No höpöhöpö! Pieniä kuutioita, rutosti mausteta pintaan, upotus frittitaikinaan ja uppopaistetaan. Salaatin päällä kelpoja.Kissanhiekkana vois sitä yrittää käyttää, ei ainakaan ihmisravinnoksi
No höpöhöpö! Pieniä kuutioita, rutosti mausteta pintaan, upotus frittitaikinaan ja uppopaistetaan. Salaatin päällä kelpoja.Kissanhiekkana vois sitä yrittää käyttää, ei ainakaan ihmisravinnoksi
Höpöhöpö itellesi, puhuttiin soijarouheesta, miten sitä kuutioit?No höpöhöpö! Pieniä kuutioita, rutosti mausteta pintaan, upotus frittitaikinaan ja uppopaistetaan. Salaatin päällä kelpoja.
eiks Suomessa eautosta peritä tiisselvero?Koskahan suomessa
Singaporessa kaikkia sähköautoja verotetaan sähköntuotannon päästöjen mukaan, eli kuinka paljon hiilidioksidipäästöjä syntyy sähköauton lataamiseen tarvittavan sähkön tuottamisesta.
Laskentakaavassa yksi kulutettu Wattitunti tehoa vastaa 0,5 gramman hiilidioksidipäästöjä.
Liikenneviraston laskelmien mukaan Tesla Model S:n hiilidioksidipäästöt ovat peräti 222g/km, mikä tekee tämän numeron valossa autosta melkoisen saastuttajan.
Viraston mukaan Model S kuluttaa siis 444 Wh sähköä kilometrille, joka asettaa sen raskaampaan lisämaksuveroluokkaan.
sitten kun sähköautoja on myyty riittävän monta. samahan tehtiin jo diisseliautojen osalta.Koskahan suomessa
Sahanpuruakin voi syödä kun maustaa reippaasti, tai jopa haukea.Soijarouhetta tuli joskus käytettyä, ihan ok kun maustaa runsaasti.
No hyyy! Soijarouhe saa jäädä kyllä kaupan hyllylle. Miten mä taas onnistuin väärn lukemaan...Höpöhöpö itellesi, puhuttiin soijarouheesta, miten sitä kuutioit?
Tofu on hyvää safkaa kun tekee siittä hyvää, ei tartte ees uppopaistaa.
Huhuu, höhööHuuhkaja muuten huhuaa juuri nyt meidän kotimetsässä.
Huhuu, höhöö
...täälläkin huhuilee kotipesästään karannut kotka *huiskuttaa*Huuhkaja muuten huhuaa juuri nyt meidän kotimetsässä.
Enpä kyllä kokkeilis sahanpurua syyä hauki jääny kammo penskana.Sahanpuruakin voi syödä kun maustaa reippaasti, tai jopa haukea.
Niin kuuluukin.Lapseni kävi ruokakaupassa isukille
Parasta haukea mä söin viime kesänä. Parikiloinen otus suoran fileiksi ja sit paistettiin runsaassa voissa nopeasti rapeapintaiseksi. Suolaa ja ripaus pippura ja suuhun.hauki on hyvää jos sitä osaa laittaa
on harvinainen taito
No oikiasti haukiki vääntyy gourmee illalliseksi jos ossaa tehä.Enpä kyllä kokkeilis sahanpurua syyä hauki jääny kammo penskana.
No joo hyvänmakuista kalaa kyllä ja savustettuna varsinkin,mutta pentuna jäi ruoto kurkkuun kiinni,enkä sen jälkeen haukea oo syönny.No oikiasti haukiki vääntyy gourmee illalliseksi jos ossaa tehä.
Vaikka monesti olenkin sanonu että hauet hyviä talavella kun jäädyttää ne niin teltan maakiiloina. Tai kun kuivattaa niin voi polttaa puitten seassa uunissa.