• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
kahvikirahvi
Muakin väsyttää. Pääasiassa siksi että puolikas heräsi viiden maissa ja tuli viereen nukkumaan, sen jälkeen on ollut vähän heikko unenlaatu.
Ennustan että on pitkö päivä tiedossa, lapsi taas vähän sillö tuulella.
 
...mutta hei, yö lähes nukkumatta läpi täälläkin :wave:

Ei kyllä naurata mutta kun naurattaa kuitenkin eli persimonpäivää tyrkkää ja jatkokin taitaa olla sen mukaista, kun tämä täydenkuun aika jo tällä tavalla oireiluttaa :snotty:...ja eritysesti noita ipanoita, jotka sitten kuitenkin levottomien öiden jälkeen kehtaavat olla niin energisinä koko päivän :kieh:

En suostu olemaan vanha :ashamed: :D
 
On muuten vaihteeksi aivan ihastuttavan raikas ja viileähkö keli ulkona :). Pilveilee ja tuulettaa kivasti, ei ole heti sitä helteen seinää edessä. Aamukahden jälkeen meillä satoi aika reippaastikin, sitä oli mukava kuunnella, nyt menossa perinteiset lintukarkelot.

Sitä vois olla kaupunkipäivä tänään tai sitten leivontapäivä. Ans kattoo, täytyy seurata, millä tuulella nämä muut tässä ovat.

Nyt kahvia kitusiin :).
 
Huomenta.
Iskias näkkyy päätti alkaa taas vaivaamaan, jalkaa pakottaa järettömästi..

Jottain hyvää tässäki aamussa, meillä on kohta valokuitu. :) Eihän sitä ookkaan ooteltu ku pari vuotta..
:hug: - voi ei sua, koetahan edes jotenkin saada sitä kipuilua pois...jo vaikka ymmärtäis itekin lähteä takaviistoon sua kiusaamasta torstain kunniaksi.

Ja valokuitu -eli sujuvampaa palstailua tiedssa :D!
 
Voltarenia persuksiin ni pääsee liikkeelle.. :D

Varmaan männöö muutama päivä ihan ihmetellessä sujuvuutta.. Ja kuituliittymän mukana tulloo joku kanavapaketti, ainaki juniori on siinä mukana, joten saa tarvittaessa palstailu rauhanki.. :D
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Voltarenia persuksiin ni pääsee liikkeelle.. :D

Varmaan männöö muutama päivä ihan ihmetellessä sujuvuutta.. Ja kuituliittymän mukana tulloo joku kanavapaketti, ainaki juniori on siinä mukana, joten saa tarvittaessa palstailu rauhanki.. :D
...ja semmosta hellän napakkaa persushierontaa :p :D

Meillä on näin kesäisin aika vähällä käytöllä toi töllötin ja sen mitä olen kattonut, niin eihän sieltä oikein tahdo tälle ajanjaksolle tulla oikein mitään muuta kuin uusintojen uusintoja tai jotain muuta hömppää...tai sitten niin mahdottomia elokuvia ihan pöhköjen näyttelijäplanttumiehentekeleiden siivittäminä, mitkä sitten harhauttavat unikuvatkin jonnekin aivan muualle :snotty: :D

Luontodokkareihin ollaan kyllä aivan hurahdettu, ne on äärimmäisen mielenkiintoisia ja meijen muksut imevät niistä niin paljon tietoa, millä sitten onnistuvat muistinsa avulla ihanasti brassailemaan.

Mutta joo, kyllä tuolla töllöttimellä on se oma paikkansa tässä elossa - saa ainakin joskus pientä ihan pikkiriikkisesti tehokkaampaa saumaa puuhiinsa, kun muiluttaa ipanat sen äärelle ;)
 
Vitsi mikä nostalgiapläjäys, telkkarista tulee Pat ja Mat! Paras ikinä. Miks lastenohjelmat ei enää oo läheskään yhtä hyviä, prätkähiiretkin on nykyään ihan perseestä.
Hahaa :D - sitä meilläkin nyt katotaan silmät kovana, toi on vaan niin hyvä! Aina jaksaa tuon parivaljakon puuhat naurattaa.

Sitten nyt on tullu noita Miniscules- juttuja, jotain ötökkämeininkiä, mitä kattoo kyllä - ne on hyvin tehtyjä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä