The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Kaikenlaista sitä on :unsure:
Kolmevuotias Trishna Shakya on nimetty Nepalin pääkaupunki Katmandun uudeksi Kumariksi, jota palvotaan "elävänä jumalattarena". Hänen edeltäjänsä jäi eläkkeelle tultuaan murrosikään.

Kyseessä on ikivanha traditio, jossa pikkutyttöjä palvotaan elävinä jumalattarina. Kumaria pidetään hindujumalatar Talejun ruumiillistumana.

Trishna Shakya nimetään jumalaksi torstaina järjestettävässä seremoniassa. Hänet puetaan seremonia-asuun ja meikataan palvottavaksi, jonka jälkeen häntä kuljetetaan paraatissa Katmandun läpi. Lasta kannetaan, sillä hänen jalkansa eivät saa koskettaa maata.

"Lapsijumala" viedään pois kotoaan perheensä luota Dallusta elämään palatsissa Katmandussa. Durbar-aukiolla sijaitsevassa palatsissa "jumalattaresta" pitävät huolta tehtävään valitut henkilöt. Trishna saa jättää uuden kotinsa vain 13 kertaa vuodessa määrättyinä juhlapäivinä.
 
Moikkelis :D
Kotona & nyt kahvia :coffee::coffee:

Ei ollu mun oma hoitaja paikal mutta oli toi sijainen ihan kiva. :)
Arvot ok tai hyvät. Kolesteroli oli hyvin laskenyt ja verenpaine ja verensokeri hyvät. Pitkäverensokeri pikkuisen koholla mutta rajoilla kuitenkin.
Lääkitys pysyy samalla tasolla eikä mitään moitittavaa & saarnaa tullut :D
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä