The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Onko Fanzu tietoinen että joissakin ammateissa ollaan myös pyhinä töissä kuten esimerkiksi sairaaloissa,poliisilla ja palokunnissa ja monen monen muussa paikassa.Ihan vain tiedoksi että vaikka sinä saat olla vapaalla niin ei me kaikki kyllä saada oli sitten joulu tai pääsiäinen.
 
Avasit sitten itsellesi faceen tilin vaikka aina olet mainostanut ettei sellaista ole eikä tule. :LOL::LOL::LOL::LOL::sneaky:
Mitä se sulle kuuluu vaikka ois avannutkin vai onks se sallittu vain tietyille ihmisille?o_O
jotain outoa tässä sinun suhtautumisessa kuitenkin on, minä en ainakaan muista mitä joku on sanonut. Vai onko sinulla jonkilainen kirjanpito muistakin the Ketjulaisista? :eek:
Eikös Aksullakin oo joku tiimarivihkon tapainen hössäkkä mihin merkkaa kaikkien jutut täällä ylös?:geek:
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
vierailija
Kamalasti jumpsuttaa taas sydän...johtuiskohan tuo siitä, että on tullut tuota kahvia taas tänään impattua itseensä. No emmä kauheesti vielä ole ottanut, puoli pannullista vasta.
Mutta syömisestä on jo monta tuntia aikaa..
Sitten jänskättää ensviikko ja mitä vastauksia tulee...
Niin, kun hanavesissäkin on tietyillä paikkakunnilla kofeiinia paljon, ei sitä kahviakaan voi paljoa juoda. Kuka tietää, paljonko on ennestään:sneaky:o_O
 
Fantzu
Onko Fanzu tietoinen että joissakin ammateissa ollaan myös pyhinä töissä kuten esimerkiksi sairaaloissa,poliisilla ja palokunnissa ja monen monen muussa paikassa.Ihan vain tiedoksi että vaikka sinä saat olla vapaalla niin ei me kaikki kyllä saada oli sitten joulu tai pääsiäinen.
Tiedän, en puhunut nyt heistä. Minäkin olen joskus työskennellyt jouluna, pääsiäisena jne.
 
vierailija
Selvyyden vuoksi kopsaan sen toisenkin sieltä. Paljon on otettu pois muiden kommentteja.
"Ai etttä tiedetäänkö kirjoittaja?

No nehän voivat olla jopa Jeesuksen kirjoituksia, mitä autiomaasta on löytynyt, mutta en usko, että olisi ihan niin, sillä hänhän sanoi: "jolla on korvat, kuulkoot"

Asioista ei nimittäin olisi koskaan saanutkaan tehdä kirjaa, jota kaupattaisiin ympäri maailmaa. Kirjassa on Johanneksen salainen kirja, jossa lukee:" Näin Vapahtaja oli ilmoittanut kaiken tämän, jotta Johannes kirjoittaisi sen muistiin ja säilyttäisi huolellisesti. Sitten Vapahtaja sanoi vielä: "Kirottu olkoon jokainen, joka luovuttaa tämän eteenpäin lahjaa vastaan, saadakseen ruokaa, juomaa, vaatteita tai jotain muuta niiden kaltaista."

Tuomaan evankeliumin puolella Jeesus sanoo: "Jos teillä on rahaa, älkää lainatko sitä korkoa vastaan. Lahjoittakaa sille, jolta ette saa takaisin."

Taisi Paavali rakentaa oman oppinsa omien tarkoitusperiensä mukaisesti - niin kuin moni muukin?"

Heikki Räisäselle kiitos linkeistä, joiden avulla löysin muutakin kuin nuo kauhuelokuvat:geek:
WTF. Mikä sekopää tuo on. :ROFLMAO: Muilla palstoilla nuo tyypit banntaan kokonaan.
 
vierailija
Se on Paula...Ylläpidon suojeluksessa = saa kirjoitella tänne mitä huvittaa ja ihan minne huvittaa ja vaikka yptä pyytäis auttamaan, he eivät sitä tee tai poistavat korkeintaan muutaman viestin ja siinä kaikki.:unsure:
Eipä olekaan. Et ehdi nähdä, mitä kaikkea napsivat pois. Voin toki tehdä siitä videon aina kun ehdin. Ja miksi en ehtisi?
https://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/bread-and-butter
 
Jehovalaiset lisääntyy kyllä enkä kuulu niihinkään, kun en kuulu enkä liity mihinkään lahkoon, tarkoittaa sitä. Mut niitä varmasti tulee olemaan sunkin kielellä aika pian, kun pääsevät asettumaan omille paikoilleen. Ihmeellistä, ettei siitä kukaan mitään kirjoittele:whistle::confused:
Mitä kieltä kais sun mielestä puhuu?
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä