo-leskelusta mutta meistä muista se on oksettavaa.
Vai oisko niin että sun mielestä nuoleskelu on sallittua vain sinulle ja sinun kavereille?
Ei muille...sitä paitsi Ellimaar on tuonut julki monet kerrat ettei ole etsimässä täältä miestä itselleen niin etköhän sä voi olla sen asian suhteen rauhassa...kyllä sulle riistaa piisaa ihan tarpeeksi.
 
En tiennytkään ettei palstalla saa varatut naiset jutella miespuolisten kanssa mitään,ettei se olisi lirkuttelua :unsure::rolleyes::LOL:
 

Yhteistyössä