• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Huomenta :coffee: Miten tyhmä voi olla ihminen, joka luulee voivansa syödä väärin ja että kaikki menee hyvin? Kyllä tuli taas oppirahat maksettua. Tein kuolemaa viime yönä yhdestä neljään, valitettavasti henki jäi. Edelleen suoli kipee ja lennättää pelkkää verta. Ahtopaineet temputtaa, että hilpeetä joulua :cry:
Parin tunnin päästä tulee vieraita. Varoitin kyllä olevani huonossa kunnossa.
Oli sekin joulupäivä:cry::barefoot:
 
Kummasti tuli siistimpää kun tasoja vähän raivas :D Mä aina arkena heitän kaikki tohon yhelle tasolle ja loppuviikosta se on on aina vuoren kokoinen mut ei oo enää.Ja valojakin viritin,nyt on ajastimen takana ei tarvi jatkuvasti olla repimässä seinästä irti ja laittaa takasin.Ja ihka uudet.En tiedä mihin noi vanhat laittais kun ne on ihan toimivat mut rumat enkä muista saako niitä ulos laittaa.
Niin ja pyykkikone pyörii ja kohta imurin ja tiskiharjan varteen.
 
vierailija
Siinä on sellainen erityisen kiihoittava kohtaus, missä mies nussii sitä toista miestä perseeseen pöytää vasten ja siinä pöydällä mies nussii kontillaan oleva naista takaapäin ja sitten se nainen ja mies jolla on muna perseessä suutelee :love:
Mitä jos vaikka joulun kunniaksi ja jonkun muun ihan minkä tahansa syyn kunniaksi siirtyisit pornoperversiytesi kanssa keskustelemaan niistä aivan toisaalle? Voisit saada ansaittua huomiotakin siellä paremmin.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä