Perjantain tiskoteekki!

"sofie."
huomenta vaan! eipä mulla mitään ihmeempää, samaa rataa ja silleen :) incubuksesta oon tykkäilly jo kauan, ehkä joskus sanat puhutteli enemmän, nykyään tulee kuunneltua vähän vähemmän.

mitäs sulle kuuluu?
 
9MMM
[QUOTE="sofie.";30346072]huomenta vaan! eipä mulla mitään ihmeempää, samaa rataa ja silleen :) incubuksesta oon tykkäilly jo kauan, ehkä joskus sanat puhutteli enemmän, nykyään tulee kuunneltua vähän vähemmän.

mitäs sulle kuuluu?[/QUOTE]

jumittava ssaitti tää pahempi ku porno aikoinaan :)

Noh tässä valmistutaan ulos tytön kaa musaa kuunnellen tänään on taas lämmin olo sydämessä eilen oli jumittava olo ja tökkö mut rytmi taas alkaa olla kohillaa :)

mennään tybyn kaa viikottaiselle ravintola päivälliselle sit leikitään ja eilen askarreltiin tai siis mä vaan askartelin :)
 
9MM
[video=youtube;LeYBrRkLPG4]http://www.youtube.com/watch?v=LeYBrRkLPG4[/video]

tää kun oltiin tybyn kaa raflas syömäs ja se maisto ruokaa niin huus täysiii vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu niin meitsi repes onkohan isi huutanu tota liikaa :D
 
9MM
[video=youtube;d-H_HgxKvqI]http://www.youtube.com/watch?v=d-H_HgxKvqI[/video]

kanattaa mennä käymään kreikan timantti beachillä elafonissin lahti aika makee mesta ja vuorilla ajelu siihe neka kananattaa tankkaa ettei bensa lopu kesken matkan ja joudun sormi viittoileen et oisko tilkka bensaa siellä keskellä vuorensolii ja jyrkänteitiä on vaikka mitä nähtävää ja sit jos oot tää matkustaja niin hunaja raki oli tuoreilla patongeilla oliviii öljyissä ja sit kun siellä oli viel päkää jotka meinas puskee rotkoo nextreemii luonnossa :)
 

Yhteistyössä