No huh, 20 g pussukka maksaa kympin? Sehän on vain 500 euroa kilo... sillä saa ämpärillisen naudan sisäfilettä. Tiedän kumman valitsisin.Näköjään netistä saa ainakin tilattua sirkkoja.
Aika kalliita naksuja, noin kympin pussukka.
Ovat toki savolaisia, mikä tietysti lisäarvoa.
Suottaapi olla sirkkoja, vaan suottaapi olla jotain ihan muuta
Sama täällä.No huh, 20 g pussukka maksaa kympin? Sehän on vain 500 euroa kilo... sillä saa ämpärillisen naudan sisäfilettä. Tiedän kumman valitsisin.
Se on se seuraava hitti: Raakahyönteisetötököistä tuli mieleen miten mopoaikana tuli maistettua jos jonkinlaista ötökkää mopolla ajaessa.Mutta lautaselle ne eivät ole vielä kuitenkaan eksyneet.
Pirkko menee lekan kanssa muurahaispesälle...tai otat paistinpannun valmiiksi ja kauhot sitä muurahaispesää.Sama täällä.
Toisaalta noita ötököitä on suhteellisen helposti kesäaikaan saatavilla.
Voi olla, että kesällä ajankuluksi nappaan muutaman heinäsirkan, ja käristän pannulla testiksi.
Paitsi miten ne saa pysymään siinä pannulla???
Sama muurahaisten kanssa.
Pitääkö ne tainnuttaa jotenkin?
Kattilaan niitä voisi kauhoa suoraan pesästä, ja sitten vain kansi kiinni. Mutta kauheasti tulisi roskaa mukana.Pirkko menee lekan kanssa muurahaispesälle...tai otat paistinpannun valmiiksi ja kauhot sitä muurahaispesää.
Mut jos ois sun mainitsemat raakahyönteiset, niin sit vaan juokset mettässä suu auki?Kattilaan niitä voisi kauhoa suoraan pesästä, ja sitten vain kansi kiinni. Mutta kauheasti tulisi roskaa mukana.
Alkoi oikeasti kiinnostamaan, miten tuo onnistuisi...
Joo, tai käyn kita ammollaan pötköttämään muurahaispesän viereen, ja odotan zenmäisesti, kun pahaa aavistamattomat uhrit vipeltävät suuhuni.Mut jos ois sun mainitsemat raakahyönteiset, niin sit vaan juokset mettässä suu auki?
Eiköhän ne purase ensin varpaasta...vai oliko ne kusiaisia/keltiäisiä (enkä muista mitä eroa niillä on...).Joo, tai käyn kita ammollaan pötköttämään muurahaispesän viereen, ja odotan zenmäisesti, kun pahaa aavistamattomat uhrit vipeltävät suuhuni.
Laitan hunajaa houkuttimeksi suuhun...Eiköhän ne purase ensin varpaasta...vai oliko ne kusiaisia/keltiäisiä (enkä muista mitä eroa niillä on...).
No siis toukissa ja madoissa nyt olisi enemmän purtavaa, kuin jossain risumaisissa sirkoissa, joten järkevämpää ravintoa siksi.Mua ällöttää ajatus tehokasvatetuista itikoista joten en ole.
Kesällä voisi itse kaivaa matoja ja kokeilla niitä friteerattuina.
Loppuu budjetti kesken, kun vihreät meinaavat ostaa ötökät joka aterialle kouluissa ja tarhoissa.No huh, 20 g pussukka maksaa kympin? Sehän on vain 500 euroa kilo... sillä saa ämpärillisen naudan sisäfilettä. Tiedän kumman valitsisin.
Loppuu budjetti kesken, kun vihreät meinaavat ostaa ötökät joka aterialle kouluissa ja tarhoissa.
Nekin, mitkä nyt joku ostaa, menee kotikanoille, kun ei niille ole muuten helppo ostaa mitään kunnollista ruokaa, missä ei ole soijaa tai maissia tai rypsiä tai muuta kummallista. Ja ihminen tietysti syö vain ne kananmunat!Mua ällöttää ajatus tehokasvatetuista itikoista joten en ole.
Kesällä voisi itse kaivaa matoja ja kokeilla niitä friteerattuina.
No mitä nyt moottoripyöräillessa on tullut syötyä hyttysiä ja kärpäsiä. Eivät oikein maukkaita ainakaan tolleen raakana...
No kannellinen pannu on tuossa kätevä. Isommat ötkät voi nuijia tajuttomaksi käsilaukulla.Sama täällä.
Toisaalta noita ötököitä on suhteellisen helposti kesäaikaan saatavilla.
Voi olla, että kesällä ajankuluksi nappaan muutaman heinäsirkan, ja käristän pannulla testiksi.
Paitsi miten ne saa pysymään siinä pannulla???
Sama muurahaisten kanssa.
Pitääkö ne tainnuttaa jotenkin?
Taikka muuhun...Laitan hunajaa houkuttimeksi suuhun...