HAAPAJÄRVI, NYT JÄRKI KÄTEEN, TUULIVOIMALAT AUTIOITTAVAT!!!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Täällä sattuu olemaan valtavan kokoisia tuulimyllypuistoja asutuksen keskellä lähellä toinen toisiaan. Ihmiskoe, jossa tulee pakosta menetyksiä joka ikäluokkaan!
 
vierailija
Miten luonnonsuojelujärjestöt voivat sallia tämän, kun laajoja metsäalueita tuhoutuu?!?! Susilaumat lähtevät matalataajuisia impulssi infraääniä pakoon ja monet muut eläimet. Miten käy mm. karhujen talviunen? Sekaisin kohta koko ekosysteemi! JÄRKI KÄTEEN MAURI PEKKARINEN JA KUMPPANIT!! Rahan ryöstö saa loppua!
 
uli-uli-uli
Tainnut säteet jo vahingoittaa aptä
Muuta muualle

Mikä on motiivisi levittää tällaista vinksahtanutta paskaa?
Teidät keharit pitäisi pakottaa asumaan niiden lähellä, johan loppuisi idioottimainen vähättelyulinanne. Kas kun te keharit ette ymmärrä tosiasioita, toopet
 
vierailija
Söin iltapalaksi ison lihapiirakan kolmella nakilla ja kananmunalla. Nyt kuuluu peiton alta jatkuvasti matalia infraääniä ja vieressä nukkunut lajitoveri joutui pakenemaan niitä.
 
vierailija
Tuulivoima onkin todella ’ekologista’ ihmiset ja eläimet joutuvat muuttamaan pois alueelta 40 km:n säteellä. Säde ulottuu monen kunnan alueelle! On väärin, että siinä päätetään ja tuhotaan myös vieruskuntien elämä. Onko tämä Länsi-Suomen tyhjennystä? Holokausti?!! Ylisuuret teollisen luokan tuulivoimalat eivät kuulu ihmisten ja eläinten keskuuteen. Se on sama kuin laitettaisiin miinoja rauhan aikana. Nämä ovat vaan pahempia, kun niiden hävittävä teho alkaa heti, kun ne asennetaan. Melusaaste on KIDUTTAVAA!!!!!!!
 
vierailija
Kuvassa näyttää olevan pikkuriikkinen entisaikojen tuulimylly. Nykään ne ovat valtavia teollisen luokan myllyjä vähintään 9 kpl:n puistoina. PUHUTAAN TÄYSIN ERI ASIOISTA!
 
TUULIVOIMALAN INFRAÄÄNI!
TÄMÄ KERROTAAN 9:LLÄ (PUISTOSSA OLEVIEN MYLLYJEN LKM) + UUDEN HANKKEEN 20 MYLLYÄ!
On se ihanaa asua ’puistossa’!
Mitä erikoista tuossa oli? Tietysti mylly kohisee kun sen lähellä on, ja lavat taipuu kovassa tuulessa.
Sitäpaitsi tuossa oli lähes myrsky, puista päätellen, ja tuulikin kohisi kameraan.

Onko sulle tärkeintä että on vaan oltava joku youtube-video, muilla lähteillä ei ole väliä?
Vaikka joku p*skantaisi lautasellisen ja väittäisi sitä ympäristöjätteeksi youtubessa, niin se menee suhun kuin väärä raha, koska onhan se sentään youtube-video.
 
  • Tykkää
Reactions: päätön

Yhteistyössä