Uudet postimerkit

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitä mielikuvia herää? Kauniita/rumia? Ajankohtaisia?

Posti hätkäyttää: Postimerkkeihin täysburka ja tarhakettu

Liimaisitko kirjeeseesi nämä postimerkit? Suomen Posti julkaisee toukokuun alussa sananvapautta juhlistavan postimerkkivihkon, jossa kuva-aiheina ovat muun muassa tarhakettu ja burkaan pukeutunut musliminainen.

Suomen Posti

Suomen Posti julkaisee 6. toukokuuta tavanomaista räväkämmän postimerkkivihkon. Ville Tietäväisen suunnitteleman merkkivihkon kuva-aiheeksi on valittu muun muassa musliminaisten käyttämä, kasvot miltei kokonaan peittävä burka-huntu sekä kaltereiden takana kyyhöttävä tarhakettu.

Samaiseen vihkoon on päätynyt myös tuulivoiman ja ydinvoiman rinnastava postimerkki. Postimerkkivihko juhlistaa Suomen tulevaa satavuotisjuhlaa ja sananvapautta.

– Nämä postimerkit kuuluvat sarjaan, jossa tuodaan esille suomalaisen arjen ilmiöitä ja muutoksia yhteiskunnassa. Meidän yhteiskuntaamme kuuluu olennaisena osana sananvapaus, eikä näillä merkeillä oteta mitenkään kantaa kuvattujen asioiden puolesta tai niitä vastaan, korostaa design manager Tommi Kantola Suomen Postista.

Kantola muistuttaa, ettei burka-aiheista merkkiä ole suunniteltu erityisesti Suomen muslimien käyttöön, vaan kuvaamaan ajatuksenvapautta ja sen ilmaisemista esimerkiksi pukeutumisen avulla.

Sananvapausvihkon kanssa samaan aikaan toukokuussa julkaistaan viisimerkkinen, loma-aiheinen vihko sekä viisimerkkinen vihko, jossa esitellään suomalaisia latoja.

Ajallisesti seuraavat merkit ilmestyvät 26. helmikuuta, jolloin julkaistaan muun muassa pääsiäispupua ja siperiankurjenmiekkaa esittävät merkit.

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/358748-posti-hatkayttaa-postimerkkeihin-taysburka-ja-tarhakettu
 
hienot merkit eli ostan
Postimerkit tarkoittavat sitä, että kettu on vanki häkissä ja muhamettilaisnainen on vanki burkhassa, häkissä molemmat.

Lisäksi naista katsotaan haulikon läpi, eli muhamettilaisnainen elää koko elämänsä henki löysässä, kuin haulikon edessä, kuka tahansa voi tappaa naisen jos ns. kunnia niin vaatii.
 
vierailija
Pakkohan tuon on olla jonkun sortin trolli. Sananvapautta noista merkeistä ei löydä kaivamallakaan. Käsiraudat, suomalainen metsä, hunnun takana nainen vai terroristi, muslimin teloitus...? Ei noista merkeistä voi todeta kuin mvnt?!
 
vierailija
Ei kai näitä kirjoittele vaan ne suuret sankarit, joiden oli tarkoitus valvoa naisten oikeuksien toteutumista ja taistella naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan? (n)

No kyllähän tuon näkee jokainen, että muhamattiakka on haulikontähtäimessä.
Ihan sukupuolesta riippumatta näkee.

Vapaus merkkien yläosassa, vankeus merkkien alaosassa. Enkä usko että muslimiäijät tänne kirjoittelee, he partioivat kaduilla ja raiskaavat, eivät tuhkamunat muuta uskalla kuin naisten elämästä tehdä helvettiä, omien akkojensa ja kantisten. Sais olla tuossa haulikon piipussa musu-ukon naama mieluummin, siinä olen kanssasi samaa mieltä.
 

Yhteistyössä