The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Päivää ja sunnuntaita ja laskiaista jajajaja...

...@IhQ läjäpäin lämpimiä onnitteluja :)*kukkapuskahymppänen tähän*!

Ilma on kuin maitovelliä, ulos tosin en oo päässyt mutta tota eteistä ja vallankin äskettäin sisälle tulleitten ipanoitten vaatteita siunaillessa on tehtävä vain semmoinen huomio, että....kevättä se taitaa tosissaan tehdä :)!

Laskiaspullia ei oo täälläkään, ton tekemäni Runebergin baakkelssindeeruksen jälkeen aattelin että nevöevö mittään herkkua:barefoot:...mutta kuulema tänne on jossain vaiheessa pullakuljetusta tulossa:eek::p, joten se siitä hajatelmastani :D
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
Tässä suuressa siivousinnossani käväisin kellarikomerolla hakemassa tyäkaluja ja fixaan samalla pari pikku juttua.

Samalla vein ton vikuuntuneen kahvinkeittimen kellarikoppiin odottamaan loppuhävitystä.

Milloin noin tehdään- eli vikuuntunut sähkölaite hävitetään/välivarastoidaan niin siitä leikataan virtajohto poikki tai rikotaan liitin sillai, et kukaan ei saa päähänsä kytkeä sitä päälle.
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
Hah - mä viihdyin eilen illalla osan ajasta kaapissa...siis voi sun sen seittemän merta!! Kävin läpi vain vaatekaapista semmosen pienen yläkaappitilan ja öööyyynöööyyy:notworthy:.

Saaliina yksi muovipussillinen vaatetta kierrätykseen meneväksi. Hyväkuntoista ja -kuosista mutta eivätpä ole liikkuneet kaapista aikoihin mihinkään....:alien::barefoot:

Eli - mie taijan ens alkuun ennen kuin yhtään pitemmälle menen tuossa kaapissa- asumisessani hommata niitä muovipusseja. Paljon.

...sikälimikäli en sitten onnistunut tappamaan tota orastavaa innostustani, masentaahan tommonen kyllä (jos toisaalta optimistisena aattelen, että joku vois saada noista pussitetuista vaatteista itellensä uutta ilmettä :)):unsure::notworthy::alien::barefoot:
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
No näinhän mullekin aina käy ja käy.

Piti vaan vähän fiksaamani allaskaappia ja maalata keittonurkan sokkeli...
... nyt kun se on tehty, niin näyttääpi siltä, että saa kiertää maalaten koko luukun.

Eikä ole edes olutta, mut kauppaan en tänään lähde.
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
IhQ
Täällähän om ahkeraa porukkaa liikkeellä tänään :)

Mie tosin en oo saanu yhtään mitään aikaseks, no kahveet keitin isälle ja mummolle ja kaupassa piti kipasta limpparia lopuille parille vieraalle ku eivät kahvia juo. Eilen tein mango-tuorejuustokakun ja pullaa tuli kaupasta..
Justiinsa istahdin koneelle kahvikupposen ja juustokakkupalasen kanssa että jos tässä hetken istuis ja ihmettelis vaan.
 
Nyt on pakko saada kahvia:coffee:. Onneksi se ei ole mun tekemää :)

...ja nyt taijan viikata ja pakata tuon esikoisenkin matkalaukkuun ja laittaa leimaksi Naurusaaret...jos vaikka tolle mörisijälle koittas hilpeempiä hetkiä...

...tosin, taitaisin joutaa laittaa itteni siihen samaiseen matkalaukkuun:alien::notworthy::barefoot:..
 
...jees, mä lähden silityshommiin, toi pyykkivuori on tasotettava kunnon sessiolla. Ja sitten pitääkin oikein ajatuksen kanssa ja totisena suunnitella tuota tulevaa viikkoa ja elämää.

Pidä huoli itestäsi :)...ihania ootte kaikki :love:!
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä