Hesburgerin ruoka on TÄYNNÄ lisäaineita !!

  • Viestiketjun aloittaja "ruu"
  • Ensimmäinen viesti
entisen allergisen äiti
Tiesin tämän ja saman tietää todella moni allergisen lapsen vanhempi. Allergisten lasten vanhempien kanssa on tullutkin naurettua, kuinka monesta on tullut lähes McDonalds-fani. Siellä on sangen helppoa saada moniallergiselle lapsellekin ruokaa, kun ruokien valmistusaineiden lista on niin lyhyt verrattuna esim. Hesburgeriin.

Itsekin olin aikanaan hämmästynyt kun valmistusainelistoja luin, kuinka noiden kahden paikan ruokien valmistusaineet poikkeavat niin paljon toisistaan. (Ja kyllä se pihvi muuten pysyy kasassa pelkästä lihastakin tehtynä, tulee joskus itsekin tehtyä kotona jauhelihapihvejä niin.)
 
"vieras"
mut kyl ne hesen ranet (ja kaikki muutki ruuat) maistuukin paremmalle ku mäkin nahkeet peruna suikaleet, joihin ei ikinä saa ees suolaa vaikka pyytää sitä...
??

McDonaldsin ranskalaiset ovat ranskalaisia perunoita, siis perunoita. Ei mitään jatkettua roskaa toisin kuin Hesburgerissa. Jos ei pidä perunan mausta niin silloin tuskin aito kama maistuu.
 
vv
[QUOTE="ruu";25452548]siis aivan järkyttävä määrä esim ranskalaisissa.
Samalla kun Mäkkärin ranskalaisissa on peruna, suola, rypsiöljy

Hesen ranskalaiset:
Paistoöljy: Rypsiöljy, antioksidantti (E304), vaahdonestoaine (E900).
Ranskanperuna: peruna, kasvisöljy, muunneltu perunatärkkelys, riisijauho, tapiokatärkkelys, suola, nostatusaineet (natriumdifosfaatti, ruokasooda), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), mausteuutteet (kurkuma, paprika), rypälesokeri.

JA McDonaldsin
Peruna, kasviöljy (rypsi- ja auringonkukkaöljy). Ravintolassa maustamiseen käytetään Pansuola-mineraalisuolaa.[/QUOTE]

No mutta, eihän nuo ole mitään haitallisia lisäaineita :D tää on taas tätä, että jos lakritsassa on joku E-koodi niin siitä halootaan, eikä tajuta että se on mustan värin antava lääkehiili :D
 
  • Tykkää
Reactions: Ä92
"näinpä"
No, olen ollut tietoinen, että ns. roskaruoka sisältää lisäaineita, kuten myös suolaa, sokeria ja rasvaa. Eihän se muuten olisikaan harvoin syötävää roskaruokaa. Käytän siis jatkossakin Heseä kahdesta syystä. Ensinnäkin siellä on paremmat hampurilaiset (kerrosateria, nam) ja toiseksi tuen sillä suomalaista yrittäjyyttä ylikansallisen riistofirman sijasta.
 
  • Tykkää
Reactions: RehuLeski
[QUOTE="vieras";25460315]??

McDonaldsin ranskalaiset ovat ranskalaisia perunoita, siis perunoita. Ei mitään jatkettua roskaa toisin kuin Hesburgerissa. Jos ei pidä perunan mausta niin silloin tuskin aito kama maistuu.[/QUOTE]

mie tukkään perunan mausta, mut mäkissä saa aina semmosia kylmää öljyy tippuvia vetisiä lörppöjä nahkeita "raneja".. miulle on ihan sama onko niissä raneissa vaikka paskaa päällä kuhan se on rapea.. ja mie myös tykkään suolasta..

ja sitäpaitsi hesessä on suomalaista lihaa.. ulkolaiseen ei kukaan meijän perheessä koske..
 
Viimeksi muokattu:
Huohhoih
Tuleeko jollekin yllätyksenä että roskaruoassa on LISÄAINEITA? Me käydään hesessä tai mäkissä joku max. 3-4 kertaa vuodessa ja muuten syödään terveellistä, itse valmistettua ruokaa. Tuskin kuollaan noihin vaahdonnostatusaineisiin jos syödään pari kertaa vuodessa pikaruokalan rasvaburgerit ranuineen.
 
siis aivan järkyttävä määrä esim ranskalaisissa.
Samalla kun Mäkkärin ranskalaisissa on peruna, suola, rypsiöljy

Hesen ranskalaiset:
Paistoöljy: Rypsiöljy, antioksidantti (E304), vaahdonestoaine (E900).
Ranskanperuna: peruna, kasvisöljy, muunneltu perunatärkkelys, riisijauho, tapiokatärkkelys, suola, nostatusaineet (natriumdifosfaatti, ruokasooda), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), mausteuutteet (kurkuma, paprika), rypälesokeri.

JA McDonaldsin
Peruna, kasviöljy (rypsi- ja auringonkukkaöljy). Ravintolassa maustamiseen käytetään Pansuola-mineraalisuolaa.
http://www.talouselama.fi/uutiset/e460-e461-e462-tavallinen-hedelma-on-taynna-e-koodeja-3450782
 
vierailija
Kepsis hälytetty paikalle:-D
En käy koskaan noissa paikoissa, mutta onhan se oma asia, mitä tahtoo syödä - paitsi lapsilla, jotka eivät saa muuta kuin mitä aikuiset ymmärtää heille antaa.

Onneksi kauppias tilaa sellaista ruokaa, mitä halutaan. Silti on hyvä tietää, että kaikki näissä busineksissa ei ole edes järjellä selitettävissä. Ehkä et ole kuullut...?
 
Paaluttaja
Kummatkin on täyteen ladattu elintarvikeaineita. Mut en nyt ihan luomuksi huutelisi Mäkin ranuja, menee yli puoli vuotta ennenkuin edes hometta näkyy, niin luomuahan se on :)
Ja ne pihvit kummassakin lafkassa on ihan juuri sitä samaa kuraa...
 

Yhteistyössä