Mitä ne "palat" siinä jogurtissa haittaavat? ovat kyllä niin pehmeitä että ei edes huomaa.

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihme herkistelyä.
Kuvitelkaa herkkikset se, että teillä ois luonnonjogurtti, ja te itse lisäisitte ne marjat tai hedelmälohkot siihen. Olisiko sama tunne?
Siis mitä yrität sanoa? Pakastemansikoita käytän kylmäkalleina kauppareissuilla ja syön sellaisenaan. Luomurahkaan sekoitetaan vain luomutahinia tai luomupähkinätahnaa. Jogurtit ovat jääneet, kun niissä on kaikkea luonnotonta. Iho ei tykkää niistä bakteerijutuista ja pysyy hyvänä, kun lisää siihen rahkaan luomukermaa tetrasta, ei ikinä muovipullosta, vaikka se on halvempaa. Hyvin terveenä on pysynyt ilman jogurttia, vaikka eikai sellaista saa sanoa?
 
Siis mitä yrität sanoa? Pakastemansikoita käytän kylmäkalleina kauppareissuilla ja syön sellaisenaan. Luomurahkaan sekoitetaan vain luomutahinia tai luomupähkinätahnaa. Jogurtit ovat jääneet, kun niissä on kaikkea luonnotonta. Iho ei tykkää niistä bakteerijutuista ja pysyy hyvänä, kun lisää siihen rahkaan luomukermaa tetrasta, ei ikinä muovipullosta, vaikka se on halvempaa. Hyvin terveenä on pysynyt ilman jogurttia, vaikka eikai sellaista saa sanoa?
Olet väärässä ketjussa, Paula, et taaskaan puhu itse aiheesta.
Mee nyt väsäämään sitä kaakaojauhe-mantelijauho-luomukermamössöäsi, spruuttaa sitä vaikka pyllyysi niin pysyy iho hyvänä ja lääkäri kehuu taas.
 

Yhteistyössä