HuomasinPitihän miehiä käydä kommentoimassa
Juutuupin keijut vain avartaa sun musiikkimakuaEi helvata, laitoin jonkun random "heavy metal" biisilistan soimaan juutuubissa niin..
KILL ME NOW! I DONT WANT LIVE ANYMORE!
Tämmönen tuli ihan nurkan takaa? Ensin tuli Rammstein, Slayer, Metallica.. ja.. ja.. TÄÄ?
näkyy.Näkyykö teille mun avatar? Mulle ei näy.
Jep näkkyyNäkyykö teille mun avatar? Mulle ei näy.
NäkyyNäkyykö teille mun avatar? Mulle ei näy.
Tämä oli ihan mahtava joskus kaasupullon kokoisena!
"I Wanna Rock" is a song, written and composed by Dee Snider and performed by his band Twisted Sister. It was released on the 1984 album Stay Hungry. In 2009, it was named the 17th VH1 Greatest Hard Rock Songs by VH1.[6]
Hmpf, aloitin lukion."I Wanna Rock" is a song, written and composed by Dee Snider and performed by his band Twisted Sister. It was released on the 1984 album Stay Hungry. In 2009, it was named the 17th VH1 Greatest Hard Rock Songs by VH1.[6]
No ainakin hitsikaasupullojen kokosena
mulla oli samana vuonna ajokortti."I Wanna Rock" is a song, written and composed by Dee Snider and performed by his band Twisted Sister. It was released on the 1984 album Stay Hungry. In 2009, it was named the 17th VH1 Greatest Hard Rock Songs by VH1.[6]
No ainakin hitsikaasupullojen kokosena
Kerro jotain uutta.Palstamammoille vinkki:
Whaaat? Pitääkö mun ottaa kantaa Twisted Sisteriin vai Udo Dirkscheideriin yhtyeineen?
Ee nävy. Paitti jos se on musta soikula jossa on rastiNäkyykö teille mun avatar? Mulle ei näy.
Mä näin waspin ekan kerran -86 kun ne lämppäsi maidenia somewhere in time-kiertueellaMeidän kulman kakarat kuului kolmeen kastiin.
Paikkakunnalla oli liike jossa painettiin bändipaitoja (yms).
No muistaakseni useimmilla oli bändipaidat. Mustat colleget.
Oli Kissin kannattajat, Twisted Sisterin kannattajat ja itse olin ainoa WASPin kannattaja.. toki silti arvostettu yhteisöni jäsen.. mutta muilla ei ollut WASPia. Rakastan WASPia edelleen.
Ensimmäinen vinyylilevynikin oli WASPin....
Nyt meni ajatukset taas ihanalle 80-luvulle.. Sillon kaikki oli hienompaa.
Nyt meni ajatukset taas ihanalle 80-luvulle.. Sillon kaikki oli hienompaa.