Sanopa hyvä kahvinkeitin - EI MOCCAMASTER!

Makuja on niin monenlaisia, että ehkä sun olis tarvinnut jotenkin selventää minkälaista kahvia sä haluat ja pyytää vinkkejä sellaisen keittimeen.

Moccamasterilla saa mun mielestä parasta kahvia, mutta aika paljon merkitsee myös kahvinlaatu mitä käyttää. (ja tässä jälleen makuasia)

Mikä siinä vanhassa keittimessä oli hyvää, siis tekniikka vai makuko sitten loppujenlopuksi?
Hyvää kahvia haluan. :D En tiedä olenko tuossa Moccamasterissa oikein tyytyväinen mihinkään enää, ajattelin että voisi kokeilla jotain muuta keitintä seuraavaksi.
Saa kehua omaansa. Minä kahtelen täällä mitkä saa kehuja. :D
 
vieras #4
Philips HD7751/00 Grind & Brew kahvinkeitin - Prisma verkkokauppa

Meillä on tuo ja se on osoittautunut loistavaksi! Varsinkin tuon papukahvin ansioista - maistuu kahvi taas oikeasti kahville!

Ainoa huono puoli on, että suodatinkahvi on alkanut maistua karmealle.. kylässä harmittaa, ettei ole kotona kahvilla :D
Tämän eilisen ketjun innoittamana Moccamaster on nyt viety varastoon ja tilalla on Philips HD7751/00 Grind & Brew kahvinkeitin. Oli muuta asiaa kodinkonekauppaan ja keitin tarttui mukaan :)
 
Kahvinystävä
Mistä johtuu että meillä on punainen moccamaster missä on suppilo kiinni en muista merkkiä:) Sillä eii tule niin kuumaa kahvia kun meidän edellisillä keittimillä ja mitä tutuilla on.Mutta en vaihtaisi moccamasteriamistään hinnasta pois.
 
kai merilä
obh nordica,lämmittää veden 92 asteiseksi ja on myöskin nopea..
värivaihtoehtona sinulle ehkä perusmusta koska tuo punainen on ehkä hieman liian värikäs persoonaasi ajatellen ;)

http://www.obhnordica.fi/Admin/Public/GetImage.aspx?Image=/Files/Billeder/Ecom/Products/2353.jpg&Format=jpg&Width=280&&Resolution=72
 
"Ida"
Oliko pakko tulla sanomaan tämä tänne, kun tätä ei haluttu. Ihan sama juttu tän moskamasterin kanssa, että aina tullaan huutelemaan kestovaippojen ylivertaisuudesta, kun kysellään, mikä on paras kertakäyttövaippamerkki. Ja aina kun kysellään parasta korveketta, niin tullaan huutelemaan imettämisestä.

Nyt ei haluttu moskamasteria, ei ei. Eikö mee jakeluun?

Moskamasterissa ei ole mitään hyvää. Ja ihan käsittämätöntä, ettei tuon hintaiseen vehkeeseen edes saada 2000-luvun muotoilua/designiä ja tekniikkakin on jämähtänyt 80-luvulle.
Voi olla et kahvinkeitin on jäänyt muotoilultaan 80 luvulle tai 90 :) Mut tossa on se hyväpuoli et noi laitteet todella kestää... Itsellä ollu jo 4v sama kahvinkeitin, ja edelleen pelittää hienosti ^^ lapsuuden kodissa sama kahvinkeitin toimi sittentaas ilman vikaa 18 vuotta :) Ja on varmaan edelleenkin toiminassa :)
 
Barista
Eli vastaus tähän alkuperäiseen kysymykseen on hyvin yksinkertainen:
Wilfa Svart Pressjon

Tuo keitin on voittanut jokaisen suodatinkahvinkeitintestin viimeisen kahden vuoden aikana. Erityisesti laitteella valmistetun kahvin maku on ollut esim. Moccamasteriin verrattuna ylivoimainen.
 
Kofeiiniaddikti
Meillä on ollut nyt yli reilun vuoden Wilfan Svart Presisjon ja olen tosi tyytyväinen. Helppo käyttää ja puhdistaa, tekee hyvän kahvin. Kaunis laite. Juraa ei olla jaksettu paljonkaan käyttää tuon laitteen ostamisen jälkeen.
 
vierailija
Meillä on töissä 2 kpla Moccamastereita ja joka kolmas aamu vähintään on kahvit valuneet pitkin pöytiä. Sit osat irtoilee kokoajan. Kotiin en kyllä ostaisi Moccamasteria. Suodatintelineen laitto on tosi tarkkaa puuhaa, ettei kahvit mee ympäri pöytiä. Täällä kun keittelee kahvia kuka milloinkin niin aina on ongelmia sen keittimen kanssa.
 
vierailijaaa
Meillä on töissä 2 kpla Moccamastereita ja joka kolmas aamu vähintään on kahvit valuneet pitkin pöytiä. Sit osat irtoilee kokoajan. Kotiin en kyllä ostaisi Moccamasteria. Suodatintelineen laitto on tosi tarkkaa puuhaa, ettei kahvit mee ympäri pöytiä. Täällä kun keittelee kahvia kuka milloinkin niin aina on ongelmia sen keittimen kanssa.
Mitä!!

Miten joku voi olla osaamatta käyttää moccamasteria??!! N. 27 vuoden kokemuksella en ole koskaan törmännyt tuohon "ongelmaanne". Täytyy olla TODELLA räpäläkäsi ettei saa suodatintelinettä laitettua paikalleen. Meillä jopa 2v saa laitettua kaikki kahvinkeittimen osat paikalleen.
 
vierailija
Meillä ei ole myöskään koskaan oikein innostuttu Moccamasterista, mutta onneksi markkinoilla on paljon muitakin vaihtoehtoja. Jos kaipaa hyvää suodatinkahvia ilman Moccamasterin hintalappua, niin esimerkiksi Philipsin ja Melittan keittimet ovat olleet omaan makuuni oikein hyviä. Löysin vertailun, jossa on käyty läpi useita hyviä vaihtoehtoja, jos joku kaipaa lisävinkkejä: https://minasydankoti.fi/paras-kahvinkeitin-vertailu/.
 

Yhteistyössä