• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Meillä oliki liian siistiä siivouksen jälkeen. Ihan niin siistiä, et piti heittää purkillimen jugurttia pöydän kautta lattialle. Ja eka sekottaa siihen lasillinen maitoa sotkun maksimoimiseksi. Voihan sanonko mikä... Nyt onki ollu hetken ihan liian kivaa ja helppoa olla äiti. Palauduin todellisuuteen.
 
..huoooohhh..meen optikolle. Jonakin päivänä.

Luin ihan selkeesti ja moneen kertaan tuon viimeisen lauseen...ja ehdin sitä kovasti sitten päässäni miettiä ja ihmetelläkin, että on se AaKoo melkoisen vinkee kaveri...hmmmm??...

.."..Ois pitänyt laittaa pikkarit jalkaan..."....jees, hyvin menee :D
Pari kertaa mäkin katsoin mitä siinä oikein lukee :D
 
Musta tuntuu et aika matelee,ens viikko vielä töitä ja pitäs opettaa kesäsijaiselle hommat joka vuosi eri sijanen niin ketuttaa kun joka vuosi saa perehdyttää. Ei mulla ole aikaa sellaseen! Tälle viikollekin tuli ylimäärästä hommaa ja kohta tulee lisää ja sit pitäs vielä perehdyttää. Mää en jaksa!
mulla on kesäpoika ottanut mut joksikin oppi-isäkseen. pyytää reissuihin mukaan. yleensä halu katoaa kun kerron et kotiin tullaan ehk tänään tai parin päivän päästä. eikä haukku ole kovin halukas jakamaan etupenkkiä, tahtoo se tutiakin välillä.
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä