Onko HK:n Sinisen reseptiä muutettu?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "Eloise"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
E

"Eloise"

Vieras
Meillä sattuu nyt olemaan tuota Sinistä ja Atrian Punaista ja voin tehdä makutestiä. Arvaatteko, kumpi on parempaa kylmänä? Mun lapsuuden mummolaherkku oli tuo Sininen viipaleina ranskanleivän päällä. Mutta nyt ei maistu nyt Sininen miltään. Mitä muut mieltä näistä kahdesta?
 
On sitä muutettu. Meillä kaupassa oli myynnissä sitä HK:n sinistä kahdessa erilaisessa pakkauksessa ja kyllä se uudemmassa paketissa oleva oli niin pahaa että sitä en enää osta koskaan. Vanhassa pakkauksessaan oleva maistuu sentään vielä entiselle.
 
Me ostettiin jokuaika sitten tarjouksesta tuota sinistä ja se oli ihan jauhoista ja mössähtävää. Muistin IHAN erilaiseksi, mitä joskus kotona asuessa siiitä uunimakkaraa väsäs.
 
On se maku muuttunut, jostain luin että siihen on lisätty jotain aromivahvennetta. YÖK!!! Ennen tykkäsin, nyt ei pysty syömään. Esim. vanhanajan lenkki tai uunilenkki kiilaa kirkkaasti edelle.
 
Mie söin eilen jotain hookoon sinistä, uus pakka oli ja lihapitoisuus oli 63%, aikasemmin muistaaksin oli 43 tai jotain, rypsipossua oli siihe käytetty.
Makoisa uunimakkara sipulilla, tomaatilla ja juustolla tuli :p :p :p
 
HK:n sinisellä, makkaralla ja lihapitoisuudella ei ole koskaan ollut mitään tekemistä keskenään.
Jokainen sen hiukankin kunnollista lihaa syönyt ymmärtää mutta täältä niitä tuskin löytyy..
 
On se pitoisuus vaikka ois 0,1% =)

[QUOTE="jkl";27791916]HK:n sinisellä, makkaralla ja lihapitoisuudella ei ole koskaan ollut mitään tekemistä keskenään.
Jokainen sen hiukankin kunnollista lihaa syönyt ymmärtää mutta täältä niitä tuskin löytyy..[/QUOTE]
 
Todellakin jauhoksi on muuttunut legendaarinen HK:n Sininen,ei maistu kuin muovikuoreen pakatulle jauholle,ennen paketissa oli teksti lihaa säästämättä laadusta tinkimättä,nykyisellään laadusta tinkimättä,hm...,liha muuttui jauhoksi,näin se maailma muuttu,nykyään nuo kaksi suurinta tuottajaa syöttää meille jauhoja ja muuta täyteaineita saadakseen tuotteen kasaan ja kääriäkseen mahdollisimman suuret voitot ja osingot omistajilleen.

Onneksi noiden pienten tuottajien määrä on kasvanut ja kasvaa edelleen,joten sitä kautta myös lihaisien tuotteiden saatavuus on kasvanut markettienkin hyllyillä,ovat lihaisia ja tuovat mieleen entisajan lihaisilta maistuvat makkarat. (:
 
Sinistä nyt ei kannata harkitakkaan. Ei ole enää kuin Fasun sininen joka suomalaisuutta kannattaa. HK on auttamattomasti out, Tee makutesti Snelmannien kanssa myös. Sieltä löytyy.
 

Similar threads

S
Viestiä
12
Luettu
20K
Aihe vapaa
vierailija
V
L
Viestiä
2
Luettu
968
Aihe vapaa
Lapsen ravinto 6:sta 24:n kuukauden ikään.
L

Yhteistyössä