mitä mieltä olette...tein digi testin

joo oli sit ihan pakko tehä eilen illalla viikkonäytöllinen digitesti,joka näyttikin raskaana 1-2...mutta seksiä harrastettu viimeksi 11.8 josta laskien olisi pitänyt näyttää mun milestä 2-3...eikö??

Vai onko mahollista et hedelmöittyminen on tapahtunut myöhemmin,kauanko ne siittiöt mukamas sisällä elää????
 
ddd
Siittiöt voi elää jopa viikon ja hedelmöittynyt munasolu voi etsiä kiinnityspaikkaa jopa viisi vrk. Voihan testin viikkojen vähäinen määrä johtua myös hormoonin hitaasta noususta joka voi kertoa ettei kaikki ole niin kuin pitää..
 
"moi"
Ihan hyvin voi vielä näyttää raskaana 1-2 . Vastahan sulla olisi menkkojen aika nyt päällänsä, eikö? Viikon päästä uutta testiä tekemään, niin varmasti näyttää jo raskaana 2-3 Paljon Onnea sulle, toukokuun bebee pukkaa :) T. RV 29+3
 
Raskaana
Öööö, teit päiväpissasta=hormonit matalammat kuin aamulla ja olet ihan siinä kahden viikon rajalla ja sitten ihmettelet tulosta... Tuosta testaamisesta; kyllä mäkin tein huvikseni digitestin, vaikka olinkin jo plussannut muilla testeillä. Se oli vaan niin ihanaa nähdä se raskaana XX viikkoa teksti <3.
 
"Kirsi"
Tarkoitus ei ole nyt loukata, mutta älä testaa ennenkuin kuukautiset ovat selvästi myöhässä. Solu on voinut hedelmöittyä, mutta ei jostain syystä ole kehityskelpoinen ja tulee kuukautisten mukana ulos. Tämä ei ole keskenmeno, vaan uhan normaalia kehon toimintaa. Myös kuparikierukan ehkäisyteho perustuu samaan kiinnittymättömyyteen, eikä silti joka kuukausi ole keskenmenoja vaan kuukautiset.

Onnea kuitenkin. Ja mielenrauhaa. Et voi toimillasi nyt enempää asiaan vaikuttaa.
 
"hyvää päivää"
Hyvää päivää ei varmaan ole keskenmenoja tai esim lapsettomuutta kokenut, kun vastaa noin ilkeästi.
Kyllä on koettu. Anteeksi ap, että vastasin ilmeisesti ilkeäsi, en kyllä tarkoittanut. Ihmettelen tuota vaan, kun testaillaan monta kertaa jo aivan liian aikaisin ja sitten kysellään, että mikä nyt on oikea tulos. Ei se siitä muutu, että tikkuun pissaa joka päivä jo ennen kuin kuukautisten olisi pitänyt alkaakaan. Ei se ainakaan mielenrauhaa lisää. Ja lisää vain pettymyksiä turhaan, kun mitään ei vielä olisi pitänyt ilmetäkään.
 
"viiden äiti"
Se digitesti näyttää ne viikot eritavalla, kuin menkoista lasketut viikot on. Eli ihan oikein näyttää, jos näytti 1-2 viikkoa. Viikot on hedelmöittymisestä. Kun taas muuten raskauden lasketaan alkaneen edellisen kierron alusta.
 
"Lissu"
Digitesteistä ei ole kokemusta, mutta esikoinen sai alkunsa kierrossa jossa harrastettiin seksiä viikkoa ennen ovulaatiota eikä sen jälkeen (mies lähti työmatkalle). Olinkin varma että tulisi hutikierto mutta toisin kävi. Eli kyllä ne siittiöt voivat elää useamman päivänkin ennen hedelmöittymistä. Eipä tuossa varmaan muu auta kuin odotella ja uutta testiä jonkin ajan päästä, aamupissasta mielellään.
 
emiina
Millon sun edelliset menkat oli? Jos nyt mietitään niin, että siittiöt voi elää sen 5 vuorokauttakin kohdussa ja vaikka ovulaatio olisi ollut vasta sillon viiden päivän päästä eli 16.8. Niin tänään olisi se 4+0 eli ihan oikeen testi näytti.
Ja sitten kun mietitään vaikka niin, että mulla näytti vielä rv 4+6 (tarkka, koska oli ivf) " raskaana 1-2" ja silti syntyi terve lapsi kahdeksan kuukautta myöhemmin, niin sulla ei oo mitän hätää noilla tiedoilla.
 
ooooooooo
Digitestin viikkonäyttö on muistaakseni 92% luotettava, eli joka kahdennellatoista näyttää väärin. Mä kuulun tähän ryhmään. Tein ensimmäisen testin rv5+0, jolloin näytti "raskaana 2-3" ja uuden 6+1, jolloin näytti edelleen "raskaana 2-3". Lisäksi mulla oli vuotoja, joten epäilin, ettei kaikki ole hyvin. Kävin sitten ultrassa rv6+1i, jolloin alkio sykkeellä löytyi oikeasta paikasta, mutta lääkärin mielessä alkio oli liian pieni. Käski odottaa kaksi viikkoa ja seurata tilannetta, antoi lähetteen naistenpolille mahdollista keskenmenoa varten. Odottelin pari viiikkoa, menin eri lääkärille ja alkio vastasikin viikkoja ja oli täysin kunnossa. Tämä lääkäri, joka oli raskauden seurantaan erikoistunut gynekologi epäili edellisen tehneen mittavirheen. Nyt olen jo viimeisellä kolmanneksella ja kaikki on mennyt hyvin, ultrissa ei ainakaan ole löytynyt mitään poikkeavaa.

Eli kaikki voi mennä hyvin, vaikka digitestit näyttää mitä sattuu.
 
"huokaus"
[QUOTE="apua";30228159]Aplle ulkomaanmatkat, asuntokaupat, ehkäisyn ja raskaustestien käyttö on ylivoimaisen vaikeeta. Sitä aloitusten määrää jos aplla olisi vauva..[/QUOTE]

Hänellä on. olemme saaneet 'nauttia' runsaasti myös muista normaalielämään kuuluvista ylitsepääsemättömistä 'ongelmista'.

Kohta alkaa taas raskausdiabetes ja hiilari -ongelmat.
 

Yhteistyössä