Perjantain tiskoteekki!

9MM
[video=youtube;VWoUcB7y4hw]https://www.youtube.com/watch?v=VWoUcB7y4hw[/video]

tän oon kattonu tän leffan repiitillä :D on kyl yks parhaimissta leffoista. se jenny ja forrest bussissa ja se musa kun ne apinan lailla roikkuu siellä puussa :)
 
9MM
[video=youtube;al21Vtlsg4A]https://www.youtube.com/watch?v=al21Vtlsg4A[/video]

onneks läräsin löyty unohdettu tunne. Biisi jossa pussi lentää kuvaa sitä hämysyyttä elämässä ja kohtaloita ihmisten :)
 
on se mä
Täällä vaan edelleen? :)

Minäkin pysyin poissa jopa kolme(ko?) päivää... Työlästä tämä vieroittautuminen. :D

Laitas vaan taas musaa, käyn (EHKÄ) aina välillä kurkkaamassa.
servulta oon ollu vuoden maks poissa mutta 7 vuotta siellä mennään kuitenkin. heh voit kuvitella lady et jätkillä on siellä hauskaa kun ovat amerikkalaisia ja englantilaisia ja mun lauserakenteet aiheuttaa hilpeyttä mut hauskaa on . on jopa arkki enemy siellä se on skotti yllättäen ja se on paljonkin kuin minä.tulisesti tunteella yhteen hahaha ozzy wastaan ozzy :)
 
tosi hyvä
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
9MM
onpas hyvät sanat loppuu kohden :) niin se meen hukkaava itsensä löytää ei piä pelkää vaan hyppää jättiläisen selkään omaansa vapaana kulkemaan anteeksiantamaan rakstamaan elämää :) siellä minne kävelee oma valo kulkee mukanan hälventämässä tuskaa tuntemattomassa heittäytymällä kiinni siihen mikä on sulla kerran ainoan kerran tukimalla opiskelemalla mieltä kohottamalla kehittämällä ulkopuolella niinku filosfi :)
eikä sitä piä pellkää vaikka ois sekavaa sellasta se on ja ihan luonnolista jos joku on liian sekavaa jättää sen hetksi taka alalle. ja kattoo vaikka lintua joka rauhottaa tai lukee kirjaa ja sit taas käy siihen kysmyksen pariin mitä minne miksi :) tai mitä vaan nojoo toi tuli täst biisist mieleen ja musitiinpanon omaista :) siksi sekavaa !
 

Yhteistyössä