Paras tapa tappaa itsensä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onko sitten kva kun joudut vaan kattelemaan elämää vierestä muttet pääse mihinkään eteenpäin silti kunnes aikasi on oikeasti päästä pois?

Läheisesi ja kaikki jatkavat elämää todennäköisesti surren, sinä näet kaiken mutta et voi enää koskea tai puhua heille mitään..
 
vierailija
Elämällä ei ole itseisarvoa. Kun Elämä muuttuu kärsimykseksi, on itsemurha oikea ratkaisu. Eikö se olisi melko itsekästä läheisiltäni vaatia hengissä pysymistäni, jotta heillä ei tulisi paha mieli hetkeksi?

-AP
 
vierailija
Lääkkeiden yliannostus olisi ihan hyvä ja onhan niitä muitaki esim ranteet auki mut se ei kyllä ole kivuttomin eikä kyllä puhtain tapa terottimen terän nielasu sekin on ihan hyvä vahto ehto nielaset nopeesti ehdit miettiä asioita jonki aikaa se terä vaa viiltää sisältä aika epämukavaa se kyllä olisi mut jos itse haluisin tappaa itteni nii kyllä mä sen tekisin mieluiten
 
vierailija
Haulikko ei todellakaan ole näppärä. On tapauksia, jotka on jääneet henkiin puol naamaa tohjona.
Ihmettelen myös näitä vatipäitä, jotka ajaa tiellä toisia päin. Oikeesti hei, jos on pakko itsensä tappaa, niin ei näin!
Tehkää se niin, että ette vie muita mukananne. Esim. Kaasu on kivuton tapa lähteä nukkuessa. Enempää en kerro. Googlatkaa.
 

Yhteistyössä