Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Jähänz taas..kuules, kun sä teet lihapullataikinaa, niin kyllä sä haluut tietää onko ne maut kohdallaan ennen kuin paistelet valmiiksi ja sitten vasta teet huomion että puihin meni. Sitäpaitsi kyseessä on hävyttömän pieni määrä, semmonen pikkiriikityksellinen palanen, mistä ei tuu sulle ylimäärästä reikää mihinkään kohtaan(y)!
Hengissä oot maistelun jälkeenkin:)
Voi sitä paistaa pienen koe-erän ja maistaa,jos ei tykkää raakaa maistella,ei tarvia silloin sokkona arvella onko riitävästi makua ennen koko satsin paistamista. Eipä kyllä kukaan kai oo kuollu siiihen,että pikkuisen maistaa.
 
  • Tykkää
Reactions: FreezeCat
:rolleyes: No maistaminen on vähän niinkuin sama kun syöminen, suuhun se menee molemmissa tapauksissa...
Pilkku-214x300.jpg
Tuota saa vapaasti viilata...

Maistaminen= pieni määrä
Syöminen = suuri määrä

Toki ruokaa saa tehdä vaikka silmät ummessa ja kuhan jotenkin, riskit on sille olemassa että koko satsi menee roskiin. Se puolestaan on raaka-aineiden väärinkäyttöä, mun mielestä.

Ja mitä tulee jauhelihaan niin hölmömpikin tajuaa ettei laita raakaa possun tai broulerin jauhelihaa suuhunsa. Naudan jauhelihan voi kypsennettäessä jättää sisältä punaiseksi
 
  • Tykkää
Reactions: Aqela
Ok, niin monen :cautious:-hymiön ja alapeukun takia, ostan seuraavalla kappareissulla naudanjauhelihaa ja maistan sitä raakana ja siinäpä tulee todistettua etten ole ennakkoluuloinen olettelija!:cautious::cautious:
Mausta se ensin ja laita päälle raaka kananmuna. Tai se pitäis oikeestaan raastaa umpilihasta, eikä mitään valmista jauhelihaa.:sneaky:
 
  • Tykkää
Reactions: Kais ja Aqela
vierailija
Raakaa jauhelihaa ei tarvitse joka kerta maistella kun löytää sen sopivan maustemäärän ja pistää johonkin ylös ja käyttää sitten samoja mausteita ja määriä jatkossa. Niin varmasti tulee yhtä hyvää kuin ennenkin ja ei tarvitse maistella raakaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777

Yhteistyössä