Mistä ammatista käsityksesi on voimakkaasti muuttunut?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihmisistä ja koulutuksesta. Takapakkia on menty jo kauan!

"Kanat ovat erittäin nopeita oppijoita. Siksi ne soveltuvat erinomaisesti eläintenkouluttajien opetukseen. Kun osaa kouluttaa kanan, voi kouluttaa minkä tahansa eläimen."
Näkyy arenalla
 
vierailija
Varmaankin opettajan työstä. Jäin viime keväänä työttömäksi ja ystäväni (opettaja) vinkkasi, että hän voisi järjestää suhteidensa kautta opettajan sijaisuuksia keikkatöinä jos niitä tulee. Ja hitto mitä työtä. Siis 90% ajasta on kurinpitoa. Lopun jäljelle jäävän ajan koitat siinä kertoa että miten kertolasku toimii ja mikä on sen logiikka. Voin sanoa rehellisesti, että ei ole muuten maailman helpoin työ.
 
vierailija
Evira väittää tuolla että mineraalisuola olisi terveellistä, vaikka siinä on syanidia ja siitä tulee monelle m i g r e e n i :
http://papunet.net/selko/vahemman-suolaa/
:devil::sick::poop:
http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/oireita.html
Ei se syanidista tule, vaan syanidi yskittää ja estää hapensaannin, mutta pansuolan lysiinihydrokloridista tulee migreeni. Sitähän ei saa muualle laittaa, kuin suolaan. Varmistavat kai sillä sen, ettei saa liikaa:ninja:
 
vierailija
Kymmenen vuoden rikosputki ja miljoonien rikoshyöty. Harmi kun haukkunut ketään toimittajaa somessa. Olisi lusinut paljon pidempään. Tunnen kaverin, joka oli tutkintavankeudessa törkeästä huumausainerikoksesta. Tutkintavankeus kesti n. neljäsosan Janitskinin tutkintavankeudesta, vaikka kyseessä oli iso amfetamiinin maahantuonti järjestäytyneen rikollisryhmän jäsenenä. Kyllä Suomi on oikeusmaa.
 
vierailija
----toimittajat. Mistä niille maksetaan?
Toimittajat. Nuorena minulla oli mielikuva toimittajista sellaisina kultturelleina älykköinä. Sitten se vähän karisi kun tajusin, että ovat melkoisia juoppoja. Toki edelleen älykkäitä. Nykyään pidän toimittajia täysinä pelleinä. Tyypillinen toimittaja taitaa olla joku kolmekymppinen bimbo, jonka suurin saavutus on kasvava somenäkyvyys. Yleissivistyksen taso on surkea ja työnantajaansa suhtautuvat vain yhtenä henkilökohtaisena some-alustana muiden joukossa. Sieltä voi norsunluutornista sitten jakaa tuomioitaan ja ajaa agendaansa ihan vapaasti.
 
vierailija
Lääkärit.. luulisi ja olisi toivottavaa että olisi jokin hyvä perusosaaminen asioihin koulutuksenkin takia kaikilla .. realismi. ei siis ole. on hyviä lääkäreitä ja sitten niitä jotka eivät ole.
 

Yhteistyössä