Naiseni alapää haisee aika ikävästi

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Kyllähän se värkki haisoo jos ei pese. Itse huomasin selkeän eron jo ekan synnytyksen jälkeen, kun emättimen aukko kauniisti sanottuna levahti. Jos pissalla käydessä ei vedellä huuhtele, niin pissalla on paljon enemmän kolosia ja poimuja joihin jäädä pesimään, ja haju on sen mukainen (=ällö fisu!) . Jos taas aina huuhtaisee niin hajua ei synny, pelkkä emättimestä tuleva erite ei ainakaan itselläni haise kuin miedosti eikä pahalle ollenkaan.

Käsisuihku ❤
 
vierailija
Jos karvoilla ei olisi naisille ja miehille jotain perustehtävää ei biologia/evoluution kautta niitä kasvaisi meille.
eli karvat suojaavat ulkopuolisilta mahd. tulehduksilta, ovat ikään kuin este bakteereille mm kaikkien muidenkin reikiesi suojaksi niitä kasvaa.
Höpö höpö, mitä hyötyä on parrasta, persekarvoista tai vaikka häntäluusta? kaikki turhia. Tai entäpä säärikarvat, kerrotko mitä hyötyä niistä on?
 
vierailija
Höpö höpö, mitä hyötyä on parrasta, persekarvoista tai vaikka häntäluusta? kaikki turhia. Tai entäpä säärikarvat, kerrotko mitä hyötyä niistä on?
ei ole toki minun keksiämiä juttuja...
Ja toki karvat putoaa ihmisiltä evoluution saatossa, jos niitä ei enää tarvita. Korvalehdet putoavat, ei tarvita enää kuten ennen metsästystä harjoittaessa. Näkökyky heikkenee, ei tarvita. geenit jalostuvat niin miten nyky-yhteiskunnassa on tarvetta.


"Mutta onko karvojen poistolla muuta kuin esteettistä merkitystä? Mitä mahdollisia terveystekijöitä karvoitukseen liittyy?"

https://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/a/2016062121772197


https://www.verkkouutiset.fi/tiede-selvitti-miksi-ihmisella-on-saarikarvat-eika-se-ole-mukava-juttu-45062/

"Rantalan mukaan karvapeitteen hyöty on lämmönsäätelyssä, myös lämpimän säätelyssä. Karvapeite suojaa lisäksi naarmuilta, uv-säteilyltä ja haavoilta."
 

Yhteistyössä