??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

:(Pitempi aika jo yritystä takana, selittämätön lapsettomuus taustalla.

Eka inseminaatio luomukiertoon takana ja päätin, että jos tärppää, niin kirjoitan tänne oireilut.

Kp 11: ultrassa huomattu pian tapahtuva ovis sekä hyvä limakalvo, kovat alavatsakivut, sekä ovistestiin hymynaama.

kp12: inseminaatio. Munasolun ei ollut vielä irronnut, kovat vatsakrampit iltaan asti, jolloin vielä lääkärin määräyksestä kotona "varmistelut".

DPO1 ja 2: nännit arat, munasarjat jomottelee, lugesteron aloitettu

DPO3: nännit entistä aremmat, kuivuus vaivaa ja seksi sattuu

DPO4 ja 5: rinnat alkavat turvota, toiveita, että jotain olisi tapahtumassa, koska nännit eivät ole nega kierroissa olleet arat.

DPO6 ja 7: kuivuus ja nännikipu jatkuu, yöllä painajaisia

DPO8: ärsytystä ilmassa, keltainen valkkariklöntti, joka aina DPO8 negakierroissa... epätoivo iskee. Kohdun seudulla jotain pientä tuntemusta.

DPO9: menkkamaista jomottelua, rinnat kipeät

DPO10: menkkajomotukset, kohdussa tuntemuksia, kuivaa paitsi aamulla limaklöntti.

DPO11: allerginen kohtaus, silmät kutisee ja aivastuttaa vaikka ei ole allergioita. Illasta kuumeinen ja tukkoinen olo, poskia kuumottaa mutta palella. Mahaa juilii. Ovistestiin hyvin haalee toinen viiva.

DPO12: aivastuttaa, hikoiluttaa ja paleltaa. Kesken työpäivän heikotus ja kuumeinen olo, joka sit menee ohi. Rintojen turvotus ja kipu vähenee.
ovistestiin hieman tummempi toinen viiva.

DPO13: nännit aamulla herkät, päivän mittaan kipu katoaa, samoin vatsajuilimiset loppuu. Tuntuu, että varmasti kohta menkat alkaa.. :( ovistestiin melkein yhtä tumma viiva kuin kontrolli.

DPO14: aamulla teen raskaustestin, olen satavarma negasta, mut testiin tuleekin plussa!!! Voi sitä onnen tunnetta ja kyyneleitä!! :) ovistestiin tummempi viiva kuin kontrolli.

DPO15 ja 16: kovat menkkamaiset kivut ja alapäähän asti sattuu, kohdussa tuntemuksia, aamuyön heräämiset alkaa.

DPO17 : Digiin raskaana 2-3.

Ihme juttu, että ekalla inssillä tärppäsi! Toivottavasti kaikki menisi hyvin ja tsemppiä muillekkin!
 
  • Tykkää
Reactions: tilliina
Jaa voishan tässä tehdä perinnettä kunnioittaen taas tämmösen. Katotaan onko tässä jotain taikaa, kun viimeksi 2015 tammikuussa tähän ketjuun laittelin oireet ja tulos oli plussa.:love:
Mulla heittää lyhyemmäksi kierto näin syksyn tullen. Viime kierto jäi 27 päiväiseksi kun keskimäärin se on 29-30 päivää.

Yk2 oli nega kierto.
Oireet johtuivat varmasti pitkälti alkavasta flunssasta, valvomisesta sekä imetyksen loppumisesta. Kierto venyi näiden tiimoilta 34 päiväiseksi.

Yk3
(Tähän kiertoon ovistikut mukaan, sillä kierroissa ollut outoja heittoja)
Kp1-5 kuukautiset
Kp9 lämmöt 36,2. vv kirkasta ja runsasta, kn ylhäällä ja pehmeä. Ovistikuttelu aloitettu.
Kp10 lämmöt 36,5 vv sama kuin yllä, kn sama kuin yllä. Mies alkaa kiinnostaa :ROFLMAO:
Kp12 ovistestiin +. Illalla ♡
Olipa onni että oon himotestaaja ja aloitin paljon ohjetta aiemmin. Oikeasti olisi pitänyt ohjeen mukaan aloittaa aikaisintaan huomenna ja se olis ollut mahdollisesti myöhäistä oviksen bongauksen puolesta. Testaan silti vielä tulevina päivinä kunnes tulee taas haaleaa viivaa.:D
Kn ylhäällä, erittäin pehmeä ja auki, vv RUNSASTA ja valkuaismaista. Alaselkä, alavatsa kireänä ja alakertaan asti tykyttelee. Vasen puoli munasarjojen kohdalta hellänä painaessa.
Aamulämpö oli vielä 36,5.
Lippu korkealle.(y)
Kp13 Aamulämpö 36,8. Alavatsa ja alaselkä "tulessa". Kiristää/puristaa ja vasemmalla tuntuu ajoittain, kuin olisi laitettu sisuksiin kuumaa vettä.
Ovistesti +, iltapäivällä ehkä toinen vielä
♡ saatu.:love:
Oviskrampit loppui päivällä kolmen pintaan, tein uuden ovistestin ja oli jo kääntynyt testiviiva haaleammaksi. Eli ovis oli mitä ilmeisimmin siinä puoliltapäivin. Ihan huippujuttu. Kroppa pelittää taas.
Eli huomenna olis dpo1 mutta tarkistustesti toki vielä ennen ku alan keulimaan.
Kp14/dpo1 ovistesti oli haalea enään. Nyt pidetään raajat katossa, että nappiin osuneet talletukset tuottaisi tulosta.(y)
Illalla oli oikealla nivusen tuntumassa jomotusta. Keltarauhanen kaiketi syypää.
Kp15/dpo2 Aamulämpö 36,8. Kn ylhäällä ja kiinteämpi+kiinni, vv paksua ja voidemaista. Systeemit siis just kuten pitäisikin. Aamulla kovaa aivastelua ja nenä useamman tunnin tukossa. Jossain vaiheessa tukkoisuus katosi. Tänään vielä teen vikan ovistestin, koska just in case. Ollut niin monta epämäärästä kiertoa että en sokeasti luota.:D Ja o-testi täysin nega. Viiva oli enään hädintuskin erotettavissa.
Iltaa kohden alavatsalla kiristävää/kevyesti repivää tuntemusta ja jossain kohdunsuulla ajoittain ikäviäkin pistoksia.
Kp16/dpo3 AL 36,8C, kn ylhäällä-kiinteä-kiinni. Vv paksua, vaaleaa ja tahmaavaa. Rintoihin aristaa painaessa. Jotain hormooneihin liittyvää koska kiinnittymistä nyt ei ole luvassa vielä moneen päivään.:ROFLMAO:
Hieman vielä aamunuhaisuutta. Haaroväliin säteilee ajoittain suonenvetoon rinnastettavaa kipua, joskaan ei ole kovin voimakasta.
Banaanit haisee aivan liian imeliltä. Tää oli yks ekoista oireista viime raskaudessa, mutta edelleen, liian aikaista olis raskausoireille.:D
Hajuherkkyys jatkunut koko päivän. "Pala kurkussa" fiilis, säväreitä ja repäisyjä alavatsalla. Outo maku suussa. Iltalämpö posahti 37,7C!!!:eek: eilen oli illalla 37,2. Oonko mä nyt piruvie kipeeks tulossa?:cautious: vv lisääntynyt iltaa kohden myös.
Kp17/dpo4 AL 36,9C, kn tosi ylhäällä-kiinteä-kiinni, vv juoksevaa-valkoista-tahmaavaa.
Illalla alavatsan kiristelyä. Kn tullut alas, kiinteä ja kiinni silti. Iltalämpö taas 37,7. Vv vähäistä, mutta muuttunut "hyytelömäiseksi".
Yleisolona sellainen seesteinen/tyytyväinen olo mikäli sitä nyt voi oireeksi sanoa.:D
Kp18/dpo5 AL 37,0, KN ylhäällä-kiinteä-kiinni, VV voidemaista ja ajoittain runsaanlaista.
Alavatsaa kiristää (tuntuu kuin olisi turvotusta).
Aamulla noustessa ihan huutava nälkä, ihan kun ei olisi vuorokauteen syönyt muruakaan. Normaalisti en ole aamupala-ihminen, menee 1-2h heräämisestä että maistuu muu kuin kahvi. Jos tämä toistuu niin on epäilyttävää, nyt en osaa vielä ajatella välttämättä olevan oire.
Reisissä ja nivusissa kipuilua joka muistuttaa hieman vaimeaa suonenvetoa. Pyyhkiessä tuli epämääräistä keltaiseen vivahtavaa sitkeää limaa. Ovistestinkin tein vaimentaakseni testihimoa, se oli yllättävän vahva joskaan ei todellakaan plussaa näyttänyt.
Ylihuomenna voi olla että sorrun jo r-testiin, koska heikko luonne.:LOL:
Naama ihan rutikuiva ja illalla oli hetki että posket lehahti tulipunaisiksi ja kuumiksi ilman järkevää syytä.
Kp19/dpo6
AL 36,9 ja hetki noususta alkoi todella etova olo.
Hätäisenä persoonana tein r-testin ja siihen tuli joku haamujen esiäiti. Aamukahvikaan ei tuonut tänään sitä "aaaah" fiilistä. Etova olo oli jonkin aikaa.
Kp20/dpo7
Al 36,9. Testiin samanlainen, ehkä aavistuksen selkeämpänä havaittava haamuntapainen. Etovaa oloa oli taas ja rinnata tuntuu ajoittain kihelmöiviltä. Seuraava testi maanantaina.
Alavatsa kiristyksiä paljon.
Kp21/dpo8
Al 36,9. Häilyvä etova olo mutta ei onneksi vielä ainakaan kovin voimakas. Alavatsalla puristavaa tunnetta. Rinnat myös kiristävän tunteen vallassa. Huomista testailua ootellessa. Haen varmaan kaupasta lisäksi pc:n testin.:rolleyes:
Illalla lämmöt 37,5. Kn ylhäällä, kiinteä ja kiinni. Vv on venyvää ja vaaleaa, ei lainkaan tahmaavaa.
Alavatsalla ja ihan alakerrassa kovia nippailuja. Koko ajan vois syödä ja koko ajan tekis mieli juoda. Samalla tuli fiilis, että ehkä mä taas vaan kuvittelen kaiken ja tää on vaan imetyksen loppumisen jälkeen normikierron oikkuja.
Finnejä tuli 2 myös. Yleensä ne kyllä tulee vasta pari pv ennen kuukautisia tai toisinaan päivä niiden alkamisesta.
Kp22/dpo9 Al 37,0. Satunnaisten ellotusten ja nivusalueen tuikkaisukipujen lisäksi ei mitään mainittavaa oiretta. Testeihin ei niinikään tullut mitään sen selkeämpää. Alkaa päänsisällä vaakakuppi kallistua siihen ettei tässä varmaan mitään plussia olla saamassa. No joo mieliala kettuuntuneen ja itkuherkän välillä, mutta se jos mikä on mulle tyypillinen pms oire.:D
Kp23/dpo10 Al 36,9.
Illalla alkoi aika ikävän tuntuiset jomotukset alavatsalla. Eipä oikein muuta. Testailua huomenna tai ylihuomenna.
Kp24/dpo11
Al 36,8...ei lupaa hyvää kyllä.
Alavatsan kiristelyä lukuunottamatta KAIKKI olot poissa. Testi ei näyttänyt mitään, mutta oli kyllä vahvuudeltaan 25mIU. Silti alkaa olla aika varma fiilis negakierrosta. Sain muutaman herkän testin..tai saan huomenna varmaankin. Sellaseen jos ei edes haamua tule niin painelen kauppaan ja täytän pms ketutus kaappini täyteen herkuista.

Dpo13 ja kaikki testit negaa. Vatsassa kurlaa kuten tavallisesti aina pari päivää ennen menkkoja ja reisiä kihelmöi. En ihmettelisi lainkaan jos menkat alkaisi jo huomenna sen sijaan että alkaisivat sunnuntai-maanantai akselilla. Eli näillä näkymin uuteen kiertoon.
Dpo14 eilis iltaiset kovat reisi ja alaselän jomotukset poissa. Mieliala taas ok. AL 37,0, mutta heräsin tunnin myöhemmin kuin yleensä. Voi siis vaikuttaa pienesti, mutta ei ole vielä lsskusuunnassa. Toisaalta, toisinaan lämpöjen tipahdus on tullut vasta kun menkat on alkanut, tyyliin seuraavana päivänä.
Menkkoihin vahvasti kytköksissä olevat alaleuan finnit huutaa poissa oloaan ja aamulla olin aivan nenä tukossa kuin flunssan aikaan. Niistäessä tuli myös nenästä hitusesti verta. Nyt lähinnä tuskailen että ovulaatiota ei olis tapahtunut hyvästä yrityksestä huolimatta ja kierto venyy tms. Maanantai vois tulla pian niin tietäisi varmemmin mikä meininki. Se olis dpo16 jos ei menkat ala.

Dpo15 ja alaselän sekä alavatsan kivut kadonneet nyt kokonaan. Naama kuiva, nenä kuiva, alakerta kuiva. Ei pms oireita ja huomenna silti pitäisi menkat alkaa. Ei maistu suklaa ei karkki. Petipuuhailu kyllä innostaa vaikka yleensä ei kierron lopussa kiinnosta tippaakaan. Kaikki oireet on ihan päälaellaan.
Al 36,9...edelleen. Pc:n testi jonka tein oli viallinen, testialueella oli kamala naarmu ja koko testialue jäi ihan kirjavaksi. Toisen teen illalla, tai huomenna aamulla jos ei menkat ehdi alkaa sitä ennen. Haluisin vaan päästä nyt uuteen kiertoon kun ei ole mitään odotuksia tästä kierrosta jäljellä.

->kp1 ja kierto odotetusti 28pv.
Teen uuden kiertoseurannan, tää menee jo niin pitkäksi.:LOL:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Vonmaikki
Kierto normaalisti 34 päivää, joten ovulaatio olisi pitänyt tapahtua joskus kp 17-20 välillä about, no tässä kierrossa se sitten tapahtuikin vasta kp 35.. (mulla oli kp 17 alkaen flunssa mikä kestikin 2viikkoa, oiskohan tää siirtänyt sit ovistakin samalla).

dpo 1: Pientä päänsärkyä, vv tulee reippaasti, sellasta paksua.
dpo 2: Nippailua alavatsalla, rinnat arat. Vv edelleen..
dpo 3: Jotain pientä jomoa alavatsalla, sekä pientä päänsärkyä myös. Vv suht runsasta edelleen, paksua ns maitomaista. Flunssainen olo vaikka justhan mä olin flunssassa. Väsyttää. Kuiva nenä.
Lämpö 36.5
dpo 4: Olo suht normaali. Iltapäivästä turvottaa, ilmavaivoja.. Vv tulee edelleen. Väsyttää vaikka nukkunut hyvin viimeyön.
Lämpö 36.8.
dpo 5: Yöunia lähes 9h takana ja silti tosi väsynyt. Aamulla päänsärkyä ilmassa. Kuivunutta verta nenästä aamulla.
Vv tulee pitkin päivää. Turvottaa, ilmavaivoja.
Lämpö 36,9. Rinnat ei juurikaan arat enään.
dpo 6: Ilmavaivat. :(
Lämpö 36,8.
dpo 7: Ei enään juurikaan mitään tuntemuksia mihinkään suuntaan. Vv näyttäis olevan vähentymään päin. Illalla paleltaa ja tuntu pari sukkapuikkoa kohdunsuulla.
dpo 8: Sumuinen, huonohko olo koko päivän.
dpo 9: Suht normaa oli. Varma olo siitä etten ole raskaana. Vv on vähentynyt selvästi. Illalla tuli ihan sellainen olo kun olis tulossa kipeeksi (TAAS) väsynyt ja voimaton olo, päätä jomottaa. Paleltaa.
Lämpö 36.8.
dpo 10: Sofi one step liuska nega aamulla. Yöllä näin unta että plussasin.
Naama turvoksissa aamulla, tosi ällöttävä pöhöttynyt olo.
Aamupäivällä päänsärkyä. Iltapäivästä sofi liuska nega edelleen.
dpo 11: Vv on tullut takaisin, muutaman kerran lorahteli housuun niin että olin varma menkoista. Vv ei juurikaan paksua, suht kirkasta ja juoksevaa. Aamulla sofi liuska nega. Iltapäivällä toinen sofi liuska, viivanpaikka olevinaan, hyvin haalea sellainen.
Lämpö 36.4. Nenä tukossa.
dpo 12: Vv tulee, juoksevaa ja kirkasta. Pieniä tuntemuksia alavatsalla. Apteekin omalla viivanpaikka testiajan jälkeen.
Lämpö 36.6
dpo 13: Aamulla tosi flunssainen olo, nenä tukossa ja nenän limakalvoilla outo tunne.
Iltapäivästä plussa!! :love::love::love::love::love:
 
  • Tykkää
Reactions: Charlotte82
Mitäpä tähän voi sanoa. Taas piinaillaan. Yk 4 ja kolmas kirjoitus tähän pinoon.

Kp 16. O-testi melkein plussa. Paljon ovis-oireita. Mahassa nippailee, tissit kipuilee, levottomuus ja unettomuus vaivaa ja himottaa. Tänään tai huomenna veikkaisin ovista.
Kp 17. Dpo 0. Tissikipua. Mahanippailuja
Kp 18-19. Dpo 1-2. Tissit edelleen hiukan kipeet. Eipä muuta.
Kp 20. Dpo 3. Tissikipua. Mahassa menkkaolo. Väsyttää. Hitto, viisi päivää ja sitten se tuhruttelu varmaan taas alkaa.
Kp 21. Dpo 4. Samaa kuin eilen.
Kp 22. Dpo 5. Lievää menkkajomoilua mahassa. Ei pahemmin enää tissit kipuile. Ei jaksais odottaa ens viikkoa että pääsee testailemaan.
Kp 23. Dpo 6. Ajoittain alamahassa tuntemuksia. Rinnat jotenkin aran oloiset, ajoittain kihelmöivää tunnetta. Vv niukkaa. Välillä olen varma siitä että olen paksuna, välillä että missään nimessä en. Tuun hulluksi tän piinailun kanssa.
Kp 24. Dpo 7. Eilisen kaltaiset oireet. Väsyttää, yövuorot takana.
Kp 25. Dpo 8. Nega testattu one stepin 10 iu liuskaan. Joo tiedän, on liian aikaista. Tänään on tosiaan kp 25 ja aikaisemmissa kierroissa mulla on alkanut tuhruvuoto just tämän kp:n aikana. Laitoin jo pikkuhousunsuojan valmiiksi. Toki ovis oli hiukan myöhemmin tässä kierrossa, niin voisi olettaa että tuhruaminenkin alkaa myöhemmin. Mutta katsellaan nyt. Työmatkalle lähtö kohta. Jos ei ehtis piinailla liikaa.
Kp 26. Dpo 9. Ei alkanut tuhruvuoto ainakaan vielä. Rinnat kihelmöi kummasti.
Kp 27. Dpo 10. Rinnat kipeät. Testi nega. Tuhruvuotoa pukkaa. Pms-oireita. Itkettää ja ärsyttää. Ei tää onnistu taaskaan.
Kp 28. Dpo 11. En jaksanut edes testata. Tuhruaa, tuhruaa. Jäädään odottamaan menkkoja.
Kp 31. -> Kp1.
 
Viimeksi muokattu:
Tulempa tännekkin hämmentämään soppaa. Esikoinen synty 1/17, menkat alko 5/17 ja yk 4 saatiin tärppi joka meni heti alkuun kesken. Nyt sitten päällä taas yk 1.

-oviksesta ei tietoa, sähläillyt tikkujen kanssa siihen malliin että. Voi olla että oli ja meni, tai oli nyt just. Kp 19 asti ollu vv otollisemman oloista jatkuen tähän päivään asti (kp21).
-nippailua, nappailua, pari tuikkasevaa tuntemusta vasemmalla alku-ja loppuviikosta. Muutamat päivät viime aikoina ollu enemmän menkkajomotukseen verrattavaa.
- Eilen alkoi kahvi närästää, ja tänä aamuna oli myös vähän ällö olo. (negakierroissakin oli ällötystä).
-ärsyttä taas pikkujutut, väsyttäis ja ihan kun pissittäis enemmän ja rinnat tuntuu täyteläisimmiltä.
-Nyt siis kp 21/?. Vaihdellut niin paljon ettei mitään tietoa. Testailen tuossa kp 30, mikäli maltan odottaa.
 
Hei kaikki piinailijat! Kukaan ei mua tääl tuskin muista enää, kirjoittelin ahkeraan pari vuotta sitten. Plussasinkin kerran mut vauvaa ei kotiin saatu, menetettiin rv 16.
En tänne palaakaan enää, mut halusin jakaa kuvan ovistesteistä :LOL:. Löysin pregcheckin ja rfsun ovisliuskat muutossa. Tein huvikseen. Tämmönen ero värissä (negoja toki molemmat mut silti hauska ero). Muistan vaan ku tikutin joskus pregilla ja vaihdoin sit rfsun et sain oikeesti oviksen kerran kiinni. Vuosissa oppi aika konkariks tikkujen kans..nii ovis kun r. testien :LOL::ROFLMAO:
Tsemppiä ja plussaonnea rutkasti!
Muok. en saaa liitettyä enää kuvaa tänne.. mut siis rfsu on ihan vitivalkonen.. ei häivähdystäkään ja pregissä selkeä punainen viiva
 
Itsellä piinapäivät taas menossa, joten voisin tulla tänne listailemaan oireita ja ”oireita” :D

Dpo 1 Aamulämpö 36,2 ja päivällä mitattuna 36,8. Vasenta tissiä kutittaa ja alavatsalla painetta.

Dpo 2
Al 36,1 ja päivälämpö 36,8. Ei muuta mainittavaa.

Dpo 3
Al 36,0 ja päivälämpö 36,8. Kerran kohdunulkopuolisen kokeneena dippi lämmössä pelottaa... Luget aloitettu tänään, kn niin korkealla ettei siihen yletä.

Dpo 4
Al 36,3 ja päivälämpö 36,6 sekä illalla vielä mitattuna 36,9. Ei edelleenkään mitään mainittavaa ”oireista”.

Dpo 5
Al 36,4. Lugea laittaessa kn laskeutunut alaspäin, kiinteä ja kiinni. Päivällä lämpö 36,9. Luget alkavat tehomaan? Vasemmalla puolella tuntuu pieniä nippailuja ajoittain.

Dpo 6 Al 36,4. Ja päivälämpö 36,7. Pieniä vihlasuja.

Dpo 7 Al 36,5. Nousemaan päin. Kn kova, kiinni ja helposti yletyttävissä. Jos oikein miettii, niin ehkä pieni etova olo ja kahvi ei oikein maistu. Tosin kahvimerkki vaihdettu ja luget voivat aiheuttaa ”etomisen”. Päivällä iski väsymys kohtaus, mutta luget tunnetusti aiheuttaa sitä. Päivälämmöt 36,6. Illalla 20.30 aikaan nukkumaan > luget.

Dpo 8 Al 36,2 o_O nauraessa repäisykipuja. Paineen tunnetta ja pieniä nippailuja satunnaisesti vasemmalla. Päivälämpö 36,8.

Dpo 9 Al 36,0 :unsure: usko onnistumiseen alkaa kaikota. Ensimmäinen testi (sophie one step) tuhlattu ja tyylipuhdas nega. Yöllä näin selkeää unta monista plussa raskaustesteistä, Siksi aamun lämpöromahdus oli ikävä yllätys. Ei niin mitään oireita. Harmittaa!
Lähes maanisena tein toisen merkkisen r-testin (pregcheck) ja siihen tuli hyvällä mielikuvituksella haamujen haamujen haamu. Viivanpaikka? Päivälämpö 36,5 ja illalla mitattaessa noussut jälleen 36,8.

Dpo 10 Al 36,5 (huh). Aamulla tehty r-testi (rfsu) ja testiajalla ilmestyi haamu:love:. Toiveethan tässä nousi, mutta nyt on tärkeää pitää pää kylmänä. Miestä en näillä hailura viivoilla edes häiritse. Kahvi on jäänyt jo muutaman päivän ajan kuppiin. Päivällä tehty toinen testi (pregcheck) antoi testiajalla myös haamun. Lämmöt iltapäivällä 36,5, toivottavasti ei enteile vuotoa....

Dpo 11 Kuumemittari lensi kyllä eilen illalla roskiin. Käskin miehen mittaamaan ja sai kahden peräkkäisen mittauksen aikana niin erilaiset tulokset, että nyt loppu tuo stressin aiheuttajan seuraaminen. Mittari on 7 vuotta vanha, joten hänen oli aika jäädä eläkkeelle. Aamulämpöjä ei siis tiedossa. Tein aamulla digin ja siihen tuli raskaana 1-2 :love:. Tästä uskalsin jo miehelle kertoa. Varovaisesti suhtaudutaan, aikaisempien kokemuksien takia. Saa nähdä miten käy :rolleyes:. Lugea laittaessa kn oli edelleen kiinteä ja kiinni. Nännit ovat hieman arat ja turvonneet ja vatsassa tuntuu silloin tällöin nippailuja. Päivällä tehty pregcheck oli jo selkeä plussa.

Dpo 12-13 Testeihin edelleen plussaa ja vahvistumista tapahtunut. Nännit muuttuneet kosketusaraksi ja rintojen sivut koskettaessa arat. Niin sanotusti pitkät päällä koko ajan. Illalla hieman menkkasärkyä. Virallisesti menkkojen pitäisi alkaa huomenna :coffee: illalla aikaisin nukkumaan ja aamulla olen virkeänä pystyssä 6.30 :LOL:

Dpo 14 Tänään digi antoi raskaana 2-3 :love: testailen vielä siihen asti että saan 3+ ja sitten uskallan ehkä hieman rauhoittua. Toistaiseksi kaikki hyvin valtakunnassa. Oireina on väsymys, joka voi myös johtua pitkälti lugeista. Nännikipu ja rintojen aristus sekä iltaisin järkyttävä turvotus. Nyt on myös ummetusta ollut koko viikonlopun :cool:

Dpo 22 digi näytti 3+. Nyt lopetan testailun :love:
 
Viimeksi muokattu:
Anteeksi offtopic, mutta olipa kiva nähdä nimesi tuossa palstaa selatessa, @ladygreen :) Olen miettinyt mitä sulle kuuluu. Toivottavasti nyt tärppää!
Hei mahtavaa @Fritang, että tulit ”moikkaamaan”, mitä kuuluu ja miten menee? :) Itsellä ensimmäisen km:n jälkeen tärppäsi uudellen maalis/huhtikuun vaihteessa, mutta se osoittautui valitettavasti kohdun ulkoiseksi. Tuli kuitenkin itsestään ulos ja munatorvi jäi. Nyt vähän jännäilen kun samalta puolelta tuli ovis että miten mahtaa käydä. Toivottavasti kuitenkin plussa tulisi ja tämä päätyisi syliin asti:love: katsotaan, positiivisin mielin odotellaan(y)
 
Ylempänä edelliset negakierrot. Uuden paikka koska liikaa jorinaa jo edellisessä.:D
Eli kierto on suunilleen joka toinen kuu 28pv ja joka toinen 31pv.:)

Yk4

*Greippimehu kyytipoikana*
(Viimeksi kun greippi tuli mukaan yritykseen, tulin raskaaksi. Sattumaa tai ei niin kokeiluun taas):LOL: oviksen perusteella kierto on ehkä 29pv (otin huomioon määrityksessä aamulämmöt).

Kp1-5 M 1dl tai 1/2 greippi päivässä kp2 asti ja kp3-5 lasillinen greippimehua
Kp6-8 kp6 ovistestiin tuli hämmentävän vahva viiva mutta ei ollut plussa sentään. Kp7 testi oli haaleampi joskin viime kiertoon verrattuna tummempi. Kp8 totesin ettei mun kannata testata päivällä ovistestejä. Alkuillan o-testi samanlainen kuin kp6 tehty, jonka tein senkin illalla. Tujumpi pissa.:D
Greippimehua 2 lasillista päivässä nyt ovikseen asti. Aamulämmöt olleet tasaisesti 36,4 viimeiset 5 päivää.
Kp9 AL 36,4, kn ylhäällä-kiinteähkö-hieman auki, ekat valkuaislimat, tosin hyvin paksua ja todella "sitkeää". Vaikuttaisi siltä, että ovis vois olla lyhyemmän kierron mukaan ens viikonloppuna, mutta katsotaan.
Kp10
Kp12
Kp13 AL36,2C, KN ylhäällä-pehmeä-auki (jeeee), vv valkuaismaista ja kirkasta-runsasta ja juoksevaa, mies kiinnostaisi niinku jatkuvasti. Ovistestin teen tänään jossain kohti päivällä ja alkuillasta toisen, vähän jännättää näyttääkö se jo plussaa. Alkuillan testi jo toosi liki. Josko siis ovisplussa tulis huomenna.
Nyt ollaan koitettu panostaa ja mieskin niin messissä.:D
Kp14 Ovis plussa AL 36,2C, KN ylhäällä, pehmeä, auki. Tänään ♡. Veikkaan oviksen tapahtuvan tän päivän aikana olojen perusteella. Vika greippipäivä by the way.:LOL:
Poltteluja alavatsalla nyt iltaa kohti mikä kielisi, että munasolu on irronnut. Jos huominen aamulämpö on korkeampi, ovis on ollut ja hyödynnetty ja sit ei auta ku oottaa.:whistle:
Kp15 (dpo 0 tai1/15) AL36,5C ja o-testi hintsusti haalistunut eilisen tasosta. Kn hieman napakampi eikä niin aukikaan ja limailu loppunut. Eli näiden summana sanoisin oviksen olleen tosiaan tässä vuorokauden sisällä, eli olkoon tämä dpo0-1.:D Piinailu alkakoon!:X3:
Kp16 (dpo1 tai 2/15) AL 36,6
Kohtu tuntuu "väsyneeltä". Sellaiselta kireältä niinkuin lihas treenin jälkeen.:LOL:
Illalla sama meno, kohtu tuntuu jopa kiristävämmältä. Flunssa taitaa jyrätä päälle, aivan mahtavaa.
Kunnon kilarit miehelle, pistetään vaikka stressin taikka hormonien piikkiin.
Miten hemmetissä mä säilyn täyspäisenä kierron loppuun asti??:cautious:
Kp17 (dpo 2 tai 3/15)
AL 36,7C , KN ylhäällä-kiinteä-kiinni. Oloissa ei erikoista. Pientä etomista ja kohdun kireyttä jotka voi johtua n.sadasta asiasta.
Ja tosiaan, nuo dpo merkinnät. Lämpökäyrä viittaa siihen, että ovis olis ollut sunnuntaina koska maanantaina lämpö teki nousupiikin jo. Mutta ei tuolla valtavan suurta merkitystä ole, vaan merkkasin ylös kuitenkin.:D
*Päivemmällä kohtu tuntuu edelleen ärsyttävästi kiristävältä ja alakertaan tulee säväreitä. Kädet on aivan jäässä tuon tuosta vaikka sisälläkin on 25C lämmintä. Toi voi tosin johtua esim.alkavasta flunssasta.
*kohtu kiristävä ja vasen puoli "hellänä". Ollut koko päivän aivan jäässä. Ei silti erityisen flunssainen olo. Maatessa kun purskahin nauruun, koko alavatsaa repi. Iltalämpö oli 37,3 mikä on ihan perus. Eniten hämmentää toi kohdun kireys ja toispuoliset sävärit. Ei kovin realistista ajatella että vielä vois raskauteen liittyä.:LOL:
Kp18 (dpo4/15)
Alavatsatuntemuksia edelleen. AL36,7. Vv reilumpaa ja paksun vaaleaa. Usein vastaavaa just ennen menkkoja.
Puoliltapäivin tuntui puristusta alavatsalla ja hieman selässä. Kävin tsekkaamassa kohdunnapukan kun en aamulla muistanut ja se oli ihan alhaalle työntynyt ja kova kuin kivi koko mitaltaan. Tosi erikoista tuo että koko mitaltaan aivan kova. No jaah. Ainiin ja mittasin huvikseni päivälämmön, 37,6C.
Mitä tää tämmönen nyt on?
Ja joo hei, mulla on tullu pieniä finnejä. Yksi seksikkäästi nenän alla vasemmalla ja muutama rintakehässä. Huoh!
*Iltapäivällä alkoi oikeanpuoleiset tuntuvat jomotukset. Tuli alussa vain satunnaisesti. Kaupassa käynnin jälkeen tuntuu kovemmin ja pidempään aina kerralla. Samalla tulee aaltoillen menkkakramppimaista fiilistä selkään. Tavallaan toiveet nousee, mutta samalla ajattelen että onhan näitä ollu jos ja mitä noissa negakierroissakin. Mut pakko sanoa, nää kipuilut on silti tosi erilaisia. Ihan kuin joku tökkisi ja painaisi sukkapuikkoa tuohon yhteen tiettyyn kohtaan.->sukkapuikkokipu jatkuu vielä illallakin ja en ois uskonu sanovani ikinä..karjanpiirakat maistuu aivan :poop::sick:
Kp19 (dpo5/15) AL36,7/IL 37,6 KN kääntynyt oudosti osoittamaan selkää:LOL: mutta se mitä onnistu koklaamaan niin oli ainakin kiinteä, aukinaisuudesta en tiedäkkään sitten. Vv hieman vetisempää. Ja aamu aloitettu niistämällä. Ei varsinaisesti ole flunssainen olo, mutta räkää tuntuu riittävän ja koska vuodenaika, oon varmasti flunssan piakkoin saamassa kunnolla. Herätessä tuntui paristi vielä tuikkauksia oikealla.
Ööh..aamupalaksi syöty Danion vaniljarahka..miksi mun suussa maistuu SIENI?? Byhyy..mun lempi rahka:cry:
Päivä suht vähä-oireinen. Satunnaisia nippauksia oikealla ja aamuräkäisyys loppui parin tunnin jälkeen heräämisestä. Rintojen sivut kainaloiden läheltä/kyljissä hieman arat, mutta voi johtua mistä vaan.
Vähän taas sellanen fiilis että eiiiii täsä tärppäillä.
Kp20 (dpo6/15) yöllä oli JANO, tuntui että suu oli rutikuiva jatkuvasti. AL 36,7C edelleen. KN ylhäällä-kiinteä-kiinni. Vv voidemaista ja sellainen fiilis kuin olisi levitellyt rasvaa. Ei silti mitenkään kovin runsasta. Hentoa etovaa oloa mutta voi olla mitä vaan hormoonien perus juttuja. Vasemman rinnan sivu hieman herkkä, mutta voin kuvitellakkin. Alavatsa kireän tuntuinen ja toosa ihan turvoksissa sisältä.:LOL:
Alavatsa illalla pahemmin kireä ja toosassa tuikkasuja. Oli pakko koklata onko kn pehmennyt kun niin säkenöi. Ihan kivikova, tuntuma sama kuin jos sormea puristaisi. Iltalämpö 37,6 ja tattadadaaa...KARTTAKIELI ilmaantunut. Yleensä ollut mulla raskaus oire, mutta keskimmäisen lapsen kohdalla kun kierto starttasi uudestaan, sitä esiintyi paristi. Oon tosi hämmentynyt. Tein myös päivällä ihan huumori mielessä herkän testin joka odotetusti ihan nega. Mutta nyt täytyy kyllä seurailla. Jos toi kielen oireilu jatkuu niin..uskallan ehkä jopa vähän jännätäkkin vaikka ei mulla suuria odotuksia siltikään ole.
Ja karttakieli on ihan vaaraton ja harmiton.:ROFLMAO:
Ainiin, tortillat ei ollu niin hyviä mitä normaalisti koska KURKKU haisi muka pahalle..jepjep.
Kp21 (dpo7/15) AL36,7/PL 37,6C, kn ylhäällä-kiinteä-kiinni
Yöllä taas huonoa oloa ja unen saaminen oli hankalaa kuumien ja levottomien jalkojen takia. Tajusin että noi jalat on vaivannu nyt yhteensä 3 yönä. Mitä lie. Vastaavaa oli kuopuksen loppuraskaudessa, mutta olo oli tukala ihan muutenkin.:D tänään sutasen testin illemmalla, joka taatusti täysin nega vielä ainakin (tein ja MUKA jotain näkyy mutta vain allekirjoittanut sen näkee).:giggle:
Aamupäivällä heikotusta/pahaa oloa joka meni ohi syömällä. Iltaa kohden alavatsan kiristys alkaa taas kerran. Vähän epäileväinen fiilis puskee päälle kuten aina tässä kohti kiertoa.
Hajuherkkyyttä ja ärtyneisyyttä. Ärtyneisyys lienee kovan iltaväsymyksen syytä, koska laantuu heti kun tietää pääsevänsä pian nukkumaan. Leposyke nyt kolmena iltana nopea.
Kp22 (dpo8/15) AL 36,7C/PL 37,6C. Vv kohtalaisissa määrissä ja voidemaista. Kn ylhäällä-kiinteä-kiinni. Iltapäivällä vv määrä JÄRKYTTÄVÄN runsas. Melkein samoissa mitä oviksen aikaan.Karttakieli on ja pysyy vielä ainakin.:LOL:
Pissa haisi...KAALILTA??!! :alien: Ehkä mun elimistö vaan alkaa mädäntyä sisältä päin, ei voi olla normaalia. Oikeesti..kaali..eikö mieluumin vaikka...piparminttu??:ROFLMAO:
Perjantaista saakka ilmavaivoja (maanantai tänään), alkaa menee huumorintaju. Neljän aikaan päivällä tuntui kuin koko kroppa hohkaisi kuumuutta ja suussa raudan maku. Nenä hajuherkkä mutta se on yksi pms oire joten en laske sitä positiiviseksi oireeksi. Tää päivä ja iltaväsy kyllä rasittaa. Sen voi tosin myös selittää mm.vuodenajalla.:ROFLMAO: Alkuillasta totaalinen vatsantyhjäys ihan puskista. Ei mitään vatsatautiin viittaavaa silti. Outoa. Testeissä ei vielä mitään, oliko yllätys?:LOL:
Kp23 (dpo9)AL 36,7C .Tein aamulla herkän testin ja totaalisessa aamupöhnässä kuvittelin näkeväni siinä haamujen esiäidin inkarnaation. Eli ei varmaan oikeasti mitään.:LOL: Alavatsalla kovia kouraisuja. Koko ajan ootan että menkat alkaa. Kostea olo vaikka mitään ei juurikaan tule ulos asti.
Eilen myöhään miehen tultua suihkusta kävi hänen käyttämä suihkusaippua pahasti nenään. Siis todella pahasti. Mahdollisia PMS oireita.:sneaky:
Jäätävä alavatsan turvotus ja repäisykivut, toosa turpea, vv runsasta-limaista-keltaista. PL 37,8C
Kp24 (dpo10) Al 36,8C.
Aamutestinä 10mIU puikko ja siihen tuli joku juttu. Olot? Etoo rankasti ja alavatsa kireä heti aamusta. Jotain ihan kuvaankin asti sain. Mutta katsotaan nyt vielä ihan rauhassa.
Vv runsasta ja vetistä. Suussa raudan maku ja hajuaisti herkillä. Etova olo kesti pahana n.1h. Sen jälkeen koko päivän tullut aaltoillen etomista ja ruoan jälkeen meinasi tulla oksennus. Iltatesti aivan pakko tehdä. Ja sen sanon, että jos tämmöset oireet on väärä hälytys, mä pakenen vuorille.
Kp25 AL36,8 vv runsasta, kn ylhäällä-kiinteä-kiinni. Satunnaisia nippailuja ja kevyitä jomotuksia lukuun ottamatta oireeton päivä.
Kp27 Aamulla heikotusta. Päivällä apteekin herkällä testillä hailura joku, oletin viivanpaikaksi mutta näkyy heikosti kuivanakin ja viiva hyppää esiin valoa vasten. En tiiä, en jotenkin jaksa uskoa plussaan kuitenkaan.
Kp28 apteekin herkkään viivanpaikka/haamu
Kp30 ja nega. Huti kierto jälleen kerran. Seuraavan kierron jutut päivitän vain jos tulee plussa:cautious:
 
Viimeksi muokattu:
Hih pitäisköhän munkin kokeilla, vaikka oonkin 99,9 % varma, että en ole raskaana. (Yritys taulla ja tässä kierrossa oli 1 vahinko ilman ehkäisyä, mutta suhteellisen sopivaan ajankohtaan.) Mun kierrot on noin 34 päiväisiä olleet viimeaikoina, en laita dpo päiviä, kun ne on ihan spekulaatiota, en siis tikutellut ovista.

Flo ennusti ovista kp20 (jos olisi ollut tässä niin loistavat mahdollisuudet raskautua)

kp25 alavatsakipuja.. Jos huono mäihä niin se oli sitten se ovis.(n)

Tämän jälkeen ei mitään oireita. Ainoa outo on, että ei ole oikeastaan nälkä eikä tee edes mieli makeaa, mutta tuskin se nyt raskausoire voisi olla.:ROFLMAO:

kp29 näin unta, että minulla oli vauva:love: Mutta illasta alkoi jo tuntua lievää alavatsakipua. Sanoisin, että ihan varmasti alkaa menkat 3-4 päivän sisällä. Menkkoja edeltävä siivousvimma nostaa myös päätään.

Kp30 tänään ei menkkajuilintaa, pitkän juoksulenkin jälkeen jotain alavatsatuntemusta, mutta aika monesti tulee kyllä sellaista menkkojen aikaan juoksemisesta... Jotenkin sellainen olo, että pitäs kai mun jo tuntea jotain tässä vaiheessa. Oon aivastellut tänään, vaikka ei oo flunssa eikä allergioita, mutta tää on jo aika kaukaa haettu raskausoire jopa minulta:ROFLMAO:

Kp31 tänään sitten vähän huono ja flunssainen olo. Viime yönä pisteli mahaa ikävästi, mutta sitäkin aina välillä on jo muutamaa päivää ennen menkkoja. Muuten ei mitään tuntemuksia. Ihan vähän sitä plussaa silti toivoo, kun kunnon menkkajuilinnat ei ole vielä alkaneet...

kp32 ei yhtään tasan mitään oireita... Haaveet kaatuu kovaa vauhtia. Eilen muka kuvittelin, että alavatsa on turvoksissa, mutta en kyllä enää tänään huomaa mitään. Harkitsen tekisinkö testin aamulla, jos se nega toimis lääkkeenä tähän hulluuteen.:cautious:

Menkat kaks päivää myöhässä.. Testasin negan toissapäivänä perjantaina. Ei mitään tuntemuksia, nyt vaan kärsivällisesti odotetaan, että ne menkat alkaisivat.

Kp 37 /34-35 eilen tein negan eli haaveet kaatuu. Iltaisin alavatsa tuntemuksia, salilla ja lenkillä huono olo, mutta samaa on tavallisestikin. Tänään tuli banaanista paha olo, mutta oon varmaan ollut liian vähällä ruoalla mikä selittäis miksi menkat myöhässä...

Kp oisko 39 / 34-35 haalea plussa testissä:love: Iltaisin väsyttää, lievää pahaa oloa hetkittäin, alavatsassa jotain tunnetta, vähän kuin paine.. Vaikea kuvailla:giggle: Ja on palellut tosi paljon eilen ja tänään. Hirveästi pelottaa että onkin kemiallinen kun näin myöhään näkyy..:unsure:
 
Viimeksi muokattu:


Mä oon viimeksi kuumeillut täällä 2016 heinä-/elokuussa. Tärppäsi sillon ekasta yrtityskuukaudesta ja vauva syntyikin viime huhtikuussa. Tää on ihan paras keskustelu ja aattelin tänne taas tulla kirjoittelemaan kesken kierron, kun tää auttaa omaan malttamattomuuteen.

Mulla alkoi ensimmäiset kuukautiset synnytyksen jälkeen 12.10. ja kierron pituudesta ei siis ole vielä mitään käryä. En ole myöskään aivan varma, milloin ovuloin. Oli tarkoitus, että ei vielä aleta yrittämään, mutta sitten oltiinkin ilman ehkäisyä kp 17 ja sen jälkeen ei olla ehkäisyä käytetty.

KP 1-7 vuoto
KP 8-13 ei mitään
KP 14-15 vatsassa nipistelyjä, jotka kuvittelin ovulaatioksi
KP 16 ei mitään
KP 17 ei mitään, pupuilua, ovistesti -
KP 18 ei mitään, pupuilua, ovistesti -
KP 19-21, rintakipua, maitoa alkanut taas tulemaan vaikka imetys loppunut yli kuukausi sitten, nippailee vatsasta, r.testit negoja, ovistesti joka päivä -
KP 22 ovulaatiotesti vahva +, vahvat ovulaatio-oireet: vatsanipistyksiä, rintakipua, rinnat tulessa, menkkamaiset kivut, lasken tästä dpo -1 (kuva tähän astisista ovistesteistä http://i11.aijaa.com/b/00952/14482490.jpg)
DPO 0/KP 23 ovulaatiotesti vieläkin vahvempi + (alempi tämä kp 23 : http://i8.aijaa.com/b/00744/14482494.jpg), rintakivut yms jatkuvat, vetistä vuotoa
DPO 1/KP 24 samat oireet jatkuvat, r.testi oli taas nega, illalla
DPO 2/KP 25 ei muutosta oireisiin
DPO 3/KP 26 rinnat todella kuumottavat ja kipeät, nännit arat, rintojen koko selvästi kasvanut ja tullut jopa arpia, välillä pientä juilimista alavatsassa ja selässä, vatsa turvonnut ja täynnä ilmaa, pää kipeä, närästää välillä, iso afta tullut huuleen, elohiiri jatkuvasti peräaukolla(? :D)
DPO 4/KP 27 selkeitä ja ahdistavia unia yöllä, heräsin yöllä siihen kuin koko vartalo olisi tulessa ja hikoilin, mutta ilman peittoa tuli vilunväreitä, päähän särki, närästi, oksetti, happoja nousi suuhun, unenpäästä ei meinannu saada unta ja pissatti, r.testi aamulla nega (seuraavan teen vasta seuraavalla viikolla), rinnat edelleen tulessa ja kipeät, iltaa kohden tunne, etten olekaan raskaana, 19.30 aikaan kuitenkin niin voimakasta vihlontaa kohdun alueella, että jouduin suoristamaan selkää ja se kesti ehkä 20 sekuntia (tuttua viime raskaudesta)
DPO 5/KP 28 ei vielä ainakaan kuukautisia, pientä nipistelyä alavatsalla mutta muuten oireetonta, rinnat jatkavat kasvuaan, illalla olo etten ole raskaana, vähän närästystä nukkumaan mennessä ja todella kuuma nukkuessa, tein sitten clearbluen ku oli sellainen kaapissa ja oli nega
DPO 6/KP 29 aamulla meinasi tulla oksennus, kun vaihdoin vaippaa, myöhemmin raudan makua suussa, ei moneen päivään juurikaan tuntemuksia vatsassa (viimeksi ainoa oire raskautumiskierrossa oli jatkuva munasarjanippailu), illalla olin näkevinäni jonkun haamujen esiäidin pc:n liuskassa
DPO 7/KP 30 minä tietenkin malttamattomana taas tein aamupissasta toisen pc:n liuskan, jossa muka taas olin näkevinäni jotain (http://i6.aijaa.com/b/00603/14482485.jpg mukana myös kuva kp 29), iltapäivällä puikkoon ei kuitenkaan tullut juurikaan mitään (joku melkein näkymäton viiva tosin kait), toisen puikon teen vasta sunnuntaina. kp 29-30 yöllä sain elämäni ensimmäisen unihalvauksen ja näin muutenkin outoja ja sekavia unia, vihlonnat kohdussa ja alapäässä sekä molemmissa munasarjoissa alkoivat. pahiten vihloo juurikin navan alapuolelta, rinnat edelleen kipeät ja "tulessa", vatsa täynnä ilmaa ja turvonnut, kamala suolaisen himo -> sipsikaupoille, tarkentunut hajuaisti
DPO 8/KP 31 päätä vihloo niin kuin viime raskaudessa (sukkapuikkomaisia kipuja pään läpi), vatsaa turvottaa ja ilmavaivoja, rinnat edelleen kipeät, kovia vihlaisuja keskellä aivan alavatsaa. nostin illalla painavaa pullokassia ja sen jälkeen vihlaisi todella kovaa vähän häpykummun yläpuolelta ns. kohdun kohdalta, kuumeinen olo, hirveä himo hampurilaisiin :D, todella tarkentunut hajuaisti kun haistan aivan kaiken (miehen kaljaröyhtäisyt kauempana, jugurttipurkin metrin päässä, röökin miehen vaatteissa, joissa viikko sitten jne).
DPO 9/KP 32 yöllä oli pervoja unia, raskaustesti oli nega, vihlomiset jatkuvat todella pahana, vihloo keskelle alavatsaa aina venytellessä ja kyyristyessä jne, tunne kuin menkat alkaisi ja olisi vuotokin alkanut, mutta olikin valkkaria vain, illalla vähän närästää, hajuaisti tarkentunut, alaselkä kipeytyy illalla seistessä
DPO 10/KP 33 yöllä todella kipeä alaselkä, herkät raskaustestit tulivat ja menin sellaisen tekemään päivällä ja negaa näytti, kyllä ärsytti, kun olo on sellainen, että muka olisin raskaana, yöstä saakka vihlonut munasarjoihin sekä keskelle alavatsaa etenkin liikkeissä, vatsa turvonnut ja täynnä ilmaa, yöllä jatkuva jano, haluja, nyt teen menkkoihin saakka (tai kunnes testit loppuu) joka aamu yhden herkän testin. onkohan mulla joku tulehdus sitten, kun näin nipistää ja vihloo vatsasta?
--- > KP 1

Oli kyllä vahvat oireet tässä kierrossa vaikka en ollutkaan raskaana. Vissiin synnytyksen jälkeen ovulaatiokivut kasvaneet ja myös se kun munasolu ns. surkastuu ja menkat alkaa. Taidan alottaa seuraavassa kierrossa uuden viestin, koska tästä tuli näin pitkä...
 
Viimeksi muokattu:
Pitääpäs itsekin kirjoittaa tänn. Taustaa siis se verran että yritystä takana yli kaks vuotta, yks luomuplussa viime vuonna joka meni kesken kymppi viikolla. Keväällä startattu lapsettomuushoidot (OI), lapsettomuuden syynä pcos. Viides yrityskierto letrozoleilla, josta tämä tulos.
•kp1 menkat alko, mieli maassa kun taas hoitokierto epäonnostunut eikä raskautta saatu alulle.
• kp3-7 letrozolit 2tbl/vrk. Sivuoireita päänsärky ja kuumat aallot.
•Kp12 valkovuoto muuttuu vetisemmäksi. Ovistesti nega.
•kp13 finnejä alkanut ilmaantumaan. Ovistesti nega. Alavatsalla pientä jomottelua.
•kp14 ovislimoja, aamulla ovistesti nega, illalla plussa. Peiton heiluttelua
•kp15/dpo0 ovistestit aamulla positiivisia. Yöllä selkää jomotti ettei saanut nukuttua. Illalla alavatsaa poltteli.
•Dpo1 flunssa iski, vatsa sekasin, ovistesti nega.
•Dpo2 päänsärkyä, nännit hieman arat.
•dpo3 nännit arat.
•dpo4 aamulla pistävä kipu keskelle alavatsaa. rinnatt aremman tuntuset. Nälkä koko ajan.
•dpo5 rintojen arkuutta, turvotusta
•dpo6 päänsärkyä, rintojen arkuus
•dpo7 alavatsan nippailua, rintojen arkuus. Verikokeissa käyty tsekkauttaa progesteroni arvo.
•dpo8 flunssa pahentui, rinnat turvoksissa ja kipeet. Alavatsan nippailua
•Dpo9 kipeitä finnejä ilmestyi kasvoihin. Rintojen kipu ja turvotus.
•dpo10 rintojen kipu ja turvotus. Äkkipikainen, suutuin helposti avopuolisolle lähes kaikesta.
•dpo11 haamuplussa pc:testillä aamusta. Iltapäivällä cb digi antoi raskaana 1-2

Plussan jälkeen ollut vain rinnat kipeät ja turvoksissa, sekä yleistä turvotusta :)
Nyt sitten vain toivotaan että tämä pikkuinen pysyisi kyydissä loppuun asti, viikothan ovat tällä hetkellä vasta 4+2.
Tsemppiä kaikille piinailijoille!
 
Hellurei!
Täällä uusi piinailija.

Yk5 meneillään ja löysin tämän pinon kun aloin ihmetteleen kummallisia oloja. Oon aikaisemmissakin kierroissa saanut kuviteltua vaikka mitä oireita mutta nega kiertoja on ollut.

Kierto on pysyny säännöllisesti keskimäärin siinä 27-28. Ovulaatiota en tikuta etten ”stressais” liikaa. Mutta selkeät ovulointikivut löytyy aina niin niiden perusteella mennään. En myöskään ole lämpöjä alkanut vielä mittaan.

Eli yk5
Kp 1-4 täti kylässä
Kp 5-11 normiolot, talletuksia
Kp 12 ovulointikivut heti aamusta todella kovina
Kp 13-17 dpo 1-5 normiolot, vv kohtalaisesti, välillä alavatsa tuntuu kiristävän, ihan kun ois tehnyt kovan vatsareenin (en siis pahemmin urheile seisomatyön lisäksi)
Kp 18 dpo 6 tuhruvuotoa vain paperiin ihan pikkasen, mietiskelin josko kiinnittymisvuotoa,
Kp 19-24 dpo 7-12 erittäin runsas vv, holahtaa usein pikkarit niin märäks että pakko mennä tarkistaan tuliko täti kylään. Apteekin herkällä nega dpo 10. Tuhruvuodosta saakka ollut repiviä alavatsasärkyjä ja tässä kierrossa uutuutena tullu nivusiin heijasteleva särky
Kp 25 dpo 13 vv pysyy runsahkona, vatsatuntemukset lähinnä vatsallaan maatessa ”kiristää”
Kp26 dpo 14 eli tänään, ei menkkaoloja. Nivusiin heijastuvaa särkyä lähinnä sängyssä maatessa. En saa unta taaskaan niin kävin tsekkaan joko täti olis tullu kylään kun on niin kosteet olot. Tein sit apteekin herkän ja yhä tyylipuhdas nega

Meillä tosin isäntä ottaa minua raskaammin aina menkkojen alun, haaveilin että ois isänpäivänä saanut toisen herättää plussa uutisella..

Dpo 15 ja 16 eli eilen ja tänään. Ei tätiä. Vv runsasta. Vasemmalle puolelle alas vihloo repäsevästi useita kertoja päivässä. Tänään kävin monesti vessas kun oli sellanen olo ett nyt täti tuli kylään. Elämäni ekan kerran täti on myöhässä.. aamulla teen apteekin herkän jos ei oo kylävieras saapunut..

Dpo17 ei tätiä, ei plussaa...

Kp 32/27 dpo 20 ei tätiä vieläkään.. ajattelin aamusella testata taas vaihteeks joskos vaikka tulis jotain selvyyttä asiaan.. vv on edelleen melko runsasta. Alavatsa vasemmalta juilii toisinaan mutta ei mitään muuta oiretta

Kp35/27 testasin taas vaihteeks eilen negan. Tänään soittelin neuvolaan että missäs vaiheessa aletaan tutkimaan missä on vika. Itellä on jotenkin hirmu rauhallinen olo, ei yhtään stressaa. Semmonen vaan että tulis nyt selvyys puoleen tai toiseen. Tänään komensin isännän heiluttamaan mun kanssa peittoja oikein urakalla, jotta saatais joko täti kylään tai hormoonit niin liikkeelle että plussa näkyis :D


Kp 37/27 ei vieläkään suuntaan eikä toiseen :eek: vv runsasta edelleen. Maanantaille lääkäri aika että ruvetaan ottaan verikokeita ja miettiin mikä mua vaivaa.. en enää oikein usko plussaan, mutta mietityttää mikä nyt on vikana. Mulla ei ole eläissäni myöhästynyt täti päivääkään, vaikka esim viime syksy oli elämäni hirvein, stressaavin ja rankin. Silti täti tuli kellon tarkasti..

Kp39/27 heikko olo töissä jatkunu. Mutta täti taitaa tulla kylään. Kovin oudosti vain.. normaali kierrossa eka menee maha veteläks, sit alkaa puutuun alaselkä ja vatta ja sit tulee vuoto ja kivut. Nyt maha tosi kovalla ja sit pyyhkiessä kirkkaan punasta paperiin, mutta ei oloja. No aukeispa hanat kunnolla niin pääsis uuteen kiertoon. Mietin vaan että pitäskö alkaa tikuttaan ovista kun en tiedä kuinka paljon tää venyny kierto sotkee..
 
Viimeksi muokattu:
Laitanpa tänne pinoon itsekin.

Yk1
Dpo1-5 Runsasta valkkaria, ei muuta mainittavaa.

Dpo7 Runsas valkkari jatkuu. Kaksi voimakasta, äkillistä kipua kohtuun. Rinnat tulleet todella kipeiksi, etenkin ulkosivuilta.

Dpo8 Kaupassa äkillinen pahoinvointiaalto, joka meni ohi kun pääsin ulos. Muuten samat oireet kuin edellä. Illalla ei voi ollenkaan maata toisella kyljellä, kun sattuun niin tissiin.

Dpo9 R-testissä vastavalossa näkyvä viiva. Lasken negaksi. Ruoka ei maistu, etova olo. Muuten samat oireet jatkuu.

Dpo 10 Yöllä heräsin vuorollaan kuumuuteen ja sitten kylmyyteen. Aamulämpö oli romahtanut ja aamulla heräsin menkkatuntemuksiin. Olin varma että alkaa menkat. Mulla romahtaa al aina ekana menkkapäivänä. Näin aikaisin ei ole koskaan alkaneet! Kolme kertaa päivän aikana tuli lorahdus, jota epäilin varmasti menkoiksi, mutta ei, vaan valkkaria! Rinnat edelleen kipeät ja nivusissa tuntunut muutamia pistoja. Menkat varmaan huomenna?

Dpo 11 olikin dpo 15 ja kp1
 
Viimeksi muokattu:
Kiinnostavaa luettavaa! Liityn mukaan oireineni...

Dpo 1-6 Ei mainittavaa.
Dpo 7 Parin pisaran verran vaaleanpunaista vuotoa.
Dpo 8 Huomaan hiusten rasvoittuvan nopeasti, ja käyn päivittäin suihkussa.
Dpo 9 VV runsasta.
Dpo 10 Rusehtavaa vuotoa vähän päivällä. Yöllä vessakäynnillä vähän punaista vuotoa, joka kuitenkin loppuu saman tien. Väsyttää hullun lailla, nukun pitkät torkut.
Dpo 11 Todella arat rinnat. Väsyttää ja kova nälkä ja jano. Paleltaa vähän. Alaselkäkipuja.
Dpo 12 Rintoja aristaa yhä enemmän, vaikea nukkua kyljellä. Vaikuttavat vähän turvonneilta. Aamupalalla huono olo ja jugurtti saa yökkäilemään. Lämpö 36,5.
Dpo 13 Aamulla testattu nega. Lämpö 36,8 ja rintojen arkuus jatkuu.
Dpo 14 Tissit arat vieläkin. Vähän huonovointinen olo aamulla. Kova nälkä koko ajan!
Dpo 15 Aamulla testiin plussa http://aijaa.com/EeCFIu :love::love::love:
 
Viimeksi muokattu:
Enpa ole tanne muutamaan vuoteen kirjoittanut, mutta tehdaanpas nyt talla kertaa poikkeus. Eli tilanne se etta ekan kerran yritys aloitettu lahes kaksi ja puoli vuotta sitten, valissa meni selka ja tuli vuoden tauko. Nyt aktiivista yritysta taustalla pian 1.5 vuotta, ja menossa neljas clomikierto. Viime kierrossa tuli haamu, joka kuitenkin muuttui negaksi ja uudeksi kierroksi. Taustalla siis PCO-mainen tilanne ja heittelevasti normaalia ovulaatiota, nyt clomien kanssa kroppa toimii kuin kello. Ekat kolme kiertoa oli kontrolleja, nyt tassa kierrossa ei ultrausta enaa.

DPO -1 Kananmunaa, iltakeraily, kramppeja, rinnat kipeytyi
DPO 0 Vetista vv, kovat krampit, kipeat rinnat (toiden takia ei kerailya)
DPO 1 Vetista vv, keraily heti aamusta, rintojen kipeys hellittanyt
DPO 2 ei oireita, rinnat myös täysin normaalit taas, vv sameaa vetistä. Lämpö 37.4
DPO 3 ei juurikaan oireita paitsi juilii vatsassa. Rinnat normaalit. Jatkuva nälkä vaivaa, tämä tosin usein oviksen jälkeisenä aikana
DPO 4 yöllä heräsin pahaan oloon, olin valveilla pari tuntia ja oksensin kahdesti, aamusta myos vatsa sekaisin. Paivalla juili vatsaa - joko tautia tai kohtua. vv voidemaista. Rinnat normaalit, lampo 37.5
DPO 5 nukuin yolla lahes 11h. vv voidemaista ja paljon. Vatsa ei toimi, huulet hämmentävän rohtuneet, myös huulen alla oleva iho. Nivuset juilii. Lämpö 36.8. (Jännä että viime kierrossa myös tällainen dippi, ja sitten tulikin haamu joka negaksi ja uudeksi kierroksi muuttui. Toivottavasti tällä kertaa hyvä merkki tämä dippi!)
DPO 6 Al 37.00. Vatsa toimii taas. Rinnat kiinteät, mutta ei kipeät. Häilyvää huonoa oloa. Nenä tukossa. Vv kermamaista ja paljon, hulahti housuihinkin kunnolla. Inkovääritee maistuu kamalalta
DPO 7 nenä edelleen tukossa, flunssa iskee päälle. Vatsassa juilii menkkamaisesti, vihlovasti. Lämpö 37.6. Paljon suonenvetoja. Inkivääritee maistuu edelleen kamalalta
DPO 8 nenä valuu, lämpö 37.6, pahat suonenvedot
DPO 9 rtesri nega, tukkoinen nenä ja nuha jatkuu. Illasta yllättäen lämpö 36.8, heräsin tunti ennen kelloa. Nännit hieman hellänä. Alajerrassa kuivaa. Todella kylmissani iltaa kohden
DPO 10 yhä nuha, heräsin kaksi tuntia ennen kelloa. Nännit hieman hellänä. Alakerrassa kuivaa. Herkässä Rtestissä väritön viivanpaikka kun oikein tutkii, eli nega. Hiukset rasvoittuvat nopeasti viimeiset päivät. Lämpö aamusta herätessä 36.8 mutta sitten tunnin kuluttua taas 37.4. Paineentunne alavatsassa. Väsyttää kovasti, sängyssä ysiltä..Finneja kaksi rintakehassa, normaali on max yksi hormoneista. Aivan kamalan kylma iltaa kohden.
DPO 11 yha nuha. kn kova ja ylhaalla. Kuivaa. Lampo 37.2. Rtesti nega
DPO 12 yha nuha. Rinnat isot, pinkeat ja vahan kipeat. Aamusta etovaa oloa. Rtesti nega. Toivo alkaa hiipua että olisi tärpännyt
KP1 puskista heti aamusta, aivan valtoimenaan tilanne
 
Viimeksi muokattu:
Olen jo pari kk seuraillut täällä keskusteluja, enkä aiemmin ole minnekään kirjoitellut. Nyt kuitenkin ajattelin, että voisi olla minunkin aika ruveta kirjoittelemaan! :)
Itselläni taustalla yksi raskaus, joka päättyi vkolla 11+0 ultrattuun keskeytyneeseen km 6/17.. Raskaus oli keskeytynyt jo 7+2..Cytoteceillä hoidettiin sitten. Siinä oltiin miehen kanssa täysin rikki, vaikkakin toiveikkaita jatkoa ajatellen, sillä raskauduttiin ekasta yk, eli pienoinen olisi meillä ehkä joskus kuitenkin mahdollinen. (y) (positiivisella mielellä eteenpäin vain!) Tällöin ei MITÄÄN raskausoireita ennen ku plussasin kun kummastelin, ettei menkat alkaneetkaan. Sit seuraavana päivänä huomasin että nännit/rinnat arat ja tosi väsynyt kyllä olin. No mutta..

Nyt yk 5 kaiketi oman järjen mukaan:D Ja kkm jälkeen kierto venynyt 28:sta 31:een.

Kp1-6 punaset pvät
Kp 7,9&13 pupuilua:rolleyes:
Kp 14 eli dpo-1 Ovis+ testattu ja pupuilua:rolleyes:(kanamunalima, himotus ja hieman alavatsalla tuntemusta)
Kp15/dpo0 huomasin, että nännit kipeät illalla, tätä ei tavallisesta ennen menkkojakaan ole, no kuka tietää mistä tullut? :confused:
Kp16/dpo1 tulipa nyt pupuiltua:rolleyes: Nännit edelleen kipeät/arat on. Ehkä vähän nipistelyä alavatsalla?
Kp17/dpo2 Eipä mitään. Afta ilmestynyt kieleen.
Kp18/dpo3 Selkeitä unia. Al 36,7. Vv jonkin verran tullut.
Kp19/dpo4 Al 36,8. Liekö flunssa tulossa, sylki- tai imurauhanen hippusen turvottaa ja arka. o_O Selkeitä unia taas ja yöllä kuuma ja kylmä vuoronperään.
Kp20/dpo5 Rinnat tuntuu raskaammilta, ja omaan silmään näyttäis, et verisuonet enempi näkyvillä rinnoissa&nänneissäkin. Arkuus nänneistä kadonnut.. Vv tulee, mutta ei mitään paljoa. Parina päivänä ollu kauheen kylmä. :confused:Jotenki olo on semmonen, et pöh tästä. (n) Illalla nukkumaan mennessä alkoi kohdun seudulla tuntua juilimista ja nipistelyä, enemmän vasemmalla. Ja alavatsa ihan turpeinen!
Kp21/dpo6 Al 36,7. Nenukka on kyllä nyt ihan tukossa, kurkussakin tuntuu tukkoiselta. :sick: "kermaista" vv tulee hieman, ei paljoa. Alavatsaa kiristää, kun makuulle menee. Illalla ruokaillessa ruoka ei oikein maistunut.
Kp22/dpo7 Parina yönä kuten nytkin oon vaan herännyt tähän klo 3-4 aikaan eikä oikeen heti nukuta uudelleen. Suuta kuivaa kovin. Vatsa tuntuu turpealta, painavalta. Vv:tä ehtinyt tulla hieman alushousuihin pariin otteeseen, kun yhtäkkiä tullu. :eek: Ja se himpuran afta edelleen kielessä on?! (Mielikuvitus alkaa lähtee lentoon ku miettiny jo mikä sairaus mul on:ROFLMAO:) Vatsalla vasemmalla hentoista nippailua maatessa ja istuessakin. Illalla kylmä.
Kp23/dpo8 Al 36,6.. Yöllä oikeaa rintaa "jomotti", nyt vaan raskaan oloset. Kovasti väsyttänyt, mutta voinee olla tästä pimeydestä johtuvaa. Aivan kun nänneihin olisi tullut muutama pieni nystyrä lisää? Verisuonet näkyvillä rinnoissa on. Nyt illalla nipistävää tunnetta vasemmalla alavatsalla/ nivusta kohden jonkin aikaakin ja edelleen. Turvottaaaaa.:confused:
Kp24/dpo9 Al 36,7. Pätkittäisesti nukuttu. Tänään vv hieman runsaammin tullut. Tehty r-testi, jossa joku viiva hyyyyyyvin haaleena näkyy, eli viivanpaikka/nega? :unsure: Pl 37. Tainnut tänään olla ekaa kertaa ikinä närästystä? Kurkussa polttelee ruokailujen jälkeen, mitä en aiemmin ole huomannut. :eek:
Kp25/dpo10 Al 36,6. Uni maitto. Unet selkeitä ja vauhdikkaita. Väsyttänyt on nyt kovasti. Rinnat pysyneet turpeina. Tehty jo taas r-testi, jossa nyt ehkä vähän enempi väriä on? :oops: Alavatsalla ollut kummalista 'täyteläistä' tunnetta, ei niinkään kipuilua tai juilintaa. Koko ajan tavallaan nälkä, vaikkei näläntunnetta?
Kp26/dpo11 Al 36,5. Nenä aivan tukossa. Selkeitä unia. Kahvi ei maistunut lainkaan aamulla! Tehty jälleen r-testi, kun ei päivää pitempää malta olla testaamatta, ja kyllä se toinenkin viiva on nyt vaaleanpunaisempi, mitä eilen :love: toivottavasti jatkaa vahvistumistaan! (y) Istuessa alavatsalla tuntuu pientä nipistelyä/juilintaa. Tänään rinnoissa alkanut tuntua arkuutta.
Kp27/dpo12 Al 36,7. Tulipa hyvin nukuttua! Nännipihoihin nystyröitä selvästi tullut lisää. R-testi taas tänäänkin aamulla, ja hieman punaisempi taas:love: (liitetyssä kuvassa ei punaisuus näy ihan yhtä hyvin kuin livenä:sick:) Alavatsalla jännää juilintaa molemmilla puolilla aina silloin tällöin. Otsaan tullut pientä näppyä ja paljon.. :confused:
Kp28/dpo13 Al 36,9. Useita kertoja yöllä herätty johonkin, mutta tuntuu että ois hyvin nukkunu. Alavatsa pinkeä on sekä rinnat. Tänään aamusta tein taaaaaaaaas pc:n testin, johon taas vähän selkeämpi viiva tuli. :love: Oon melkeen koko päivän vaan nukkunut! Uni vaan maistuu. :eek:
Kp29/dpo14 Väsymys on kova ja koko ajan. Viime yönä jälleen hyvin pätkittäisesti nukuttu. Alavatsalla sitä samaa vihlontaa kuin edellisenäkin päivänä. Pelottaa, että mahdollinen kyytiläinen ei pysy matkassa. :censored: R-testin viivat saman paksuiset kuin eilen, ei kauheasti ole tummunut, eikä varmaan joka päivä tummukkaan,mutkun ei malta olla testailematta. :D
Kp30/dpo15 r-testiin vahvempi viiva, mutta ei vielä tumma. Alavatsa turpea ja juhlii välillä. Vatsa ollut kovemmalla.
Kp31/dpo16 nyt r-testissä itselle riittävän tummat viivat, että ehkä testailu saa nyt loppua. :D
 

Attachments

Viimeksi muokattu:
yk2.jpg
Noniin, alotan taas päivittelemään nyt tätä uutta kiertoa. Toiset menkat siis synnytyksen jälkeen ohi ja nyt päätettiin laittaa yritys taas kunnolla käyntiin. Niin naurettavalta kuin se saattaa joistain kuulostaakin, niin "tyttöä koitetaan tehdä" (sukupuolella ei siis sinällään ole meille merkitystä ja yhtä rakas lapsi on joka tapauksessa, mutta kokeillaan nyt poppakonstit samalla läpi, kun kerran vauvaa yritetään). Mikäli raskaaksi tuun, niin voin tulla sitten myöhemmin päivittelemään, tuleeko meille tyttö vai poika :LOL:

:love: = pupuilua

KP 1-6 vuoto
KP 7 :love:
KP 8-9 ei mitään
KP 10 vihlontaa munasarjoissa ja keskellä alavatsaa, outoa että nyt jo, särkee vasemmalle alaselkään
KP 11 ei mitään,:love:
KP 12 pientä vihlontaa munasarjoissa, :love:, ovistesti melko tummahko
KP 13 vihlontaa munasarjoissa (enemmän oikealla),:love:, ovistesti tummahko
KP 14 ovistestiin edelleen aika tummaa viivaa mutta ei plussaa vielä, rinnat turvonneet ja arat, unettomuutta, pakkopulla :love:
KP 15 yöllä oli taas unettomuutta ja kamalan kuuma ja maha kipeä, ei kamalasti mitään poikkeavaa, rinnat kipeät ja arat, ovistesti antaa edelleeeeen samanlaista viivaa, :love:
KP 16 vihlooo tosi paljon munasarjoihin :confused:, ovulaatiotestit aamulla ja illalla silti vieläkin negoja, rintoja polttaa ja tuntuvat raskailta
KP 17 vihloo välillä oikealle munasarjoihin, ovulaatiotestit -, :love:
KP 18 alkaa jo kyllästyttää noiden ovistestejen tekeminen, kun koko ajan sitä samaa viivaa, mutta ei todellakaan plussaa... varmaan tulee taas yhtä myöhään plussa ku viimeksi (kp 22 dpo -1). kyllästyttää jo pupuilutkin, kun oli alunperin tarkoitus lopettaa yritys, kun ovisplussa tulee (liittyy siihen tytön tekemiseen)
KP 19 vihlomisia edelleen, ei mitään kovin ihmeellistä, närästää iltaisin, ei ovista edelleen, :love:
KP 20 samaa kuin aiemmin, ei VIELÄKÄÄN ovulaatiota, ens kierrossa en osta noita saatanan paskatestejä, kun niistä saa vaan stressin ja harmin,:love:
KP 21 ei mitään, ei ovista
KP 22 vihlomista, vähän limaneritys lisääntynyt, poltetta rinnoissa, ovulaatiotestiin aamulla hyvin tumma viiva, mutta ei iiiihan plussa, halut lisääntyneet, :love:
DPO -1 / KP 23 ovistestiin ehkä plussa aamulla? tiedän varmaksi vasta, kun olen testannut vielä tänään illalla ja huomenna aamulla, paljon läpinäkyvää ohutta valkovuotoa, haluttaa, painetta mahassa ja alaselässä, poltetta rinnoissa, ei enää päivällä ja illalla niin tummaa viivaa, tosi kauheet halut, rintoihin jomottaa, vatsaan jomottaa, :love:
DPO 0 / KP 24 kyllä se samaa ovisviivaa antaa eli lasken eilisen dpo -1:ksi, kumartuessa kovaa vihlontaa oikealla alavatsalla, rinnat arat
DPO 1 / KP 25 vihlontaa munasarjoissa, alavatsa kipuili yöllä, rinnat arat edelleen
DPO 2 / KP 26 yöllä vihloi todella kovaa keskelle alavatsaa, jomottelee munasarjoihin, alaselkä todella kipeä, ovulaatio testejen mukaan ohi ja testitkin loppui : tässä kaikki ovistestit tältä kierrolta: http://i10.aijaa.com/b/00551/14494076.jpg kuumeinen olo illalla
DPO 3 / KP 27 vihlomista myös yöllä häpyluussa, alavatsalla ja munasarjoissa, rinnat/nännit arat, alushousuissa muutama pikkuriikkinen veritippa??
DPO 4 / KP 28 ei juuri mitään oireita, haluttaa, r.testi nega
DPO 5 / KP 29 munasarjoja jomottelee ja vihloo, rintoja polttaa, menkkamaista olo vatsassa ja selässä, jatkuva nälkä, paljon vetistä kirkasta vuotoa, en luota nyt mihinkään oireisiin, kun samoja oireita ollut aina niin raskaana kuin ei raskaanakin, nyt kuitenkin etenkin maatessa jomottaa koko ajan munasarjoihin niin kuin viime raskaudessa (normaalisti vihloo vain keskelle alavatsaa), jatkuva pissahätä, kuumeinen olo
DPO 6-7 / KP 30-31 nipistelee välillä munasarjoihin, janoa, pissahätää, perusjuttuja
DPO 8 / KP 32 ei paljon mitään oireita, illalla meinasin oksentaa raa'an kanan hajusta
DPO 9 / KP 33 aamulla testi nega, rinnat turvonneet ja kipeät, yöllä ja aamulla pahoinvointia, oksennuskurkussa ja röyhtäilyttää, pikkunipistelyjä alavatsalla, verta niistäessä nenästä
DPO 10 / KP 34 viime kierrossa alkoi kp 34 menkat, mut ei vielä näy, oireet vähentyneet, tunne, etten olisi raskaana, testit edelleen negoja tai jotain niin haaleaa haamua, että näkee just ja just vaan pyörittelemällä lampun alla, turhauttaa vähän, limoja, haluja, rinnat kipeät, tosi harvoin pieniä nippailuja, varmaan menkat alkaa?
DPO 11 / KP 35 ei mitään ihmeellistä, negaa, en saanut yöllä unta, kun vihloi niiiin paljon kohdun kohdalle, että aloin jo pelkäämään kohtutulehdusta tms,illalla palelin peiton alla horkassa,
DPO 12 / KP 36 aamulla testi nega, rintoja kuumottaa ja nännit arat, illalla palelin peiton alla horkassa, vasempaan munasarjaan särkee välillä, valkkaria lorahtaa, tunne, että menkat alkaa pian, ei enää mitään tunnetta raskaudesta ja haluaisin jo aloittaa uuden kierron! vihaan tätä perkeleen välivaihetta
Dpo 13 / KP 37 ei mitään ihmeellistä, negoja vaan
KP 1 --------->

On kyllä pettynyt olo. Taitaa olla hankalampaa nyt synnytyksen jälkeen raskautuminen, kjn kierto on todella pitkä eikä tuo oviskaan kovin selkeä ole testien mukaan. Nyt lopetan oirekyttäyksen ja kaiken ylimääräisen ja toinen saa tulla jos tulee. Ei tässä onneksi kiire ole.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoittelen tänne nyt, kun se vihdoin ja viimein on minulle mahdollista (mies suostui viidenteen lapseen). En tikuta ovulaatiota, seuraan vain olotiloja, aamulämpöjä ja kierron etenemistä. Tälle kierrolle ei ole suuria odotuksia, koska miehen työkiireiden vuoksi seksiä oli oletetun ovulaation aikoihin vain kerran. Kiertoni on 32-33 päivää.

Kp 1 - 4
täti kylässä

Kp 19/dpo0 seksiä, WomanLog sanoo, että ovispäivä, tuntemukset osuu yksiin

Kp 20/dpo1 Maha on sekaisin, alapää on kipeä, menkkajomotuksia, turvottaa AL 36.80

Kp 21/dpo2 Maha on edelleen vähän sekaisin, turvotus on näkyvää (mies luuli, että olen lihonut!), menkkajomotukset häiritsee pitkin päivää, kylmä, viime yönä painajaisia, närästää, vv aika runsasta AL 36.80

Kp 22/dpo3 Turvotusta, aamulla ei farkut mahtunut kiinni :eek: kuvotus (johtuu varmaan näistä jatkuvista menkkajomotuksista?), paleltaa, väsyttää (nukuin 9h viime yönä), vv jatkuu ajoittain loristen (missä kuiva kausi?) AL 36.70 uusi oire? tuikkivaa, sukkapuikkomaista kipua oikealla illalla

Kp 23/dpo4 Turvotus vaan jatkuu, alamahalla paineentunnetta ja menkkajomotuksia heti aamusta, närästää, kuiva kausi loistaa poissaolollaan, yöllä nenään leijui jostain paha haju, ikään kuin vauvan imelä kakka :D AL 36.90 uusi oire: päänsärky

Kp 24/dpo5 Turvottaa, närästää, juoksen jatkuvasti suhteessa siihen, miten vähän juon päivän mittaan, sormet ja varpaat jäässä, illalla nukahdan väkisin päiväunille pikkukakkosen ajaksi, menkkojomotuksia pitkin päivää AL 37.00

Kp25/dpo6 Turvotus yhä vahvasti läsnä, pissattaa jatkuvasti, sormet ja varpaat jäässä, menkkajomotuksia pitkin päivää, alapäätä juilii muutaman kerran ikävän tuntuisesti, päätä särkee aamulla yhä, kaupassa oli käynyt ennen mua joku, jolla oli imelää hajuvettä ja teinin huoneessa haisee muuten vaan pahalle, paineentunnetta alavatsalla (semmonen "pallo") ja mahallaan makaaminen epämukavaa, maha kurnii ja pulputtaa ruoan jälkeenkin "nälkää" AL 36.6

Kp26/dpo7 Mahaa juilii menkkamaisesti, on juilinut jo viikon eli suunnilleen ovulaatiosta lähtien. Mahan läsnäolon tuntee (semmonen "möykky"), mahalla makaaminen on epämukavaa. Iltaisin on palelluttanut, aamuisin olen pirteä, mutta se pirteys häviää iltapäivää kohden :D Pissalla juostu taas aamusta lähtien; Kävin pissalla ennen kun lähdin kauppaan ja jo kaupassa (matkaa 10min) oli hirveä pissahätä, eikä aamulla ole juotu kuin puoli kuppia kahvia. Nukahdin muuten sohvalle (8h yöunet) aamulla n. puoleksi tunniksi, kun lapsi katseli piirrettyjä. Illasta alaselkää vihloo. :D AL 36.3 lämpö on laskenut nyt toissapäivästä selkeästi, 0.7 astetta kiinnittymisvuotoa illalla?

Kp27/dpo8 Aamuvirkku heräsi jo 6.30, paineentunne alavatsalla aamusta asti, mahallaan ei voinut nukkua. Päivän mittaan enempi vähempi jomottelua ja vihlontaa aivan alavatsalla, lounas turvottaa mahan ihan palloksi. Järkyttävä väsymys, vaikka tuli nukuttua 7,5 tuntia. AL 36.5

Womanlog uskoo kierron olevan 32 päiväinen tällä kertaa.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä