The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Saas nähdä soiko tää :love: suomiratiossa jossakin vaiheessa.
Toinen Imanyn piisi, Don't be so shy, oli jo melkein puhki kulunut, ennen kuin alkoi soimaan meidän radioissa.:rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
tähän aikaan kuuluis ihmisten nukkua jo :cautious:
Nukkuminen on turhaa sanoo wikipedia::)
Ihmisen nukkumisen tarkoituksesta on esitetty erilaisia teorioita. Joidenkin tutkijoiden mukaan ihmisen nukkumisella on tuskin muuta merkitystä kuin hankaluuksien välttäminen mahdollisimman pitkäksi aikaa.
Toisten mukaan nukkumisella on kriittinen tehtävä, tai ainakin se on siihen käytetyn ajan arvoista. Mahdollisesti nukkuminen estää onnettomuuksia pimeässä ja auttaa säästämään energiaa
 
Elena, ootko kuunnellu Indilaa?
Ei jostakin syystä soi sekään täällä meillä, vaikka on maailmalla tosi suosittu!
 
Viimeisten uniminuuttien aikana tuli muuten nähtyä semmoset mörköpainajaiset etten vähälle ajalle nuin kamalaa muistakaan*ufopääkkönen*!! Ihan väkisin oli repäistävä irti siitä unesta ja tiiätkö sen tunteen kun oot pienesti vauhkona hiukset pystyssä - no ne nyt muutenkin on joka ilmansuuntaan :D - isosta säikähdyksestä ja pumppu läpättää pakokauhusta....siinä herää muuten aika reippaasti :D jos myös saa huomata että kaikki on ok (y)


Tiiätkö MITÄ????!!!!

Täällä on satanut räntää!!!! Valkoista mössösössöä on maassa!! Ja tulikin mieleen että jos enempi sataa niin..mä taijan olla ihan uitettuna sitten tänään eli vermeet hiukan puutteelliset(n) muttamutta...no sitten oon.

Nyt aamuteetä kehiin ja tämän päivän kimppuun :)

Sitä apinanraivoa saa sitten lähettää tänne runsaasti ja tasaisin väliajoin potkua myös berberiin(y)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä