Etninen katujengi hakkaa lapsia ja nuoria Itä-Helsingissä

  • Viestiketjun aloittaja pakolaiset asialla
  • Ensimmäinen viesti
Joopa joo
[QUOTE="Helekutti";30335698]En tiedä yhtäkään persua joka olisi valmis tuohon? Eiköhän persut ole koko ajan sanoneet, että ei niitä ongelmia tarvitse tuoda tänne ratkottaviksi vaan hoidetaan ne siellä lähtömaassa. Halvemmalla. Kustannustehokkaammin. Polkematta omia kansalaisia.[/QUOTE]

Kuuntelepas vähän tarkemmin, mitä esim. Tom Paskalen ja Latva-laho puhuvat ja kirjoittavat.
 
L harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja ja mä nään;30335336:
sen että kyllä vanhemman tulee kestääkkin vai oletetaaanko sitten et se nuori kestää jos ei edes oma vanhempi kestä sua..

alko soimaan clean bandit rather be samal. mut juu jatkaa vaan
Aivan.

Onhan se tavallaan vaarallista ottaa tällainen näkökanta, että lapsen käyttäytyminen on "vanhempien tuotosta", ja näin ollen siirtää vastuu lapsen, jopa karmeista teoista, kokonaan vanhemmalle, mutta jengeissä pyörii näitä 13v lapsia, huhhuh. Miten muutenkaan tätä asiaa voisi ajatella... Jos vanhemmat "hylkää" lapsensa niin kyllä se hyväksyntä haetaan mistä vain.

Nuorisoasiainkeskus tekee hienoa työtä ja on tukemassa lasten kasvua. Sieltä saa vaikka sen välittävän vanhemman tarvittaessa:
Luotsi auttaa kun on huoli nuoresta
Lapsi tai nuori pitäisi vain saada tuen piiriin. Se tarvittava tuki voi olla niinkin pienestä kiinni, että ongelmissa olevan kaveri huomaa jonkin asian olevan pielessä ja pyytää apua.

Se että laps ajautuu tuollaisiin tekoihin on varmasti monen asian summa, mutta jopa pienillä korjausliikkeillä saattaa olla suuri merkitys lapselle, ja ohjata häntä oikeaan suuntaan.
 

Yhteistyössä