The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Riippuu siitä kuinka tyhjä lompakko on tai mitä laskuja on rästissä. Äiti on viisastunut sen verran ettei anna sille rahaa laskuihin vaan käskee tuomaan laskut ja maksaa ne itte pois. Kerran tai 90 saattanut laskurahat mennä viinaan
Kuulostaa mun enolta. Oli soittanu tädille, et on lasku maksamatta ja sähköt katkastaan kohta, et tarttis rahaa lainaan. Täti tarjoutu maksamaan laskun suoraan mutta kieltäytyi antamasta rahaa. Ei käyny, ja seuraavana päivänä tuli äitille soitto, että ei ookkaan varaa tulla toiselta puolen Suomea kyläilemään, kun pomo ei maksakaan lomarahoja.
 
  • Tykkää
Reactions: Bitch
no onhan viina nyt herraisä nähköön tärkeempää ku jotku tylsät laskut
En tiedä pitäiskö mun kertoa mut kerron kumminkin.

Milloin juopolla on putki päällä niin se viina on tärkeysjärjestyksessä 1, 2, 3... ja kaikki muut asiat on kolminumeroisia.

Siinä ei ole järkeä mut niin se vaan on.

Jos auttaa tahtoo, niin ekana pitää hyväksyä se ihminen vaikka ei hyväksyisi juopottelua. Tokana sit tosiaan vaikka maksaa sen vesilaskun mitä juoppo ei pysty hoitamaan vaikka olis rahaakin. Käteisen rahan antaminen putki päällä olevalle juopolle on helvetinmoinen karhunpalvelus.

Mistäkö tiedän? Olkaa kilttejä älkääkä kysykö.
 
Mitähän mahtaa olla arvosana äidinkielen esseestä. Luonnoksessa oli vaan pari väsyneenä tehtyä aivopierutypoa, ja muuten opettajan luonnokseen kirjoittama palaute oli pelkkä "wau"? Puhtaaksi kirjoitettu versio venähti vaan puoli sivua luonnosta pidemmäks. Ai vitsi, koulunkäynti maistuu (y)
 
Kuulemma ei ole mitään terveydellistä syytä miksi pitäisi tehdä. Ikää yli 30v., lapsia kaks ja jo vuosia oltu sitä mieltä ettei meille enempää.
Lääkärin mielipide oli ollut että vaimolle joko kierukka tai se essure.
Että pitänee miun sit vuorostaan ottaa yhteyttä gyneen ja kysellä siltä.
Tutun miehelle tehtiin ilman mitään mutinoita, omia lapsia kaksi joista toinen asuu äidin kanssa ja tämä toinen on uuden naisen kanssa.
Ikää taisi olla silloin noin 35v.

muoks. kävi työterkalla ja sieltä lähete julkiselle.
 
Viimeksi muokattu:
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä