The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
[QUOTE="aamupala";30502784]
[/QUOTE]

Kiitos huolenpidosta, mutta nyt ei oikein maistu.
 
Tost ruåttista...

Itte kun olen Lontoota lukenu 12v ja joutunu duunissakin sitä käyttämään, niin se jotenkin taittuu, mut yksi syy siihen on se, että vaikkapa telkkari on täynnä lontoonkielistä ohjelmaa ja leffaa, niin taito pysyy yllä vaikkei aktiivisesti käyttäiskään.

Saksaa luin vissiin ruhtinaalliset puoltoista vuotta ja oma sanavarasto oli olematon, mut ihan hyvin pysyi kärryillä kattoessa "vanhaa kettua" vaik joka toisen sanan joutuikin arvaamaan lontoon perusteella.

Ruottinkielisiä ohjelmia taas ei o tullu kattottua niin paljoa, että pakkopullana opittu pysyis mielessä. Tosin ruåttinmaalla käydessä jos siellä muutamankin päivän viettää, niin alkaa kummasti muistua mieleen.

Et siin mieles ruottin tai minkä tahansa muun kielen opiskelussa jeesaa hirveesti jos sitä edes kuulee päivittäin. Kandee siis kattoa kyseisen kielen ohjelmia, leffoja ja sarjoja... semmoista passiivista opiskelua.

Meikäläisenkin oli takavuosina virkanimityksen edellytyksenä pakko suorittaa "pieni kielitutkinto" ruottista ja olin asian suhteen hieman kakat housussa. Mut hämmästyksekseni mulla oli "hyvät taidot"!!! Osasin sanoa päivää ja näkemiin. En sit tiedä miten osaamaton olis pitäny olla saadakseen "tyydyttävän" tai "välttävän"?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;30503138:
[video=youtube;j-CuPDYB9UM]https://www.youtube.com/watch?v=j-CuPDYB9UM[/video]
Aaaw:heart: Majuri on joulutunnelmissa.:)

Joko meni sika uuniin?:p
 
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;30503481:
:D

[video=youtube;GELpMwyLuMM]https://www.youtube.com/watch?v=GELpMwyLuMM[/video]
Tää on niin loistava!:D
Meillä ei joulu tule ilman tätä piisiä!:heart:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä