En tiedä, missä tästä aiheesta voisi kysyä, mutta ehkä tässä:Kevytmaitoa ja tissiä.
Varmaan on, mutta... nyt on puutarhaperjantai...Se on vain mutaatio, geenivirhe, epämuodostuma.
"Dangerous poison" lukee jo pakkauksessakin.JOS se d-vitamiini on tehty merinolampaan villasta, on määrä 0, sillä siinä on ihmishormonia jäämänä. Se injektio, mikä lampaaseen pistetään, pudottaa turkin verkkotakkiin ( Bioclip wool ) ja se aine kertyy rasvaan. Ei siis kannata käyttää ollenkaan, kun ei niistä voi tietää... Suomestakin viedään villat ulkomaille pestäväksi, vaikka osa varmaan pesee itsekin.
Kannattaa opetella keritseminen, sillä ei täällä kukaan tarkene ilman oikeita villavaatteita.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802022200716817_u0.shtmlTurun kauppakorkeakoulussakin sama ihminen vaikuttaa.
Täsmä ei tietenkään maitoon muuten liity, kuin että proteiinin vuoksi sitä lapsille kuuluu antaa. Mutta esimerkiksi kalassa...:
"Kasvatetun kalan rehussa soijaa käytetään korvaamaan kalajauhoa. Näin verotetaan vähemmän luonnonkalakantoja. Soijaa on rehussa keskimäärin 15–20 prosenttia, eniten isojen kalojen ravinnossa. Kotimaisessa kalankasvatuksessa rehua kuluu noin 1,1–1,2 kiloa, kun tuotetaan yhden kilon verran lisäkasvua. Suomen Kalankasvattajaliiton mukaan meillä kalanrehuissa käytetään sertifioitua soijaa". ---linkki unohtui jo, mut...
Paljonko siinä kalanmaksaöljyssä voikaan olla glyfosaattijäämiä ja koisamyrkkyä, jonka maissi itse tuottaa?
nostoKevytmaitoa ja tissiä.
StadaSe on vain mutaatio, geenivirhe, epämuodostuma.
Mitä tarkoitat?Stada
Oikeesti: terveistä tehdään sairaita!Minua neuvottiin näin neuvolassa. Ja jokaisella neuvolakäynnillä tuon jälkeen on muistuteltu öljylisästä. Ennemmin teen neuvolan ohjeiden mukaan kuin seuraan netin höpöhöpöjuttuja.
Just! Samaa mieltä!Suomessa roikutaan vieläkin puoskari-Puskan valelääketieteessä.
Maailmalla on tiedetty jo pitkään, että rasvaiset maitotuotteet eivät ole vaaraksi kuten eivät kananmunatkaan - sokeri ja ennen kaikkea tärkkelyssiirappi on. Rypsiöljyn ylistäminen perustuu kotimaisen öljyteollisuuden myynnin edistämiseen.
http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/taysmaito-sittenkin-terveellista-uudet-tutkimustulokset-yllattavat/5836670
Kyllä osa on tiennyt jo kauan....Milloinkohan ihmiset alkavat tajuta, että se rasva ei ole se peikko, vaan sokeri
Näin on hyvä.Mun mielestä on hyvä pyrkiä mahdollisimman vähän prosessoituun ja luonnolliseen ruokaan.
Rasvaton maito on niin luonnotonta ja käsiteltyä kuin olla voi.
Meillä on aina täysmaitoa tai kevytmaitoa, rasvatonta ei koskaan.
Ei meillä kyllä kukaan juokaan ruokajuomana tai mitenkään muutenkaan maitoa, vesi on janojuoma.
Joihinkin ruokiin ja kahviin käytetään maitoa.
Kalsiumia saa sitten esim.maustamattomasta jogurtista ja juustoista.
Ja varsinkin diabeetikot tietävät, että rasva on paljon vaarallisempi kuin sokeri.Kyllä osa on tiennyt jo kauan....
Syksyllä ne vitaminoidut on vaihdettava luomuun, ettei tule övereitä kun varastot ovat täynnäMeillä juodaan kevytmaitoa.
Ja rypsiöljyä on myös vaukuttavana aineenaRasvatonta maitoa voi ruiskuttaa kirvojen ym torjunta-aineena
Mihin teho perustuu, kertokaa. Yleisessä käytössä on, mutta eivät taida tietää siellä, missä niitä tilastoja tehdään
D-vitamiinivarasto kestää elimistössä 6 viikkoa eli n 1,5 kk sitten ne on loppu. Siksi D-vitamiinia kahden mn aikana eli marraskuusta maaliskuuhun.Syksyllä ne vitaminoidut on vaihdettava luomuun, ettei tule övereitä kun varastot ovat täynnä
Tuo on takuulla väärä tietoD-vitamiinivarasto kestää elimistössä 6 viikkoa eli n 1,5 kk sitten ne on loppu. Siksi D-vitamiinia kahden mn aikana eli marraskuusta maaliskuuhun.
Perustuu tutkimuksiin, joissa ihmisten veriarvoista mitattiin D-vitamiiniarvoja erilaisten muuttujien kanssa. Loppupäätelmä oli että vauvat ja kasvavat lapset sekä yli 65- vuotiaat tarvitsevat pohjolassa D-vitamiinia lisänä ympäri vuoden.Tuo on takuulla väärä tieto