Suomi ensin Maidan 2 tänään alkaa!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
esimerkiksi vihtiläinen panu huuhtanen käy yötöissä.

ja suomi ensin nuorten yöstriimiä eilen katsoessani sanoi eräs lähtevänsä nukkumaan, sanoen, että parin tunnin päästä alkaa työt.

on monia muitakin tällä tavoin suomen puolesta uhrautuvia, kaiken vapaa-aikansa tähän hankkeeseen käyttäviä. moni asuu muualla suomessa.
Tiedonhaluinen palstautelija voi kysyä Panulta itseltään, vaikka fb tai soittamalla, Panun tiedot löytyy netistä kuuklaamalla. Ja kysyä Suomi ensin nuorilta, missä on töissä ja monelta eilen tai toissapvänä kuvatulla videolla puhunut tyyppi. (Mobiililla videoita tsekatessa, ei näy aika eikä pvämäärä minulla ainakaan. Joka videolla ei verbaalisesti tarkkaa aikaa mainita.)

Tai osoittaa kysymyksensä koko porukalle.
 
vierailija
kuinkas hyysääjätädeillä on aikaa rampata yötä päivää vastaleirissä? eikö tämä johtohenkilötäti ole ainakin pappi... vihulaisen asialla.

jaaniin osa hyysäreistä taitaa olla mokutusyhdistyksissä yms ja käydä siellä työaikana. sinun rahoillasi.
 
vierailija
Kyllä näin unta toissayönä, olin edesmenneen mummoni kanssa ongella. Sitten uni katkesi ja heräsin. Ehkä unille tai unien näkemättömyydelle voit perustaa uuden ketjun jos se mieltä painaa tai kiinnostaa.
Toisaalta kyllä painajaisten näkeminen ei ole kivaa. Parempi joskus siis ettei näe ollenkaan unta. Tai pelkästään kivoja unia, kiitos. :)
 

Yhteistyössä